ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Wat een klote abbonement. Mooi verkooppraatje op straat van 2 van die kutwijven en dan thuis achter de echte voorwaarden komen.

Wat een schijt bedrijf!

ECI - Bookspot

Jaren lang ben ik al lid van eci heb ondertussen nog minstens 20 boeken niet kunnen lezen. Het aanbod van cd's valt tegen . Nu wij ons huis verbouwen wil ik besparen op kosten en daarmee het mijn lidmaatschap opzeggen. Was altijd tevreden klant en ben dat nog maar andere dingen zijn nu belangrijker.

ECI - Bookspot

in september heb ik een Vrije Keuze Bon Selectie van €25 ontvangen.Ik heb geen gebruik van gemaakt omdat het niet nodig was. Maar nu krijg ik wel een acceptgiro van een bedrag van €26.25 om te betalen.Ik ga niet akkoord.Ik wil geen abonnee meer zijn.Ikhoop dat ik jullie genoeg op de hoogte heb gebracht.Mevrouw R.M.Wever

ECI - Bookspot

ik snap niet hoe de directie van dit systeem kan slapen want ze weten zelf ook dat ze gewoon mensen geld aan het aftrekken zijn zonder ze iets nuttigs terug te geven eigenlijk zijn het gewoon dieven die goed zijn met contracten en papierwerk..

ECI - Bookspot

Moet snijden in de uitgaven.

ECI - Bookspot

Reden opzegging: Elke x die verplichtingen van bestellen en als je te laat bent krijg je een stom boek van weet ik veel hoe duur. Ben er zat van elke x te betalen, hebben mij lekker opgelicht met een leuk praatje

ECI - Bookspot

Ze hebben mij lopen belazeren. Meneer kwam aan met goeie doelen en eenmalig bedrag kon ik goedkoper boeken kopen. Ik heb een acceptgiro van ECI van 92 euro binnen voor een KLOOOOOOOOTE boek wat ik nooit lees.

ECI - Bookspot

Zeg nu maar eens op, kan op het internet goedkoper boeken kopen

ECI - Bookspot

De verplichting om elke keer wat te bestellen is op een gegeven moment irritant. Sommige boeken heb ik nog steeds niet gelezen.

ECI - Bookspot

Ik wil van het abonnement af, omdat het me veel te veel geld kost en ik sowieso niet van lezen hou. Dus niet zoveel boeken hoef.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 24 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord