ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Reden opzegging: Terugkerende verplichting tot koop.

ECI - Bookspot

Na jaren lid te zijn geweest, ben ik er nu klaar mee.

ECI - Bookspot

Eci werven leden op zeer agressieve en criminele manier, vervolgens zit je een jaar vast aan het contract. Onmenselijk bedrijf met maar 1 doel voor ogen, GELD.

Ik ga wel naar de lokale boekenwinkel, een stuk persoonlijker en ongedwongen.

ECI - Bookspot

Reden van Opzegging: verplichting tot aankopen

ECI - Bookspot

Reden van opzegging: Als ik een boek wil bestellen is het omdat ik het dan echt in mijn bezit wil hebben en zeker niet 1 die ik tegen mijn zin moet kopen omdat je verplicht bent per kwartaal een aankoop te doen.

ECI - Bookspot

Ik ben al een paar jaar lid van eci en kocht kort geleden het boek''het lot van de familie meijer'' voor 22,50.Nu las ik in het eci clubblad dat wanneer je hetzelfde boek met zelfde isbn nummer ergens anders goedkoper vind, je 50 euro boekengeld in ontvangst kan nemen.

En ik vond het zelfde boek op de boekhandel.nl voor 19,95 en heb meteen met een eciwinkel gebeld in leeuwarden...daar zouden ze het nakijken en terugbellen.Dat gebeurde ook maar toen ik na een paar dagen keek op boekhandel.nl was de prijs aangepast naar 25 euro en bij eci vertelde ze me dat er een wettelijke boekenprijs geld en dat andere boekhandels daar niet onder mogen verkopen behalve eci...dus daarom kunnen ze de laagste prijsgarantie geven en deze boekhandel was in overtreding en zelfs strafbaar...ze hadden van eci contact opgenomen met deze boekhandel.

Maar ik liet het er niet bij zitten en vond nog vijf andere boeksites die ook voor de lagere prijs dit boek aanboden.
Weer gebeld en weer nul op het rekest want het was een aanbieding geweest en deze boekhandels hadden vergeten de prijs aan te passen...en via het hoofdkantoor van eci kreeg ik te horen dat ik beter eerst het boek had kunnen bestellen en dan met de factuur naar een eci winkel had moeten gaan...maar in het blad staat duidelijk dat je alleen maar hoeft aan te tonen dat hij ergens anders goedkoper ligt.

Ik heb de sites doorgegeven aan de betreffende eci winkels...en waarschijnlijk krijg ik niets meer te horen...vreemde zaak

Ik snap er niets meer van.

ECI - Bookspot

Reden opzegging:Terugkerende verplichting tot koop.

ECI - Bookspot

Ik weet niet wat jullie nou hier allemaal lopen te zeiken. Ben al bijna 10 jaar lid, eerst nbc toen eci geworden, niks te klagen.
Ze melden echt wel dat je 4x per jaar moet bestellen, en de boeken zijn echt wel goedkoper als in de winkel.
Maar ja, misschien moet je ook niet lid worden van een boekenclub, ook al krijg je nog zo'n leuk cadeatje, als je niet van boeken lezen houd

ECI - Bookspot

Ik heb er nog nooit problemen mee gehad, maar ik vond het te veel om elke 3 maanden te moeten bestellen.. Ik wist namelijk gewoon van gekkigheid nooit wat ik moet nemen.. Dus ik heb op de site gekeken hoe ik m'n abonnement kon opzeggen en ik moest een telefoonnummer bellen en het was opgezegd! Ik heb netjes een brief ook gehad ter bevestiging dus ik snap echt niet waar jullie het allemaal zo moeilijk mee hebben als het zo makkelijk gaat.. Misschien eens ged kijken op de site van ECI!

ECI - Bookspot

Echt duidelijke uitleg geven die verkopers inderdaad op straat niet. Tegen mij zegden ze dat ik een gratis cadeautje zou krijgen terwijl ik er uiteindelijk 5 euro moest voor betalen terwijl het in de winkel maar 7 euro kost!

Ik vind ici verdomd corrupt!
En dat gedoe om dingen te bestellen en af te zeggen! Inschrijven is makkelijk genoeg, maar vanaf dan, ho maar.
Wie leest nu al die kleine lettertjes en doet zoveel moeite om zich uit te schrijven.
Niemand toch?

Jullie weten dat goed genoeg en nemen misbruik van de minder alerte naïeve consument!

En! Jullie weten donders goed dat je binnen de 6 dagen na het tekenen van het contract kunt opzeggen, maar de informatie sturen jullie pas de 7e dag!

Desnoods stuur ik iedere week zo'n fucking brief maar jullie smeren me niet nog een jaar aan!

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord