OXXIO reviews

  • Totaal aantal reviews van OXXIO: 120 reviews
  • Gemiddelde beoordeling OXXIO:
    9.2

Deel jouw OXXIO review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun OXXIO abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

OXXIO

een Groter oplichtersbedrijf als oxxio bestaat er niet en ben ontzettend boos op dat KUT bedrijf,je bent als klant niet baas over je eigen centen,NEE,dat regelt OXXIO wel voor je,ze schrijven gewoon je geld van je rekening van 1 afrekening,zonder met de klant te overleggen,ik belde hun erover op,wat dit voor gang van zaken zijn en dan krijg je ff koel te horen; ja meneer,onder de 250 euro hebben wij het recht om zomaar het geld van je rekening af te boeken,zonder 1 betalingsregeling af te spreken,kreeg afrekeningsnota,van gas en electriciteit,apart toegestuurd,maar bedragen samen was over de 330 euro nabetalen en voor mij volstrekt onmogelijk,daar ik alleen woon,cv meestal uit staat,daar ik voor werk 12 uur van huis ben,weinig voor mezelf kook,meterstanden en veel meer wordt bij OXXIO mee gefraudeert,Wie stopt dat bedrijf met hun bedrog naar de klanten toe .... MENSEN .. wees wijs allemaal en GA BIJ OXXIO WEG,LIEVER NOG VANDAAG DAN MORGEN,Het is een grote dievenbende in dat bedrijf die alleen maar de boel oplichten ,ben blij dat essent spoedig weer alles over neemt en dat ik van die DIEVEN van mijn centen afkom GRRRRRRR

OXXIO

Ik was sinds januari 2006 klant bij de Oxxio (gas en electra). Ik ben nu (godzijdank) terug bij de Nuon. Uiteindelijk heeft de Oxxio mij niet allen vele honderden euro's gekost, maar ook nog vele tientalen uren tijd en een moeilijk te omschrijven hoeveelheid frustratie en stress opgeleverd.

Als ik tijd heb ga ik met m'n geclaimde domeinnaam www.oxxioellende.nl aan de slag en kunt u alles lezen..

OXXIO

Ik ben inmiddels bijna 2 jaar bij Oxxio aangesloten. Er was toen een actie van 1 jaar gratis elektriciteit. Ondanks alle negatieve berichtgeving over Oxxio, heb ik toch besloten om het te proberen. Nu begrijp ik echter waarom er zoveel klachten zijn, en heb ik echt spijt, dat ik me toen heb laten verleiden! Wat een ballentent is Oxxio; echt alles gaat daar mis: als je een klacht indient, krijg je geen antwoord of je wordt met een kluitje in het riet gestuurd!
Ik ben na anderhalf jaar gaan vragen naar een jaarafrekening, nou nou, dat heeft wat voeten in aarde; eindelijk kreeg ik een afrekening van electriciteit, maar tot april 2007, overigens klopte er niets van: verkeerde meterstanden, geen daltarief berekend, voorschotbedrag verkeerd gewijzigd enz. Weer bellen, maar 3 maanden later is er nog niets hersteld.
Deze week de gasafrekening ontvangen, dit sloeg alles; er klopte werkelijk niets van: verkeerde meterstanden, verkeerde gastarieven, voorschotbedragen verkeerd berekend, gastransportkosten 3x hoger dan op hun site voorgespiegeld wordt. En dat er binnen 5 dagen even 900 euro van mijn rekening afgeschreven zou worden!
Ik ben woedend, de tijd en moeite die dit kost om het allemaal recht te zetten en ze bieden wel excuses aan, maar er gebeurt niets.
Overigens maak ik gebruik van hun "slimme meters", waardoor je het verbruik van dag tot dag op internet kan terugvinden, helaas kunnen ze er zelf niet mee omgaan, want ze zijn niet in staat de juiste verbruikswaarden te gebruiken op de afrekening.
Ik heb het echt helemaal gehad met die klote-Oxxio en ik zal blij zijn als mijn 3 jaars contract voorbij is en ik weer over kan stappen naar een betrouwbare energieleverancier.
Dus mensen: bezint eer ge begint.

OXXIO

hallo ik heb een hoge jaarafrekening gehad van oxio van bijna 300 euro De zogenaamde lage tariefen lopen nogal uiteen.Wie helpt mij wat kan ik het beste doen!

OXXIO

Mensen , ik blijf het zeggen , ga langs in Hilversum bij oxio, ze zitten op de marathon nr.., je ziet het gebouw als je hilversum zuid binnen rijdt.
Gewoon elke week op het zelfde tijstip langsgaan , ik kreeg na 11 keer het verzoek of ik niet meer langs wilde komen , erg cool .
Ben nu weer bij nuon en wacht al tijden op afrekening...

OXXIO

Oxxio GEEN WOORDEN MEER VOOR!!!

ik ben in 2006 lid geworden van oxxio vanwege hun speciale aan bieding."hun zouden geodkoper zijn. Ik zat toen bij essent en ben over gegaan naar oxxio... half jaar later kwam de RWE bij me aan de deur en zij zouden nog goedkoper zijn en ben daar op in gegaan. oxxio werd op gezegd maar helaas ik moest toendertijd en de volle mep betalen aan oxxio en aan de RWE . na ene paar keer bellen bleef ik betalen aan oxxio en RWE ...dat waren een aantal zware maanden voor me. Ik had het ff gehad met beide tot dat oxxio me terug belde of ik niet weer terug lid wilde worden dan zou ik van het dubbel betalen af zijn...(hoe dom kon ik zijn) dus weer terug over gestapt naar oxxio...het ging een hele tijd geod tot januari 2008 toen ging het pas echt goed mis... eerst kreeg ik brieven van de bewoners die hier voorheen in zaten ...of ze nog ff wilde betalen..ik bellen naar oxxio hoe dit kon. dit was een foutje ik moest ff de brief terug sturen dan werd het in orde gemaakt. Ik merkt ineens dat mijn electriciteit niet meer werd af geschreven, weer bellen mar was niets vreemds aan de hand.
In februari kreeg ik ineens een brief van de RWE , daar was ik al zeker een half jaar weg ..of ik ff een termijn bedrag wilde betalen voor mijn stroom...ik d8 wat krijgen we nou.
Ik gelijk bellen naar de RWE hoe dit mogelijk was . het bleek dat oxxio een switchverzoek had aan gediend bij RWE en dat ik dot zou hebben aan gegeven...dit heb ik dus nooit gedaan...na heel wat mails naar de RWE waar ik netjes ben geholpen omdat ik de volgende dag gelijk antwoord terug kreeg...heb ik van oxxio tot op heden nog steeds niets vernomen van mijn verzonden mail.

Gisteren kreeg ik ineens post van oxxio of ik nog ff de meterhuur wilde betalen voor mijn slimme meter...ik d8 wat krijgen we nou weer ik heb heel 2007 mijn netwerkbeheer aan essent betaald dus ga echt niet betalen er voor wat ik al betaald heb.
Weer bellen met oxxio wat natuurlijk weer 15 min duurde a 0.15 ct per minuut... voor dat ik iemand aan de lijn kreeg...maar hoe ik wilde ik moest en zou die rekening betalen , nou ik kan jullie zeggen die ga ik dus niet betalen , de medewerker zei dat dit de fout was van essent en niet van hun , dus natuurlijk ook weer essent gebeld en me gelijk laten om schrijven naar hun en ook het probleem uit gelegd , oxxio had geen recht om mij dat geld in te houden aan gezien ik dit al betaald heb. ik schakel nu rechts bij stand in want wordt niet goed van oxxio...en ga lekker terug naar essent ..ik heb een wijze les geleerd ...blijf zitten waar je zit en ga nergens op in...alles klinkt altijd maar lekker goedkoop maar als puntje bij paaltje komt ben je juis duurder uit

mvg

d.cichon

OXXIO

Betergevoel bij Nuon

OXXIO

graag alles onder een dak van essent
geen vertrouwen in oxxio

OXXIO

Beter gevoel bij nuon

OXXIO

Een beter gevoel bij Nuon

Voor OXXIO zijn in totaal 120 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.OXXIO opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken OXXIO
Meer OXXIO statistieken

OXXIO opzeggen

Binnen 2 minuten OXXIO opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord