Algemeen Dagblad reviews

  • Totaal aantal reviews van Algemeen Dagblad: 568 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Algemeen Dagblad:
    9.5

Deel jouw Algemeen Dagblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Algemeen Dagblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Algemeen Dagblad

Door de gratis lokale kranten en internet maken wij geen gebruik meer van de het algemeen dagblad.

Dit is onze reden van opzegging.

Algemeen Dagblad

Doordat mijn zoon nu zelf een ochtendblad bezorgt,is het AD overbodig geworden.Ook vinden wij dat het AD bij de laatste Up-date er niet op vooruit is gegaan.

Algemeen Dagblad

Door de gratis kranten en internet maken wij geen gebruik meer van de het algemeen dagblad. Dit is onze reden van opzegging. Moet zeggen dat dit een super website is zo gemakelijk is opzeggen van je abonnementen nog nooit geweest ik ga hem meteen gebruiken om van mijn andere abonnementen af te komen. mvg Klein

Algemeen Dagblad

Heb een twee-jarig abbonnement afgesloten op AD Haagsche Courant, en kan blijkbaar niet tussentijds opzeggen! De prijzen kunnen echter wel verhoogd worden tussentijds. Terwijl 2 jarig contract nu juist aantrekkelijk was door de prijs. Meerdere malen schriftelijk opgezegd per datum einde contract, maar ook daar volgt geen enkele reactie op, probeer het nog maar een keer...aangetekend misschien?

Algemeen Dagblad

ik zeg de krant op omdat ik mij informatie nu van internet haal of van teletext

Algemeen Dagblad

De AD is gewoon niet meer zoals hij vroeger was, dat komt omdat er geen nieuws meer uit mijn streek bij staat. erg jammer

Algemeen Dagblad

Het adres is: AD NieuwsMedia BV, afdeling LezersService, postbus 8984, 3009 TD Rotterdam. VEEL SUC6

Algemeen Dagblad

Vroeger hadden wij het AD. Maar overgeschakeld op
Utrechts Nieuwsblad i.v.m. regionaal nieuws. Helaas is dat allemaal niet beter geworden. Regionaal nieuws is nu eigenlijk een lachertje - een verzameling losse artikelen; een wirwar van berichtjes uit allerlei plaatsen - en daarvoor hadden we deze krant niet genomen.
Het formaat vind ik tof zo.. Lekker handzaam en de bezorging was bij ons stipt!!! Ondanks sneeuw, ijs, regen of noem maar op, waarvoor hulde aan mijn (alochtone) bezorger!!!

Het aangaan van een abonnement is heel gemakkelijk bij het AD, maar opzeggen???? Hoe kan dat???
IK kan het nergens vinden!!! Dus ben ik de makers van deze site bijzonder DANKBAAR!!!
Nu nog hopen, dat het lukt!! (Dat wordt nog even flink duimen, zo te lezen aan de andere reacties)

Algemeen Dagblad

Eerst was het het Utrechts Nieuwsblad, viel al tegen, maar naast de ochtendkrant vonden wij een middagkrant fijn. Werd eerst dus ook een ochtendkrant dus toen hadden wij er iedere morgen twee in de bus. Nu het AD heet is het helemaal niet meer een regionale krant. Dus dan maar niet. Bedankt voor uw hulp bij het opzeggen, hoop dat het lukt!

Algemeen Dagblad

via jullie voorbeeldbrief abonn. opgezegd omdat we nergens konden vinden hoe dat anders moest. 1 tel gehad van ad met vraag waarom.

Voor Algemeen Dagblad zijn in totaal 568 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 29% van de opzeggingen voor Algemeen Dagblad reviews geschreven, dit zijn er in totaal 4. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 30 reviews geschreven.Algemeen Dagblad opzeggen

Binnen 2 minuten Algemeen Dagblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord