Algemeen Dagblad reviews

  • Totaal aantal reviews van Algemeen Dagblad: 567 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Algemeen Dagblad:
    9.5

Deel jouw Algemeen Dagblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Algemeen Dagblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Algemeen Dagblad

geen tijd meer om de krant te lezen

Algemeen Dagblad

Reden van opzegging abonnement:
Reeds 3 dagen met klantenservice (o88-0505050) gebeld en steeds werd er beloofd dat de krant tussen 11.00 en 14.00 uur zou worden bezorgd, bij dit schrijven nog steeds niets ontvangen.

Algemeen Dagblad

Bij het abonnement waren vrij kaartjes voor een concert beloofd.
Niet gekregen.
Daarna weer contact opgenomen, zouden iets verzinnen. Dit is dan waarschijnlijk gewoon de betaling van een abonnement geworden want iets anders heb ik nooit ontvangen.
Zeg dus graag dit abonnement weer op

Algemeen Dagblad

Uw krant wordt 1 á 2 keer per week vóór 07.00 uur op ons adres bezorgd. Sinds het aangaan van dit abonnement is hier herhaaldelijk door ondergetekende melding van gemaakt. Op 1 maart 2007 heb ik u een brief gestuurd, waarin opnieuw wordt gevraagd de bezorging te verbeteren. Helaas heeft dit niet geresulteerd in een ‘normale’ bezorging van uw krant.

De reden van deze opzegging is alleen gebaseerd op de waardeloze bezorging. Dit kunt u uw logistieke afdeling aanrekenen. Zelfs na verschillende klachten is er dus niets veranderd.

Algemeen Dagblad

Opzegging agv overlijden.

Algemeen Dagblad

Opzeggen van het abonnement heeft 2 redenen:
1) Al het nieuws in de krant is door andere media reeds bekend.
2) Wij gaan het abonneegeld te weten € 249,80 anders besteden.

Algemeen Dagblad

leest de krant nauwelijks meer.....

Algemeen Dagblad

Wordt alleen maar duurder en internet geeft ook alle nieuws

Algemeen Dagblad

geen tijd om de krant te lezen

Algemeen Dagblad

Ik zeg mijn krant na jaren op omdat ik de krant o.a. op kantoor kan lezen en de krant al enige weken niet op zaterdag ontvang, heb dit ooit eens gemeld maar nooit iets op gehoord. Voor mij nu het moment. Ik ben aan mijn voet geopereerd en weer geen krant. Moet ik dan iemand lastig vallen om een krant te gaan kopen. Dit is voor mij de druppel.

Voor Algemeen Dagblad zijn in totaal 567 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 21% van de opzeggingen voor Algemeen Dagblad reviews geschreven, dit zijn er in totaal 3. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 30 reviews geschreven.Algemeen Dagblad opzeggen

Binnen 2 minuten Algemeen Dagblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord