T-Mobile mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van T-Mobile mobiel: 474 reviews
  • Gemiddelde beoordeling T-Mobile mobiel:
    8.9

Deel jouw T-Mobile mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun T-Mobile mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Orange 12,50

omdat ik een oude nokia car kit in de auto heb zitten wil ik graag prepaid bereikbaar blijven voor noodgevallen e.d en met orange ben je overal bereikbaar vooral in de grensgebieden waar de rest steeds wegvalt is orange goed te ontvangen daarom stap ik over op orange pre paid..

T mobile relax 400

ik ga van duits naar orange want ik heb veel problemen gehad net een contractverlenging van
t-mobile

Orange free 60

Ik wil graag mijn abonnement opzeggen omdat ik naar een andere profider wil gaan ivm de hoge kosten.

T mobile relax 225

Ik zeg mijn abbonement op omdat,ik het zelf niet meer kan betalen.

T mobile relax 150

Ik zeg mijn abonnement op omdat er ongewenst diensten op mijn telefoon zijn ingesteld welke ik niet heb gebruikt, krijg ze in rekening gebracht en een brief met uitleg dat die diensten alleen handmatig door jezelf kunnen worden ingesteld, niet dus! Vervolgens gebeld met klantenservice , waar mij door een of andere gefrustreerde telewerker , 10 min in de wacht, 25 min aan de telefoon waarbij die ook nog s presteert om inhoudloze informatie te verschaffen.

Orange 22,50

Helaas ben ik tot conclusie gekomen dat de provider Orange geen goede netverbinding heeft. Thuis en in de trein en... heb ik geen bereik. Jammer maar waardeloos. Ik wil mijn abonnement zo spoedig mogelijk stop zetten.

Orange 12,50

Op te zeggen abonnement: 12,50 /mnd
Nieuwe wens: telefoon incl. abonnement 20,00 /mnd
Ook orange kon aan mijn wens voldoen maar ze blijken erg stug: dit mag pas 3 maanden voordat t huidige abonnement afloopt. Ben dus maar overgestapt. Vreemd, ik wil meer gaan betalen, maar dit wordt niet geaccepteerd...........?

Orange 32,50

Orange s*cks big time! Blij als ik er vanaf ben! De site van Orange is helemaal beneden maat. Toen ik mijn eigen gegevens wilde bekijken belande ik bij een wildvreemde haar persoonlijke gegevens. Ik kon alles veranderen en ook de rekening gegevens bekijken! Je wil toch niet dat ze zo onzorgvuldig met je privacy omgaan?!!

Orange free 20

ORANJE?, ORANJE?
Ik betaal me blauw aan!
Wat een rekeningen.

Prima site deze!
enn Gratiz!

Orange 32,50

Sinds ik mijn contract gehalveerd heb in prijs bij verlengen (ipv ander toestel) zijn mijn rekeningen fors duurder. Waar ik eerst maandelijks tientjes overhield leg ik ze nu bij.

Op de rekeningen verschijnen bedragen die nergens uit te achterhalen en onverklaarbaar zijn.
Orange geeft geen antwoord op mijn brieven of antwoord op vragen die ik helemaal niet gesteld heb. Daarnaast is het bereik zeer slecht geworden. Ik ga na drie jaar Orange zo snel mogelijk een ander zoeken!

Voor T-Mobile mobiel zijn in totaal 474 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.T-Mobile mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken T-Mobile mobiel
Meer T-Mobile mobiel statistieken

T-Mobile mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten T-Mobile mobiel opzeggen


T-Mobile laat klanten beperkt uit eigen databundel roamen

15-04-2016

T-Mobile gaat zijn Nederlandse klanten beperkt zonder extra kosten laten internetten in andere EU-landen. 

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord