ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Moet snijden in de uitgaven.

ECI - Bookspot

Reden opzegging: Elke x die verplichtingen van bestellen en als je te laat bent krijg je een stom boek van weet ik veel hoe duur. Ben er zat van elke x te betalen, hebben mij lekker opgelicht met een leuk praatje

ECI - Bookspot

Ze hebben mij lopen belazeren. Meneer kwam aan met goeie doelen en eenmalig bedrag kon ik goedkoper boeken kopen. Ik heb een acceptgiro van ECI van 92 euro binnen voor een KLOOOOOOOOTE boek wat ik nooit lees.

ECI - Bookspot

Zeg nu maar eens op, kan op het internet goedkoper boeken kopen

ECI - Bookspot

De verplichting om elke keer wat te bestellen is op een gegeven moment irritant. Sommige boeken heb ik nog steeds niet gelezen.

ECI - Bookspot

Ik wil van het abonnement af, omdat het me veel te veel geld kost en ik sowieso niet van lezen hou. Dus niet zoveel boeken hoef.

ECI - Bookspot

De boeken zijn niet veel goedkoper dan in de winkel want als je de verzendkosten erbij optelt kom je op hetzelfde neer. En het geld kan ik door de crises ook echt niet meer missen.

ECI - Bookspot

Ik dacht dat ik voor korting dvd's kon bestellen, en dat gewoon wanneer ik dat wilde, maar ipv moet ik om het kwartaal verplicht bestellen, en krijg ik zomaar boeken opgestuurd, gaat er 30 euro van mijn rekening af. DIT was niet de bedoeling mnensen..

ECI - Bookspot

ik betaal me scheel en heb boekenkast vol met boeken, die ik nog niet eens gelezen heb,vergeet vaak te bestellen en dan krijg ik boeken die mij niet intereseren maar moet wel bijna 30 euro betalen.
je bent steeds verplicht om iets te bestellen
het is een kostenpost waar ik vanaf wil !!!

ECI - Bookspot

Ik vind het gewoon een slecht systeem,dat je verplicht bent om om het kwartaal boeken of andere shit te bestellen. en punt twee ik heb een keer een dvd beseld en ben gelik lid gewoon kut!!!!!!!

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord