T-Mobile mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van T-Mobile mobiel: 474 reviews
  • Gemiddelde beoordeling T-Mobile mobiel:
    8.9

Deel jouw T-Mobile mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun T-Mobile mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

T mobile relax 150

Wat wordt bedoeld met : Hierbij sluit ik mijn abonnement per direct af. Je moet het toch 3 maanden voor die opzegtermijn doen?
Verder zou ik ook graag mijn nummer willen houden, maar dan met een andere abonnement+ profider. ZOu dat kunnen?

Alvast bedankt voor uw hulp!

Wat een geweldige site!

Groetjes S.

Orange 62,50

Ik stap over op een ander abonnement mede door de onduidelijk facturen!

Orange free 20

Thanks

Orange free 30

Orange zuigt, heb al sinds oprichting van dutchtone een abbo, netwerk zuigt enorm en klantenservice is echt enorm slecht. Had 2 abbo's en ben half jaar bezig geweest met afwikkeling van opzegging van 1 abbo. Aangetekende brieven raken ze gewoon kwijt, faxen ook, en terugbellen is ook erg moeilijk... gelukkig loopt contract af in mei en ik stap fijn over naar vodafone, veel goedkoper (zeker in buitenland) betere dekking en veel beter service en overzichtelijk website. NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT WIL IK MEER ORANGE! al krijg ik het abbo gratis!

Orange 15

Hierbij zeg ik mijn abonnement (sim only) per
01-02-2007 de reden is datik nu een prepaid kaart heb van telfort.

Orange free

Ik kan niet op mn rekeningen kijken dus ik weet mijn klantnummer niet. Ik heb bij jullie tot ergens in november 2007 een mob.telefoon abbonement lopen en die wil ik graag beeïndigen. Ik ga over op pre-paid. Het is een €16,50 per maand abbonement (50% korting). Ik weet niet meer wat voor naam jullie het hadden gegeven.
Ik hoop dat het zo geregeld kan worden.
Alvast bedankt,

J.H.M. van den Broek

p.s.
Kunt U laten weten of dit zo OK is.

T mobile relax 150

*zucht* Ik snap geen reet meer van al dat afzeggedoe en nummerbehoud. M'n abonnement is afgelopen, ik wil naar een andere provider want ik heb nergens bereik, en ik wil m'n nummer behouden. Klinkt heel simpel, maar je moet er heel wat voor doen. Gelukkig is een brief tikken niet zoveel werk met deze site, en zijn er altijd mensen bereid die je willen helpen...

Orange free

ja orange is de beste provider dus blijf gewoon lid maar dit nummer is op het moment over omdat ik anders 3 nummers tot mijn bezit heb. dus op het moment blijf ik 1 nummer behouden voor een abbo en een andere voor beltegoed(noodsituatie)....go orange!!!

Orange 22,50

Orange biedt alleen de leuke aanbiedingen aan aan nieuwe klanten.Je mag meedoen met de acties maar dan heb je weinig andere keuze dan tijdelijk twee abonnementen te hebben.Verder hebben ze niet overal een goed bereik, vooral op de Veluwe(camping) was dit goed te merken.
Op de site van Orange kan je nergens, ook niet bij je eigen account de gegevens dusdanig veranderen dat er een opzegging uitkomt. Ook geen sms-je dat je drie maanden van te voren moet opzeggen(of dat het abonnement verloopt)

Orange free

Ik kan niet op mn rekeningen kijken dus ik weet mijn klantnummer niet. Ik heb bij jullie tot ergens in januari een mob.telefoon abbonement lopen en die wil ik graag beeïndigen. Ik ga over op pre-paid. het is een 12,50 per maand abbonement. Ik weet niet meer wat voor naam jullie het hadden gegeven maar iig met 150 smsjes en een paar belminuten erin. Ik hoop dat het zo geregeld kan worden want ik verhuis binnenkort naar het buitenland.
Alvast bedankt,
Marleen Zellenrath.

Voor T-Mobile mobiel zijn in totaal 474 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.T-Mobile mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken T-Mobile mobiel
Meer T-Mobile mobiel statistieken

T-Mobile mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten T-Mobile mobiel opzeggen


T-Mobile laat klanten beperkt uit eigen databundel roamen

15-04-2016

T-Mobile gaat zijn Nederlandse klanten beperkt zonder extra kosten laten internetten in andere EU-landen. 

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord