NRC Handelsblad opzeggen

9.6 (234 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw NRC Handelsblad opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 268 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

NRC Handelsblad

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
NRC Handelsblad opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het NRC Handelsblad abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

NRC Handelsblad opzegbrief

NRC Handelsblad
Opzeggen

Postbus 20642
1001 NP Amsterdam

Plaats, 3 februari 2023

Betreft: opzeggen 'NRC Handelsblad'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

NRC Handelsblad
Opzeggen

Postbus 20642
1001 NP Amsterdam


Plaats, 3 februari 2023

Betreft: opzeggen 'NRC Handelsblad'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'NRC Handelsblad' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij NRC Handelsblad, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang NRC Handelsblad de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
48% te duur
Jaren lid
3.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
73% zegt nee
Aanbevelen
56.00% zegt ja
  • Klantenservice

NRC Handelsblad adres

NRC Handelsblad
Opzeggen
Postbus 20642
1001 NP Amsterdam


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor NRC Handelsblad en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

NRC Handelsblad reviews

Lees de 234 reviews van bezoekers die een opzegging van NRC Handelsblad hebben gedaan.


voor deze opzegservice

NRC Handelsblad

Hoewel er door de weeks artikelen in staan die interessant zijn vind ik vooral de zaterdag krant veel papier waar oninteressante informatie in staat. Al met al is het abonnement te duur voor wat de krant biedt.

NRC Handelsblad

Ik heb een weekend abonnenemnt maar ben vaak weg en kom niet meer aan lezen toe.

NRC Handelsblad

Negatief nieuws, ouderwetse journalistiek

NRC Handelsblad

Goede krant

NRC Handelsblad

In juli hadden wij een gratis proefabonnement voor een maand afgesloten. Nadat alles rond en geregeld was kregen we ineens een bevestiging die het deed lijken alsof we een heel jaar moesten gaan betalen.

Daarom op dag van afsluiten direct opgezegd. Opzeggen en annuleren via de website zelf kan niet. Je moet bellen. Enfin, direct gebeld en opgezegd (terwijl je volgens mij volgens de wet moet kunnen opzeggen via hetzelfde medium als waarmee je je inschrijft, maar dat weet ik niet zeker).

Verder hebben we hier geen aandacht meer aan besteed totdat nu blijkt dat we toch gewoon een jaarabonnement hebben. Destijds ook geen bevestiging van annulering ontvangen, daar had ik zelf scherper op moeten zijn.

Mijn vrouw had ik nog gewaarschuwd dat Nederlandse bedrijven dit soort abonnementsvormen niet klantvriendelijk kunnen uitvoeren en operationeel alles altijd een rotzooi is. Voor je het weet zit je ergens een jaar aan vast tegen je zin. Zaken die je bij normale partijen gewoon prima online kan regelen blijken voor veel Nederlandse bedrijven altijd weer te moeilijk. Helaas gelijk gekregen.

Knap hoor om zo aan je klanten te komen. Ben benieuwd hoeveel klanten van NRC tegen hun zin in klant zijn.

De papieren krant zullen we ook niet meer kopen zoals we dat eerder wel eens deden. De website gaan we hier thuis blokkeren.

Meer reviews

NRC Handelsblad opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken NRC Handelsblad
Meer NRC Handelsblad statistieken

Afgelopen maand hebben 5 personen de NRC Handelsblad opzegbrief gedownload.

Personen die NRC Handelsblad opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van NRC Handelsblad worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 43 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 157 personen een voorbeeldbrief gedownload. Maandag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor NRC Handelsblad worden verzonden, voor de hele categorie Kranten is dit de maandag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 234 NRC Handelsblad reviews geplaatst. Ook hebben er 93 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overig". Van de afgelopen 30 dagen was 30 januari de drukste dag. De meest populaire maand om NRC Handelsblad op te zeggen is september.

In de categorie Kranten zijn onlangs ook Nederlands Dagblad en De Telegraaf opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord