Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 613 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

Wat een prachtig werk, maar walgelijk hoe het voor de personeelsleden verziekt wordt.

De jongens rijden hun routes en doen hen best om het werk af te maken! Elke x stank voor dank, van de klachtenservice komt er meer commentaar dan complimentjes. (Oké, de complimentjes mogen ze houden in Oudenbosch... )

“LET OP AUB NIET VERGETEN”???? Een opmerking die vaker voorkomt dan nodig is, omdat er routes uitgepland worden bijvoorbeeld.
Deze opmerking kan beter voor Bavi-beheer gelden! Oftewel Wouter (+ aanhang). Hij wil wel dat er door het personeel gewerkt wordt, maar op deze manier werkt dat dus niet.

EERST MAAR EENS (COMPLEET) LOON EN PENSIOEN (OP TIJD) UIT BETALEN!

Het is belachelijk hoe er mee om gegaan wordt, maar de vaste laten blijven en een toekomstig pensioen ook! De routes van de BDR(KCR/CCN/enzovoort) ook, maar ik hoop dat de reinigers die ook vergeten.

Rian. (kent de routes ook wel)

Cleanprofs

Opzeggen zal veelal niet meer nodig zijn.

Duurt niet lang of BDR is weer failliet want die aanvraag dient binnenkort.

Cleanprofs

ik hoop van ganser harte dat ALLE klanten hun abonnement opzeggen dan kan hij zijn bedrijf opdoeken het is dan alleen jammer dat het personeel dan geen baan meer heeft (maar dan zijn ze misschien beter af)
ik snap trouwens toch niet dat die zo trouw hun werk voor hem blijven doen die wouter heeft toch het schijt aan zijn personeel dat blijkt wel.


wouter ik denk dat ik namens al je personeel spreek het is een schande hoe je met mensen omgaat het is gewoon bij de beesten af.

Cleanprofs

oke morgen gaan we naar alle lsp s een fax sturen en er tegenin ik pik dit niet meer gvd wel onze toekomst waar het om gaat zit je strax met een fucking pensioen gat en hij heeft zijn zakken gevuld @!$%&* ze hebben ook maar een deel van het loon gestort waar blijft de rest ???

Cleanprofs

ik heb als het mis gaat een slag om de arm neem gewoon de auto mee naar huis en zet hem te koop of ga bakken wassen totdat ik een jaar lang pensioenopbouw heb zo kom ik er ook wel aan haha

Cleanprofs

ja waren sommige mensen maar niet zo bang maar wouter komt wel hoor deze knurft moet geastopt worden en vandaag of morgen ligt tie toch wel in een of andere greppel met ze,n companen der bij zoals meneer groene woud meneer batist en zo snap niet dat sommige mensen dit nog niet door hebben heb nu tenmiste een goede baan geld op tijd pensioen goed geregeld mar wouter leert toch niet vandaag of morgen komt tie geloof me nou maar en de groenewoudjes ook cq kcr en bdr en van bo horen we ook niets meer en andere mensen die lid zijn van bdr zoek een andere container reinigings bedrijf of schaf een tuinslang aan dat helpt ook en nog goedkoper ook

Cleanprofs

SAMEN STAAN WE STERK, maar dan moeten we het wel SAMEN doen! Stuur een fax naar alle LSP's zodat iedereen op de hoogte is.. HET IS GEEN MISDRIJF OM VOOR JEZELF OP TE KOMEN!! Let wel JULLIE en MIJN toekomst word kapot gemaakt door iemand die niet van ophouden weet en die "over lijken gaat"!!

Cleanprofs

ja met zijn allen staan we sterker het is niet normaal vanmiddag brief in de bus van aegon vanwege wanbetaling pensioenopbouw gvd nog nooit meegemaakt bij vele werkgevers gewerkt was altijd prima in orde ga nooit in zee met bavi beheer steekt alles in eigen zak meneer wouter krijg de @#$%&* ze hadden je door moeten slaan

Cleanprofs

nou hebben we toch allemaal lang geweten dat het niet snor zat met wouter ik heb men geld gehad maar je moet niet vragen hoe maar over die pensioenen daar moeten jullie als nog zijnde personeel een advocaat inschakelen en beslag laten leggen op het bedrijf ik kan dat niet in men eentje maar wat wouter doet is pure fraude mensen word eens wakker en het personeel ook bel de aeggon op en die sturen je door nar de instanties die daar over gaan maar met meer mensen sta je sterker groet martin wartenberg

Cleanprofs

nou anoniempje je mag van mij die wouter nog wel een keer op zijn bek slaan.
ik ben de vrouw van een van de reinigers ze moeten keihard werken en dan is het salaris ook nog telkens te laat binnen en nu staat het ook vast dat hij met het pensioengeld ook vuil spel gespeeld heeft.en mijn man gaat toch elke dag keurig naar zijn werk nou wouter ik zal je zeggen dat ik de nodige stappen ga ondernemen en zal zorgen dat je binnenkort ook niet meer te eten heb. wij moeten ook elke maand onze huur betalen maar als jij het salaris niet stort dan kunnen wij dat ook niet op tijd doen en het is tegenwoordig elke maand prijs.en straks gaan wij met pensioen en dan hebben wij niks en hij maar lachen. bah wat is die wouter een laag persoon zeg kan een mens nog dieper zinken nou van mij mag ie verzuipen in de diepste put.zijn zakken zullen ondertussen wel goed gevuld zijn.

Voor Cleanprofs zijn in totaal 613 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 25% van de opzeggingen voor Cleanprofs reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 17 reviews geschreven.Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord