ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Als je nog binnen je contract zit word het heel moeilijk opzeggen, beste manier is om te bellen, met enig doorzettingsvermogen kan je het voor elkaar krijgen het eerst "gratis" gekregen product bij je aanmelding alsnog te betalen en dan is het daarmee klaar.
Hoop dat dit helpt voor de mensen die niet de volledige 2 jaar willen uitzitten, dit is goedkoper.

ECI - Bookspot

veel te duur allemaal

ECI - Bookspot

Al bijna 15 jaar lid maar ik kan elders goedkoper boeken bestellen op een moment dat ik dat wil.
Vandaar ook mijn opzegging.

ECI - Bookspot

Ik ben jaren lid geweest, heb nu voldoende boeken, verder houd ik niet erg van de dwang die er ac hter het bestellen vasn boeken zit.

ECI - Bookspot

Het assortiment is echt te beperkt. Poëzie, politiek en filosofie bv. ontbreken geheel.
De keuzedwang is soms irritant.
Complimenten voor correcte en snelle afhandeling van bestellingen.

ECI - Bookspot

Ben zelf 2 jaar lid geweest en vindt het wel genoeg zo. Ik heb op deze manier wel boeken aangeschaft die ik anders niet zou kopen en die achteraf toch heel leerzaam bleken. Daarentegen viel de inhoud ook wel eens tegen. Aangezien ik eigenlijk alleen informatieve boeken lees, en het aanbod hierin niet heel erg grrot is en rouleerd. ben ik naar 2 jaar wel een beetje uitgelezen via de eci.

ECI - Bookspot

Reden van opzegging: Als ik een boek wil bestellen is het omdat ik het dan echt in mijn bezit wil hebben en zeker niet 1 die ik tegen mijn zin moet kopen omdat je verplicht bent per kwartaal een aankoop te doen.

ECI - Bookspot

Wat wordt hier toch veel gedramd! Maak toch gewoon lekker gebruik van ECI. LId worden als je vijf artikelen voor 5 euro kan bestellen en op de koop toe een linnenschilderij kan laten maken. Vier keer wat bestellen voor in totaal zo'n 40 Euro en opzeggen. Dan heb je er toch mooi aan verdiend??

ECI - Bookspot

Ik zeg mijn abonnement bij eci op, omdat het gewoonweg belachelijk is. Ik kies liever op mijn eigen tempo een goed boek in de winkel, dan steeds verplicht te worden om om de 3 maand een boek bij eci te kiezen, de keuze is er trouwens zeer beperkt. Ze zijn zogezegd wel de goedkoopste, maar daar betaal je dan nog eens die verzendingskosten bij, dan kan je evengoed naar de boekenhandel gaan, op je eigen tempo en voor een boek dat je ECHT wil en niet een boek omdat je toch MOET bestellen!

ECI - Bookspot

ik ben paar jaar geleden lig geworden van de eci en daar was ik al niet zo blij mee dus heb ik gevraagt of ze naar 2 jaar mij wouden afmeden... maar natuurlijk wouden ze dat,, en ik zit er nu nog steeds aan vast,, door verkeerd handelen van hun kreeg ik incasso op me dak nou daar was ik echt niet blij mee,, ga je naar de winkel toe wil je duidelijkheid moet je alles zelf maar zien te regelen omdat oma die achter de bali staat te lui is om klanten te helpen en je krijgt een grote bek toe;.. no daar ben ik dus echt niet van gedient,, maarja dit is de laatste poging om af te melden lukt dat niet dan klaag ik de eci aan.. we hebben een leuk kortings reisje naar new catel geboekt waren we voor 180 euro ongeveer klaar.. maar het heeft ons bijan 400 euor gekost :S echt vokomen belachelijk ik raad ook niemand aan om ooit lid te worden bij de eci mocht iemand dat wel willen krijg je geheid problemen mocht je een boek of iets willen kopen ga dan gewoon na de winkel toe en niet na de eci

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 19 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord