Algemeen Dagblad opzeggen

9.4 (463 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Algemeen Dagblad opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 297 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Algemeen Dagblad

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Algemeen Dagblad opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Algemeen Dagblad abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Algemeen Dagblad opzegbrief

AD Klantenservice
Opzeggen

Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam

Plaats, 27 juni 2022

Betreft: opzeggen 'Algemeen Dagblad'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

AD Klantenservice
Opzeggen

Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam


Plaats, 27 juni 2022

Betreft: opzeggen 'Algemeen Dagblad'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Algemeen Dagblad' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Algemeen Dagblad, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Algemeen Dagblad de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
50% overbodig geworden
Jaren lid
6.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
84% zegt nee
Aanbevelen
61% zegt nee
  • Klantenservice

Algemeen Dagblad adres

AD Klantenservice
Opzeggen
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Algemeen Dagblad en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Algemeen Dagblad reviews

Lees de 463 reviews van bezoekers die een opzegging van Algemeen Dagblad hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Algemeen Dagblad

Een goede bezorger die op tijd komt en niet na tien uur nog komt dan heb ik al een krant uit de winkel gekocht.

Algemeen Dagblad

geld is op

Algemeen Dagblad

Geachte mevrouw, heer,
Begin februari werd ik aangesproken door een jonge man voor de Jumbo in Nieuwkoop waar ik mijn boodschappen doe. Hij bood mij een 14 proefabonnement AD aan voor de kosten van 3,95, dit zou vanzelf ophouden. De krant was echt een proefabonnement omdat ik wilde zien of deze mij beviel. Het lettertype en de artikelen bevallen mij totaal niet.
Beide bleek een leugen, hij heeft mij opgelicht door een vastabonnement in te stellen en geen proefabonnement. Ook het bedrag klopte niet 22,99 werd afgeschreven van mijn bankrekening en dit heb ik terug laten boeken.
Nu zegt AD dat ik aan een jaarabonnement vastzit omdat ik niet binnen 14 dagen heb gereageerd op een email. Ik heb echter niet binnen14 dagen gereageerd omdat ik een proefabonnement had van 14 dagen dat vanzelf ophield daarna. Dit is ook gebeurd sinds afgelopen zaterdag heb ik geen krant meer ontvangen. Krijg ik een incasso van 22,99 met dwangsom als ik niet betaal.

AD wil niet met mij hierover in gesprek (gebeld 8 april 2022), over de oplichting en is van mening dat die ene email van hen, waar ik niet op heb gereageerd, zie benoemde reden van proefabonnement, zij zien niet reageren als een toezegging. Ik heb echter gereageerd door de incasso terug te storten vorige maand en te bellen vandaag (ik had niet eerder een vrije dag).

Zij AD nemen geen verantwoording voor die oplichtende verkoper, willen het zelfs niet nagaan. Ook willen zij het 'zogenaamde abonnement' niet stopzetten eerder dan 7 februari 2023, dus na een jaar. Zij vinden dat zij in hun recht staan.

Ik wil de gemaakte kosten van 22,99 nog wel betalen, maar ik wil wel dat het abonnement per 1 april 2022 stopt.

Meer reviews

Algemeen Dagblad opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Algemeen Dagblad
Meer Algemeen Dagblad statistieken

Afgelopen maand hebben 3 personen de Algemeen Dagblad opzegbrief gedownload.

Personen die Algemeen Dagblad opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 7 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van Algemeen Dagblad worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 42 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 77 personen een voorbeeldbrief gedownload. Maandag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Algemeen Dagblad worden verzonden, voor de hele categorie Kranten is dit de maandag.

Ook hebben er 261 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 7 juni de drukste dag. De meest populaire maand om Algemeen Dagblad op te zeggen is oktober.

In de categorie Kranten zijn onlangs ook NRC Next Plus en Financieele Dagblad opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord