T-Mobile mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van T-Mobile mobiel: 474 reviews
  • Gemiddelde beoordeling T-Mobile mobiel:
    8.9

Deel jouw T-Mobile mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun T-Mobile mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Orange free 32,50

Mijn contract loopt in februari af en ik wil graag een ander abonnementsvorm gaan bekijken ik heb al gezien dat je bij telfort een laptop bij je abonnement krijgt dus dat zie ik wel zitten.
Misschien hebben jullie ook leuke aanbiedingen dan hoor ik dat graag.

Orange free 32,50

Mijn contract loopt in februari af en ik wil nu een graag een ander abonnementsvorm gaan bekijken ik heb al gezien dat je bij telfort een laptop bij je abonnement krijgt dus dat zie ik wel zitten.
Misschien hebben jullie ook leuke aanbiedingen dan hoor ik dat graag.

Orange 22,50

ORANGE IS ECHT KUT GEWOON!!! ZE BELLEN VOOR AANBIEDINGEN EN VERVOLGENS NIET ZEGGEN DAT JE 2 JAAR ERAAN VAST ZIT! EN VOOR HET OPZEGGEN DOEN ZE OOK MOEILIJK JA 3 MND VAN TE VOREN MAAR ALS JE DAN TE LAAT BENT DAN KOMT ER WEER 2 JAAR ERAAN VAST EN ZO GAAT HET MAAR DOOR! ZULKE NETWERKEN MOETEN GEWOON VERWIJDERD WORDEN. STELLETJE GELDPROFITEURS!

Orange 22,50

Ik heb in augustus 2005 een abbonnement afgesloten bij orange voor 22,50 per maand. Het netwerk was van het begin af aan al slecht. Ik heb daar een keer over opgebeld maar het moest beter worden als ik mijn mobiel zou opladen.. het werd er niet beter van. Je hebt drie maanden opzeg termijn en heb dat niet binnen die tijd gedaan.. omdat ik toen op veel andere plaatsen was en daar het bereik beter was. toen ik weer thuis kwam was het bereik erg slecht maar het opzeg termijn verlopen. Nu kom ik dus niet meer van mijn twee jarig contract af. Ik heb orange daar al meerdere keren over gebeld en was bijna zover om 3 maanden eerder het abonnement af te sluiten.. maar dat lukte ook niet. Ze lachen je gewoon uit aan de telefoon.. Ze geven zelfs toe dat er bij mij geen bereik is.. maar ze het interreseerd ze gewoon niets als ze het geld maar binnen hebben.. heeft iemand tips hoe kom ik van dit rot abonnement af?

Orange 12,50

Bij deze willen wij:leo peeters het abbonnement wanadoo budget 10% beeindigen , daar wij het niet in jullie lijst vinden hebben wij het via deze weg gedaan.

T mobile relax 150

Ik zeg mijn abbonement op, maar wil wel graag mijn nummer behouden.

T mobile relax 150

Ik zeg mijn abonnement op omdat ik ben overgestapt naar Sim only.

Orange free 20

superrrrr!!! eindelijk een site waar je echt wat aan hebt!!

Orange 32,50

Wat is een orange een slechte provider, ik heb eerlijk waar nog nooit zo iets slechts meegemaakt, klantenservice is echt 0,000 en het bereik is ook echt heel slecht.. ik ga dus me telefoon simlockvrij laten maken en overstappen naar een andere provider dan Orange..
Een tip voor de mensen die een nieuwe gsm willen aanschaffen, neem geen ORANGE..
Orange moet vooral zo door gaan, daar lokken ze echt klanten mee, NIET DUS..
Gegroet J.

T mobile relax 500

Ik wil mijn abonnement opzeggen omdat ik dit niet meer kan betalen.

Voor T-Mobile mobiel zijn in totaal 474 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.T-Mobile mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken T-Mobile mobiel
Meer T-Mobile mobiel statistieken

T-Mobile mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten T-Mobile mobiel opzeggen


T-Mobile laat klanten beperkt uit eigen databundel roamen

15-04-2016

T-Mobile gaat zijn Nederlandse klanten beperkt zonder extra kosten laten internetten in andere EU-landen. 

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord