Algemeen Dagblad reviews

  • Totaal aantal reviews van Algemeen Dagblad: 567 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Algemeen Dagblad:
    9.5

Deel jouw Algemeen Dagblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Algemeen Dagblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Algemeen Dagblad

Reden opzeggen krant

helaas heb ik haast geen tijd meer voor het lezen van de krant daarom doen ik hem hierbij opzeggen.

abonnementen opzeggen ga zo door!!!

Algemeen Dagblad

Ik heb vorig jaar eens positief op een telefonische aanbieding gereageerd. Een proefabonnementje op het AD. Eigenlijk helemaal geen tijd om de krant te lezen.
Ik zit nu opeens aan een abonnement vast. Vele brieven later, nog steeds geen enkele reactie. Ik krijg alleen facturen. Bellen: Hoe kom ik aan dit abonnement? Antwoord : Dat staat op mijn beeldscherm dus u heeft een abonnement.
Hebben meerdere mensen problemen met het "proefabonnement" van het AD?

Algemeen Dagblad

Let op: het postbusnummer is incorrect. Volgens de website van het AD moet postbusnummer 8984 gebruikt worden voor opzeggingen (en niet postbusnummer 8983). In het bericht dat Blaak Dennis op 13-10 plaatste, staan de correcte gegevens. Kennelijk heeft u de postcode onlangs aangepast, het postbusnummer echter nog niet. Zou u dat nog kunnen aanpassen?

Algemeen Dagblad

Bezuinigen

Algemeen Dagblad

Ik download deze opzegbrief omdat ik haast nooit meer tijd heb om de krant te lezen.

Algemeen Dagblad

Het adres van het algemeen dagblad is aangepast. Hierbij willen wij Blaak Dennis die op 13-10-2006 dit heeft doorgegeven bedanken. Abonnementenopzeggen.nl is er voor de consument met dank aan de consument!

Algemeen Dagblad

krant opgezegd omdat ondanks mijn telefoontje dat hij niet is bezorgd pas de andere ochtend word nabezorgd, bovendien word ik de laatste 2 weken tot 3 keer toe lastig gevallen met telefoontjes van de administratie dat ik een achterstand in mijn betaling zou hebben. Dit is onjuist maar hoe ik ook aantoon dat ik betaald heb de mevrouw blijft maar doordrammen en de vermeende niet betaalde nota verandert van April tot Mei en dan weer Juni. Volgens mij is de administratie van het AD een chaos. Ik pas

Algemeen Dagblad

Het volgende staat op de AD site:

V: Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?
A: Het abonnement voor bepaalde tijd met automatisch verlenging kan uitsluitend worden beëindigd door middel van een schriftelijke opzegging bij de LezersService van de Uitgever met een opzegtermijn van een maand voor afloop van de laatste betaalperiode van uw huidige abonnement. Verzoeken om beëindiging via e-mail of de website kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. We vernemen graag de reden van uw beëindiging. Heeft u nog vragen over de betaaltermijn of leveringsvoorwaarden van het AD, neem dan vooraf contact op de met de afdeling LezersService (088 - 050 50 50). Het adres is: AD NieuwsMedia BV, afdeling LezersService, postbus 8984, 3009 TD Rotterdam.
LET OP ANDERE POSTCODE OP DE OPZEG BRIEF.

Algemeen Dagblad

Door de gratis kranten en internet maken wij geen gebruik meer van de het algemeen dagblad. Dit is onze reden van opzegging.

Algemeen Dagblad

Door de gratis lokale kranten en internet maken wij geen gebruik meer van de het algemeen dagblad.

Dit is onze reden van opzegging.

Voor Algemeen Dagblad zijn in totaal 567 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 21% van de opzeggingen voor Algemeen Dagblad reviews geschreven, dit zijn er in totaal 3. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 30 reviews geschreven.Algemeen Dagblad opzeggen

Binnen 2 minuten Algemeen Dagblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord