ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 772 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Ik dacht dat ik voor korting dvd's kon bestellen, en dat gewoon wanneer ik dat wilde, maar ipv moet ik om het kwartaal verplicht bestellen, en krijg ik zomaar boeken opgestuurd, gaat er 30 euro van mijn rekening af. DIT was niet de bedoeling mnensen..

ECI - Bookspot

ik betaal me scheel en heb boekenkast vol met boeken, die ik nog niet eens gelezen heb,vergeet vaak te bestellen en dan krijg ik boeken die mij niet intereseren maar moet wel bijna 30 euro betalen.
je bent steeds verplicht om iets te bestellen
het is een kostenpost waar ik vanaf wil !!!

ECI - Bookspot

Ik vind het gewoon een slecht systeem,dat je verplicht bent om om het kwartaal boeken of andere shit te bestellen. en punt twee ik heb een keer een dvd beseld en ben gelik lid gewoon kut!!!!!!!

ECI - Bookspot

Reden opzeggen:telkens weer de verplichting om iets te bestellen

ECI - Bookspot

wil geen boeken meer ontvangen,heb de kast vol en ben helemaal geen lezer,
wil er VANAF EN WEL ZO SNEL MOGELIJK.

ECI - Bookspot

reden opzegging:
ik betaal me scheel an iets wat ik ten eerste niet heb opgegeven. ik had duidelijk dvd's opgegeven, en wat krijg ik thuis? boeken! dus ik ben het zat om nu telkens te gaan betalen. ik lees geen boeken dus dat is zonde van me geld. eci is en word gewoon vervelend!

ECI - Bookspot

boekenkast is helaas overvol!!!

ECI - Bookspot

heb inmiddels genoeg boeken en cd's

ECI - Bookspot

Ben altijd tevreden geweest tot nu.
Er werd mij een boek voorgesteld aan een voordelige prijs. Het zou pas bij een volgende levering komen, maar heb deze gisteren al ontvangen en dan betrof het nog een reeks waar ik niks vanaf wist, ik zou nu elke maand een boek ontvangen en wil dit niet hebben. Vroeger kon ik terecht in de winkel hier in de buurt maar deze is er niet meer en vanaf toen zijn er alleen nog maar problemen geweest.

ECI - Bookspot

Reden van opzegging:
Wegens bezuiniging kan ik me het abonnement niet meer veroorloven. en ik maak ook te weinig gebruik van de service.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 772 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 28 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord