T-Mobile mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van T-Mobile mobiel: 474 reviews
  • Gemiddelde beoordeling T-Mobile mobiel:
    8.9

Deel jouw T-Mobile mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun T-Mobile mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Orange free 20

Wel grappig dat opzeggen.
je moet wel je opzegging naar het goede adres sturen. Een orange abo opzeggen bij de afdeling corresponded in weetikwaar heeft niet zo heel veel zin.

Orange 32,50

Ik ben jarenlang tevreden gebruiker geweest. Het grote voordeel destijds was dat Orange de enige was waar je bundel onbeperkt meegenomen kon worden. Ik gebruikte de telefoon soms maanden niet of nauwelijks. Inmiddels heb ik een telefoon van de zaak en internet met telefonie thuis wat de mobieltjes overbodig maakt.

Orange 42,50

orange is veel te duur naar prijs kwaliteit
en 1 jaar werdt zomaar 2 jaar

Orange 42,50

orange is veel te duur naar prijs kwaliteit

Orange 22,50

Klantvriendelijkheid naar de bestaande klanten toe kent Orange niet. Leuke aanbiedingen zijn enkel en alleen geschikt voor klantenwerving. Kortom, weer een klant minder!

Orange 22,50

Ik ben ook ontzettend boos op Orange. Ontzettend slecht bereik. ik dacht op een gegeven moment, ik koop ze wel af. Heb ik twee x over gebeld, en nu, 3 maand later nog geen formulier of iets wat op afkopen lijkt in de bus gehad. Nu moet ik WEER bellen, want op de site kan ik niks vinden over opzeggen! Domme lui daar!!

Orange 12,50

De hele familie stapt over op sim only. Dat is met z'n drieen bellen voor de prijs van mijn oude abonnement! Loont dus de moeite.

T mobile relax 150

geweldige site, je krijgt zelfs een herrinering voor wanneer je moet opzeggen.

T mobile Flex 30

Flex? Niks flex. Ja pas als je buiten je bundel komt één centje minder betalen. Waarom had ik alweer een bundel gekozen?

Orange 32,50

Ik vind orange heel goed,reden van opzeggen is dat ik prepaid wil natuurlijk ook bij orange. Wij als gezin hebben alle 4 orange. 3 prepaid en 1 abbonement. Jammer dat orange moeilijk bereikbaar is en niet goed informatie kan vinden maar dat zal in de toekomst veranderen dat weet ik. Bereik is uitstekend.

Voor T-Mobile mobiel zijn in totaal 474 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.T-Mobile mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken T-Mobile mobiel
Meer T-Mobile mobiel statistieken

T-Mobile mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten T-Mobile mobiel opzeggen


T-Mobile laat klanten beperkt uit eigen databundel roamen

15-04-2016

T-Mobile gaat zijn Nederlandse klanten beperkt zonder extra kosten laten internetten in andere EU-landen. 

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord