Pretium vaste telefonie reviews

  • Totaal aantal reviews van Pretium vaste telefonie: 304 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Pretium vaste telefonie:
    9.0

Deel jouw Pretium vaste telefonie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Pretium vaste telefonie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Pretium vaste telefonie

Wij zijn al vanaf januari/februari bezig om het abonnement van mijn opa (juist.. weer een ouder persoon!) op te zeggen. Zelfs AANGETEKENDE post verstuurd maar nog krijgt mijn opa brieven met daarin de mededeling dat zijn opzegtermijn bijna voorbij is en dat alles zeker aan zijn aandacht is ontsnapt! Dit is echt BELACHELIJK!! En contact opnemen????? Ik zou niet weten met wie want die achterlijken daar nemen gewoon niet op!! Op faxen wordt ook niet gereageerd. Ik ben het nu zo beu dat ik in staat ben een advocaat in te schakelen, dit is echt pure misleiding en oplichting! Mensen, kijk dus uit want je komt niet van Pretium af!!! Wat een drama!

Pretium vaste telefonie

Ook mijn zus, hebben ze te pakken gehad. Ze is nooit lid geweest van pretium priveleges. Ze belt al meer als een jaar met een mobiel. Zeggen die lui van pretium dat ze haar op haar huis telefoon gebeld hebben, en die heeft ze dus niet meer!!

Nu hebben ze dus €65 van haar rekening gehaald, ze heeft het terug laten boeken en de machtiging ingetrokken.

Mijn moeder heeft voor haar gebeld wat er daar aan de hand is. Heeft ik weet niet hoeveel keer gebeld maar ze namen die telefoon gewoon niet op.
Gister heeft ze dus gehoor gekregen. Heeft het verhaal verteld en ze werd me daar toch behandeld door die vent. Een grote bek dat ie had tegen m'n moeder niet normaal meer. Hij (zijn naam was Eduard) zei dus dat het gesprek opgenomen was en dat m'n zus maar die band op moest vragen. En zo gooit hij de telefoon erop!! Lekker klantvriendelijk of niet dan. Maar weet iemand hoe zoiets gaat aflopen? Mijn zus heeft de bandopname opgevraagd bij hun dus is het maar afwachten wat er gaat gebeuren.
Zou iedereen aanraden om NOOIT met die lui in zee te gaan. Snap ook niet dat zoiets kan gebeuren. Mensen die dingen niet goed doorhebben lopen zo de val in.

Pretium vaste telefonie

veel te duur

Pretium vaste telefonie

Als oud medewerker van Pretium Telecom kan ik iedereen slechts aanraden niet in zee te gaan met dit bedrijf.Het zijn oplichters van de hoogste categorie,oplichters die lak hebben aan gevoelens van mensen.Pretium Telecom is keihard en speelt vuile spelletjes.
Wees slim,en doe daar niet aan mee.Pretium pakt bewusr onwetende klanten,en probeert deze minimaal 2 jaar aan ze te binden. 2 jaar,want de opzegtermijn nemen ze heel strict. 1 dag te laat,en u zit wederom vast aan een jaarcontract .Gesprekskosten worden berekend per minuut.en niet per seconde zoals bij de meeste aanbieders.

Pretium vaste telefonie

heb ook het zelfde meegemaakt bel al maanden via andere aanbieder ging eerst allemaal goed en hups zoineens 65 euro van de rekening heb met mijn bank gebeld en ze gaan het voor me terug boeken als ze daarna nog gaan ouwehoeren van pretium laat ik hun rek nr gewoon bij mijn bank blokkeren dit kan volgens mij voor een bepaalde tijd ..... we zien wel of he lukt succes allemaal

Pretium vaste telefonie

ja ik snap niet dat dit zomaar kan.ben ook de dupe door die oplichters heb ook een opzegbrief gestuurd maar kreeg wel een brief terug dat die niet rechts geldig is en dan gaan ze ook nog dreigen weet nu ook niet meer wat ik hiermee aan moet ze zeggen dat je die 12 maanden moet betalen dat je er dan vanaf bent? kan dat zomaar en ben je e dan wel van af???nou ben benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen dus maar afwachten wat er gaat gebeuren wie heeft dit ook???
groetjes marina

Pretium vaste telefonie

Twee maal schriftelijk opgezegd, geen reactie. Bellen nutteloos, wordt niet opgenomen. Bank opdrachtgegeven per direct betaling aan Pretium stop te zetten. Precies een dag later brief in de bus van Pretium. Wil je een reactie? Betaling stop zetten dus. Vanaf nu wordt er door mijn moeder dus niets meer betaald. (Dreig)brieven worden opgeopend retour afzender gestuurd. Laat de deurwaarder maar komen en de tv van 15 jaar oud meenemen. Van een kikker is het moeilijk veren plukken. Vraag me af of Pretium mederwerkers goed slapen met de gedachte dat ze betaald worden van gestolen AOW geld.

Pretium vaste telefonie

Heel treurig vind ik het allemaal. ik heb even op hen website gekeken en daar staat

"Afschrijvingen waar u het niet mee eens bent, kunt u altijd ongedaan maken door binnen een maand uw bank- of girokantoor opdracht te geven het afgeschreven bedrag terug te boeken."

Dit zou toch moeten werken omdat dit iets is geheel tussen U en de bank en daar komt deze toko niet aan te pas!

Nou in ieder geval succes.

Gr. bertje

Pretium vaste telefonie

Ben nooit lid geweest, eerst kpn en nu casema. Schrijven ze toch in eens lidmaatschapkosten van mijn rekening???!!!!

Pretium vaste telefonie

Leuke site dit, maar wat schieten we hier mee op?? Heb blinde en dove moeder van 86 jaar, er ook 'ingeluisd'. Wie geeft mij een werkende oplossing om van die oplichters af te komen??

Voor Pretium vaste telefonie zijn in totaal 304 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Pretium vaste telefonie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Pretium vaste telefonie
Meer Pretium vaste telefonie statistieken

Pretium vaste telefonie opzeggen

Binnen 2 minuten Pretium vaste telefonie opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord