Algemeen Dagblad reviews

  • Totaal aantal reviews van Algemeen Dagblad: 592 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Algemeen Dagblad:
    9.5

Deel jouw Algemeen Dagblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Algemeen Dagblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Algemeen Dagblad

lees veel op internet

Algemeen Dagblad

Geen tijd meer en krant komt niet optijd

Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad raakt een hoop klanten kwijt, gelukkig maar, ze verdienen niet beter

Algemeen Dagblad

Krant opgezegd omdat het niet meer dan een sportkrantje is geworden. Ipv 4 weken, heb ik 2 weken voor het einde van het contract opgezegd.

Uiteraard is AD dan zo onsportief om me toch vast te leggen voor een extra half jaar, het staat immers in hun regeltjes. Dat deze maand volslagen onzinnig is blijkt wel uit het feit dat lid worden slechts 3 dagen in beslag neemt.

Gelukkig hoef ik niet op die manier aan mijn centjes te komen. Grijpen wat je grijpen kan, die stomme klant is toch al weg!

Algemeen Dagblad

komt niet meer op tijd

Algemeen Dagblad

geen tijd meer om de krant te lezen

Algemeen Dagblad

Reden van opzegging abonnement:
Reeds 3 dagen met klantenservice (o88-0505050) gebeld en steeds werd er beloofd dat de krant tussen 11.00 en 14.00 uur zou worden bezorgd, bij dit schrijven nog steeds niets ontvangen.

Algemeen Dagblad

Bij het abonnement waren vrij kaartjes voor een concert beloofd.
Niet gekregen.
Daarna weer contact opgenomen, zouden iets verzinnen. Dit is dan waarschijnlijk gewoon de betaling van een abonnement geworden want iets anders heb ik nooit ontvangen.
Zeg dus graag dit abonnement weer op

Algemeen Dagblad

Uw krant wordt 1 á 2 keer per week vóór 07.00 uur op ons adres bezorgd. Sinds het aangaan van dit abonnement is hier herhaaldelijk door ondergetekende melding van gemaakt. Op 1 maart 2007 heb ik u een brief gestuurd, waarin opnieuw wordt gevraagd de bezorging te verbeteren. Helaas heeft dit niet geresulteerd in een ‘normale’ bezorging van uw krant.

De reden van deze opzegging is alleen gebaseerd op de waardeloze bezorging. Dit kunt u uw logistieke afdeling aanrekenen. Zelfs na verschillende klachten is er dus niets veranderd.

Algemeen Dagblad

Opzegging agv overlijden.

Voor Algemeen Dagblad zijn in totaal 592 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 8 reviews geschreven.Algemeen Dagblad opzeggen

Binnen 2 minuten Algemeen Dagblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord