T-Mobile mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van T-Mobile mobiel: 474 reviews
  • Gemiddelde beoordeling T-Mobile mobiel:
    8.9

Deel jouw T-Mobile mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun T-Mobile mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Orange 32,50

ik ben zeer ontevreden over orange...
heel veel gezeik gehad heel onduidelijk en bij afsluiten van het abonnement zijn mij andere dingen verteld dan dat ze werkelijk bleken te zijn. oa. dat ik mijn abo elke 3 maanden kosteloos naar beneden kon omzetten. dit blijkt helemaal niet te kunnen... je kan niet eens eerder dan een half jaar opzeggen, ook niet als je ervoor wil betalen... erg slecht dus. ook gedoe met de site en de gespecificeerde rekeningen.
ik heb het gevoel dat ik er alleen maar wordt afgezet!!! ga dus absoluut niet naar orange!

Orange 82,50

Ik ben voordeliger uit als ik een nieuw abonnement bij jullie afsluit. Betreur deze actie zeer!

Orange 62,50

Ik weet 100% zeker dat ik wil opzeggen. De (te hoge) kosten zijn een aspect maar ook zeker de best veel ongevraagde en ongewenste SMSen die ik van jullie mocht ontvangen.

T mobile relax 150

super site. heof ikz elf niet emer een briefje te maken. En ik heb alle gegevens die ze moeten hebben bij de hand.

Orange 42,50

Ik ben blij dat ik nu eindelijk bij Orange weg kan. Orange heeft mij opgelicht. Met het verlengen van het abonnement een jaar geleden, hebben ze mij i.p.v. een 1 jarig contract een 2 jarig contract gegeven. De enige rede dat ik wilde verlengen was op voorwaarde dat ik een 1 jarig contract zou krijgen. Nadat ik vertelde dat ze een fout hadden gemaakt, werd ik een leugenaar genoemd. De gegevens waarin de overeenkomst van het 1 jarige contract akkoord werden bevonden, waren opeens verdwenen.

Orange 32,50

Orange vind ik echt heel erg slecht. Dit is namelijk al de 3de keer dat ik een opzeg brief moet steuren omdat ze het niet ontvangen zouden hebben. Deze keer maar versteuren zodat ze een hantekening moeten zetten voor ontvangst.
Trouwens gaaf deze side ,.. erg makkelijk !

Orange 32,50

Zoals iedereen hier zo'n beetje ga ik idd orange verlaten ivm met het "geweldige" bereik jammer hoor want qua bundel ben ik erg tevreden.

Orange 22,50

Gaarne ontvangstbevestiging van deze opzegging per E-mail met de datum van einde contract.

T mobile relax 300

ik wil gewoon mijn abonnement opzeggen, want dit is nu al de tweede keer dat ik dat doe en dus de laatste keer!! ik bewaar alles voor bewijs, dus als er weer niet gereageerd word, dan maar op een andere manier!!!!wil graag een bevestiging wanneer mijn opzegbrief is aangekomen!!!!!bedankt...

Orange 32,50

Mensen jammer dat jullie pas hier kijken als het al te laat is...
Orange heeft bij mij thuis(en op andere plekken ook) een zeer slechte of geen ontvangst. Jammer, want orange heeft als voordeel, alles uit 1 bundel.
Verders: weg met orange!
Ga naar KPN of HI(Van kpn) als je (bijna) altijd bereik wilt hebben!

Voor T-Mobile mobiel zijn in totaal 474 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.T-Mobile mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken T-Mobile mobiel
Meer T-Mobile mobiel statistieken

T-Mobile mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten T-Mobile mobiel opzeggen


T-Mobile laat klanten beperkt uit eigen databundel roamen

15-04-2016

T-Mobile gaat zijn Nederlandse klanten beperkt zonder extra kosten laten internetten in andere EU-landen. 

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord