T-Mobile mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van T-Mobile mobiel: 474 reviews
  • Gemiddelde beoordeling T-Mobile mobiel:
    8.9

Deel jouw T-Mobile mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun T-Mobile mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Orange free 20

Eindelijk mijn orange abonnement de deur. Geen geploeter meer in de gang of naar buiten voor een beetje bereik. Woon in Ijsselstein, de randstad! Toch geen bereik, wat een armoe, na twee jaar eindelijk verlost van deze ellende

Orange 32,50

Super fijn dat er sites zijn zoals deze. Nergens op de orange site is iets te vinden over het opzeggen van je abonnement.

Toen ik begon met orange was ik erg tevreden over ze, maar dat is sinds anderhalf jaar wel anders. Wijzigingen die voor pre-paid klanten wel gelden maar voor de vaste betalers niet, slechter wordende klanteservice, abonnement niet meer om kunnen zetten naar pre-paid via de telefoon (wat eerder wel mogelijk was), geen aanbiedingen bij het verlengen van je abonnement alleen wanneer je een nieuw abonnement afsluit, ga zo maar door. Ow ja en last but not least steeds slechter bereik.

Ik ga dus ook over op KPN

groet

Orange 22,50

Vanwege langdurig verblijf in het buitenland zeg ik mijn abonnement op. Jammer, maar wel begrijpelijk is het feit dat dit alleen maar per vervaldatum kan.

T mobile relax 150

Tijd om weer eens over te stappen naar een nieuw abbonement. Deze site is zeker handig binnen 2 minuten had ik mijn opzegbrief, terwijl ik het normaal altijd vergeet.

Orange 42,50

Ik ga weg bij orange omdat de kosten voor geen meter overeenkomen met mijn bel gedrag. betaal bijna elke maand 100 euro. maar of dat ik dat verbel NO WAY. Ik had het zelfde gezeik al toen ik bij DUTCHTONE zat(nu orange)

T mobile relax 150

ik heb de telefoon afgezegt maar ik een vermoeder dat jullie mijn zusje gebelt om een nieuwcontract aan te sluiten wat niet te bedoeding was zij staart er niet bij stil heeft er geen verstand van ik wil hem per 1 novber opzegen zo niet blokkeer ik de bank van ze als u nog vragen heb kan je dit nummer bellen0317313157

Orange 42,50

ik stap over omdat ik in mijn woning slecht bereik heb...ik kan alleen bellen en gebeld worden als ik voor in de vooraan woonkamer zit. klacht werd in indirecte zin wel goed behandeld.

T mobile Flex 20

Ik wil graag mijn abonnement opzeggen omdat mijn telefoon gestolen is, ik heb nog een jaar dit abonnement. ik kan hem dus hiermee opzeggen?

Orange 32,50

altijd moeilijk om deze brieven zelf op te stellen, Bedankt!

T.a.v. corresponded moet inderdaad t.a.v. klantenservice zijn...

T mobile relax 225

hierbij wil ik mijn abonnement opzegeggen per 12-02-07maar met behoud van mijn nummer

Voor T-Mobile mobiel zijn in totaal 474 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.T-Mobile mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken T-Mobile mobiel
Meer T-Mobile mobiel statistieken

T-Mobile mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten T-Mobile mobiel opzeggen


T-Mobile laat klanten beperkt uit eigen databundel roamen

15-04-2016

T-Mobile gaat zijn Nederlandse klanten beperkt zonder extra kosten laten internetten in andere EU-landen. 

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord