Algemeen Dagblad reviews

  • Totaal aantal reviews van Algemeen Dagblad: 592 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Algemeen Dagblad:
    9.5

Deel jouw Algemeen Dagblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Algemeen Dagblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Algemeen Dagblad

Het adres is: AD NieuwsMedia BV, afdeling LezersService, postbus 8984, 3009 TD Rotterdam. VEEL SUC6

Algemeen Dagblad

Vroeger hadden wij het AD. Maar overgeschakeld op
Utrechts Nieuwsblad i.v.m. regionaal nieuws. Helaas is dat allemaal niet beter geworden. Regionaal nieuws is nu eigenlijk een lachertje - een verzameling losse artikelen; een wirwar van berichtjes uit allerlei plaatsen - en daarvoor hadden we deze krant niet genomen.
Het formaat vind ik tof zo.. Lekker handzaam en de bezorging was bij ons stipt!!! Ondanks sneeuw, ijs, regen of noem maar op, waarvoor hulde aan mijn (alochtone) bezorger!!!

Het aangaan van een abonnement is heel gemakkelijk bij het AD, maar opzeggen???? Hoe kan dat???
IK kan het nergens vinden!!! Dus ben ik de makers van deze site bijzonder DANKBAAR!!!
Nu nog hopen, dat het lukt!! (Dat wordt nog even flink duimen, zo te lezen aan de andere reacties)

Algemeen Dagblad

Eerst was het het Utrechts Nieuwsblad, viel al tegen, maar naast de ochtendkrant vonden wij een middagkrant fijn. Werd eerst dus ook een ochtendkrant dus toen hadden wij er iedere morgen twee in de bus. Nu het AD heet is het helemaal niet meer een regionale krant. Dus dan maar niet. Bedankt voor uw hulp bij het opzeggen, hoop dat het lukt!

Algemeen Dagblad

via jullie voorbeeldbrief abonn. opgezegd omdat we nergens konden vinden hoe dat anders moest. 1 tel gehad van ad met vraag waarom.

Algemeen Dagblad

het is mij eindelijk gelukt mijn abonnement op te zeggen van het algemeen dagblad dankzij de site abonnementen opzeggen.nl mijn dank hiervoor
m.v.g.p.sangers

Algemeen Dagblad

Op 22 september mijn abonnement opgezegd. Ontvang de krant nog steeds ondanks herhaalde telefoontjes. Nog steeds geen bevestiging ontvangen en men doet of je niet bestaat. Slordige zaak

Algemeen Dagblad

ik kan niet wennen aan het a d

Algemeen Dagblad

op mijn opzegbrief van half oktober niets gehoord krijg steeds de krant erg slordig

Algemeen Dagblad

Kan mij niet meer vinden in de nieuwe krant en heb op 20 oktober mijn abonnement opgezegd. Tot op heden geen enkele reactie van het AD gekregen. Diverse malen navraag gedaan bij de lezersservice. De reacties varieerden van:
1. Bevestigingen gaan vandaag allemaal op de post.
2. Morgen gaat er weer een lading bevestigingen de deur uit. Het is waanzinnig druk met al die opzeggingen.
3. Die van vanmorgen spande wel de kroon. Op hautaine wijze deelde mw van der Ham mij mee, dat het abonnement per 1 januari 2006 stopt. Zij weet niet of er een bevestiging gestuurd wordt! Zij weet ook niet wie dat dan wel weet! Zij weet ook niet of Jan Bonjer recdent heeft gezegd dat abonnees die ontevreden zijn over de nieuwe krant hun contractduur niet hoeven uit te dienen! Wat ik weet, is dat mijn beslissing juist is geweest.

Algemeen Dagblad

niet tevreden met de nieuwe opzet van de ad

Voor Algemeen Dagblad zijn in totaal 592 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 8 reviews geschreven.Algemeen Dagblad opzeggen

Binnen 2 minuten Algemeen Dagblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord