Algemeen Dagblad opzeggen

9.5 (592 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Algemeen Dagblad opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 233 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Algemeen Dagblad

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Algemeen Dagblad opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Algemeen Dagblad abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Algemeen Dagblad opzegbrief

AD Klantenservice
Opzeggen

Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam

Plaats, 23 mei 2024

Betreft: opzeggen 'Algemeen Dagblad'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

AD Klantenservice
Opzeggen

Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam


Plaats, 23 mei 2024

Betreft: opzeggen 'Algemeen Dagblad'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Algemeen Dagblad' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Algemeen Dagblad, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Algemeen Dagblad de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
64% overbodig geworden
Jaren lid
6.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
80% zegt nee
Aanbevelen
60% zegt nee

Algemeen Dagblad adres

AD Klantenservice
Opzeggen
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van het Algemeen Dagblad (AD) hangt af van het soort abonnement dat je hebt. Over het algemeen geldt dat je het abonnement op elk moment kunt opzeggen, maar dat er wel een opzegtermijn van toepassing kan zijn.

Als je een abonnement hebt met een contractduur, bijvoorbeeld van een jaar, dan geldt meestal dat je het abonnement na de contractperiode kunt opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Dit betekent dat je minstens één maand voor het einde van de contractperiode moet opzeggen, anders wordt het abonnement automatisch verlengd.

Als je een abonnement hebt zonder contractduur, dan geldt vaak dat je het abonnement op elk moment kunt opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Dit betekent dat het abonnement nog één maand na de opzegging doorloopt.

Het is belangrijk om de opzegtermijn te controleren in de voorwaarden van je abonnement om ervoor te zorgen dat je op tijd opzegt en geen extra kosten maakt.


Voorwaarden

De opzegvoorwaarden van het Algemeen Dagblad (AD) kunnen verschillen afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt en de specifieke voorwaarden die daarbij horen. Over het algemeen geldt dat je het abonnement op elk moment kunt opzeggen, maar dat er een opzegtermijn van toepassing kan zijn.

Als je een abonnement hebt met een contractduur, bijvoorbeeld van een jaar, dan geldt vaak dat je het abonnement na de contractperiode kunt opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Als je het abonnement opzegt tijdens de contractperiode, dan kan het zijn dat je een opzegvergoeding moet betalen.

Bij abonnementen zonder contractduur geldt meestal dat je het abonnement op elk moment kunt opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.

Het is belangrijk om de specifieke voorwaarden van je abonnement te controleren voordat je opzegt, om er zeker van te zijn dat je aan alle vereisten voldoet en op tijd opzegt.


extra informatie

Je kunt het Algemeen Dagblad (AD) op verschillende manieren opzeggen:

Online: Je kunt het AD opzeggen via de website van de krant. Hierbij heb je wel je klantnummer en postcode nodig.

Telefonisch: Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het AD om het abonnement op te zeggen. Het telefoonnummer vind je op de website van het AD.

Schriftelijk: Je kunt het AD ook schriftelijk opzeggen door een brief te sturen naar de klantenservice. Vermeld hierbij je klantnummer, naam, adres en de reden van opzegging. De contactgegevens vind je op de website van het AD.

Ongeacht de manier waarop je het abonnement opzegt, is het belangrijk om de opzegtermijn en eventuele opzegvergoedingen in acht te nemen. Zorg er daarom voor dat je tijdig opzegt en dat je alle benodigde informatie verstrekt om te voorkomen dat je nog extra kosten moet betalen.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Algemeen Dagblad en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Algemeen Dagblad opzeggen bij overlijden
Als het Algemeen Dagblad (AD) moet worden opgezegd vanwege het overlijden van de abonnee, dan kunnen de nabestaanden op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice om het abonnement op te zeggen:

Telefonisch: De nabestaanden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het AD en het overlijden van de abonnee doorgeven. De klantenservice zal dan de benodigde informatie en procedures verstrekken om het abonnement te beëindigen.

Schriftelijk: De nabestaanden kunnen ook een brief sturen naar de klantenservice van het AD waarin ze het overlijden van de abonnee melden en aangeven dat het abonnement moet worden opgezegd. Vermeld in de brief duidelijk de naam en het adres van de abonnee en het abonneenummer.

Bij het opzeggen van het abonnement van een overledene moeten vaak enkele persoonlijke gegevens van de overledene worden verstrekt, zoals de naam en adresgegevens van de overledene en het abonneenummer. Het is daarom belangrijk om deze gegevens bij de hand te hebben wanneer er contact wordt opgenomen met de klantenservice.
Algemeen Dagblad tijdelijk opzeggen
Het Algemeen Dagblad (AD) biedt geen optie om het abonnement tijdelijk op te schorten of te pauzeren. Je kunt het abonnement wel op elk moment opzeggen als je dat wenst, maar het is niet mogelijk om het abonnement tijdelijk stop te zetten en later weer te hervatten.

Als je het AD tijdelijk niet wilt ontvangen, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat, kun je er wel voor kiezen om het abonnement op te zeggen en op een later tijdstip opnieuw lid te worden. Het opzeggen van het abonnement is gemakkelijk en kan online, telefonisch of schriftelijk worden gedaan, zoals eerder beschreven.

Houd er wel rekening mee dat als je het abonnement opzegt, je gedurende die tijd geen toegang hebt tot de krant en eventuele bijbehorende digitale diensten.

Algemeen Dagblad reviews

Lees de 592 reviews van bezoekers die een opzegging van Algemeen Dagblad hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Algemeen Dagblad

Na vele jaren het AD gelezen te hebben met plezier, hebben wij nu besloten om de krant op te zeggen.

Algemeen Dagblad

Met plezier gelezen!
Opzeggen door verhuizing!

Algemeen Dagblad

Ik vond het een goede krant met veel regionieuws, maar de columns van de Telegraaf zijn net wat pittiger en die lees ik op mijn werk.

Algemeen Dagblad

Weinig tijd om te lezen

Algemeen Dagblad

Geen commentaar op de krant. Het is gewoon kosten besparen.

Meer reviews

Algemeen Dagblad opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Algemeen Dagblad
Meer Algemeen Dagblad statistieken

Afgelopen maand hebben 3 personen de Algemeen Dagblad opzegbrief gedownload.

Personen die Algemeen Dagblad opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 7 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van Algemeen Dagblad worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 95 personen een voorbeeldbrief gedownload. Dinsdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Algemeen Dagblad worden verzonden, voor de hele categorie Kranten is dit de maandag.

De laatste dertig dagen zijn er 2 van de 592 Algemeen Dagblad reviews geplaatst. Ook hebben er 266 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 21 mei de drukste dag. De meest populaire maand om Algemeen Dagblad op te zeggen is mei.

In de categorie Kranten zijn onlangs ook DPG Nederland en Financieele Dagblad opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord