OXXIO reviews

  • Totaal aantal reviews van OXXIO: 120 reviews
  • Gemiddelde beoordeling OXXIO:
    9.2

Deel jouw OXXIO review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun OXXIO abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

OXXIO

Hallo,
ik heb mijn huis verkocht,en netjes doorgegeven dat ik mijn abbonement wil beindigen maar lukte niet,ze blijven gewoon inkaseren.
Nu zeggen ze, we hebben niks ontvangen van u.
Vrezelijk...groetjes Jeanice

OXXIO

1 grote chaos bij oxxio, meer wil ik er niet over kwijt, heeft me al te veel ´energie´ gekost.

foutieve afschrijvingen, afschrijvingen van electriciteit, die gas bleken te zijn etc. etc.
ondertussen krijg ik nu een eindafrekening van 500,--. Wat gezien mijn verbruik niet klopt.

Ik ben al overgestapt naar Essent, maar ze weigeren gegevens te verstrekken aan Essent, dus kan ik een boete verwachten, die overigens wel door Essent zal worden vergoed.

Wegwezen met Oxxio, stap niet over, 1 grote chaos.


Fijne dag !!!

OXXIO

Beste mensen , ook ik heb al dit gedoe met oxio en of het ooit goed gaat komen zullen we wel zien. Nu heb ik het geluk dat ik om de hoek woon bij Oxio in Hilversum, dus ik ga tegenwoordig elke donderdag even koffie drinken met die zogenaamde oplosmutsen.
Jawel, ze hebben er een aantal, dus ik ga net zolang langs totdat ze met echt uitkotsen.
Ik denk idd dat we met zijn allen flink onze bankzaken in de gaten moeten houden , want zelfs daar snappen ze de functie niet van een de rode kaart, die je van de bank krijgt.
Ze blijven maar geld wegjatten.....
En zelfs als je ze de opzegging laat zien, die ik had afgedwongen meteen te maken, dat vragen ze of ze er een kopie van mogen maken...mmm nog nooit gezien...denk denk.
Ik hoop dat er meer mensen zin hebben om eens naar Oxio te gaan in Hilversum.
Neem al je spulletjes mee en kom naar de Oxxio Nederland bv Marathon 5 1213 PC Hilversum opzegdag.
Ik wil overgens niemand opzoepen tot geweld of andere lastige zaken, want alleen door redelijk te blijven komen we misschien af van deze instantie.
Oja , waar ik wel achter ben na 3 oplosmutsen, ze geven graag hun collega's de schuld, zo van :"Ja ehh er is inderdaad iets mis gegaan met de leveringsdatum, mijn collega heeft het niet ingevuld..:"' aaarghhh .
Maar ok ik hou jullie op de hoogte.
groetjes,

Martijn H

OXXIO

Geachte heer/dame,
Ik heb mij onlangs aangemeld bij OXXIO via het internet. Enkele dagen later kreeg ik netjes een aanmeld formulier opgestuurd.
Nu sta ik op het punt om mij aan te melden voor OXXIO en lees op het internet al deze klachten. Het is nu 7 juli 2007. Is de situatie bij OXXIO inmiddels verbeterd. Wat is de huidige stand van zaken bij OXXIO.
Welk abonnement kan ik het beste bij OXXIO nemen. Ik zie ook dat de een aparte meter komen plaatsen en de oorspronkelijke meter wordt afgesloten. Verder wordt er aangeboden dat je eerst 3 maanden proef periode hebt en daarna indien gewenst kostenloos kan teruggaan naar de oude stroom/gas leverancier.
Het klinkt allemaal mooi en ze lijken veel goedkoper. Maar wat is nu de huidige situatie.

Graag even inhoudelijke reacties over de huidige stand van zaken.

Bedankt

groet

Didier

OXXIO

Geachte lezers,

Hierbij maak ik gebruik om te vertellen hoe fantastisch het is om bij Oxxio aangesloten te zijn. Allereerst hebben wij een contract afgesloten per 29-10-06 . Meters etc. zouden binnen 4 weken geplaatst worden. Ondertussen krijgen wij een hogere maandlast dan voorheen (ENECO)+ een extra maandlast die we al betaald hadden. Wij bellen. Antwooord vaag en on duidelijk. Wat betreft die 6 maanden gratis stroom?. Dat wordt verrekend bij de eindafrekening. Wij weer bellen. Ehhhhhh, die eindafrekening, wanneer is die...Geen antwoord. Weer bellen...en?..eind september 2007.!!!???...Die intelligente meter dan?.en hoe koen jullie aan de gebruikersgegevens?. via Eneco meneer...Da,s knap want we hebben helemaal geen accurate gegevens doorgegeven c.q. door kunnen geven. Maar die nieuwe meters dan. Dat had U aan moeten geven bij het tot stand komen van het contract.....Eh dat staat er toch in? En schriftelijk ondertekend?
....kunnen wij niet meer vinden meneer maar als U 't alsnog invult krijgt U 't binnen 4 weken geinstalleerd. nu 4 maanden later nog niks.......Nee echt, zo'n goed geolied en goed communiserend bedrijf heb ik nog niet eerder mee gemaakt. Ik denk dat ik toch maar op ga zeggen...misschien is er een bedrijf die net iets meer te bieden heeft dan dit Oxxio..........

OXXIO

Oxxio heeft zonder mijn goedkeuring mijn stroomlevering van energiedirect gekaapt en geeft geen antwoord op mijn bezwaren,stuurt alleen rekeningen die ik niet wens te betalen.
Dit zijn schoftenstreken

OXXIO

Oxxio heeft nog nooit van het principe klantenservice en service gehoord. Ja doen en nee zeggen.

Ik ben pas een half jaar bezig een kopie van mijn contract te ontvangen.

Bij deze dus houdoe en bedankt olé olé

OXXIO

Wij zijn door Oxxio gebeld of wij gas bij hun wilden afnemen, duidelijk aagegeven dit niet te willen, ook geen bandje ingesproken of iets dergelijks, wat schetst onze verbazing we kregen bericht van Nuon dat ze het jammer vonden dat wij geen gas meer bij hun wilden afnemen omdat wij gekozen hadden voor Oxxio.
Nou daar zijn toch geen woorden voor.
We hebben van alles gedaan om dit weer terug te draaien maar het is tot op heden niet gelukt,
Via de nuon vernomen dat je een opzegbrief kunt downloaden en dat gaan we nu ook doen, want telefonisch en een geschreven brief hebben geen resultaat gehad, hopelijk dat het nu eindelijk gaat lukken, want Oxxio is voor ons voorgoed verleden tijd.

OXXIO

Ben al vanaf september 2006 bezig om een slimme meter te krijgen maar dat is tot op heden niet gelukt. Na 100 keer bellen is mijn energie op!!
De belofte was binnen 4 maanden in huis, nu na 9 maanden nog niets!!

OXXIO

alles onder een dak bij eneco

Voor OXXIO zijn in totaal 120 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.OXXIO opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken OXXIO
Meer OXXIO statistieken

OXXIO opzeggen

Binnen 2 minuten OXXIO opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord