OXXIO reviews

  • Totaal aantal reviews van OXXIO: 120 reviews
  • Gemiddelde beoordeling OXXIO:
    9.2

Deel jouw OXXIO review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun OXXIO abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

OXXIO

Oxxio is inderdaad een oplichtersbende. En organisatorisch een ramp.
Ik had nog ruim 600 euro van ze tegoed. Diverse malen op allerlie manieren getracht om gewoon mijn eigen geld terug te krijgen. Toen dit maar steeds niet lukte, heb ik één maal 120 euro (maandbedrag) gestorneerd. Toen werden ze ineens wel wakker, nota bene! En stuurde me zelfs een deurwaarder aan de deur. Terwijl het saldo dan nog 480 euro in mijn nadeel is! Het is schorem, tuig van de richel en ik wil nooit meer iets met dat zooitje te maken hebben!
WEES GEWAARSCHUWD VOOR OXXIO! NOOIT MEE IN ZEE GAAN!

OXXIO

Beste Peter:

Jouw reactie is een van de weinige die een positief beeld geven van Oxxio. Het is fijn om te horen dat je slechts goede ervaringen hebt met betreffende energiemaatschappij.

Wat mijn ervaringen met dit bdrijf betreft, de wijze waarop mij een overeenkomst aangeboden werd, is helaas (achteraf) níet zo positief te noemen. Op 17 december 2009 kreeg ik s'middags iemand aan de deur die zich voorstelde als Dirk van Hutterveld. Hij deelde mee dat hij in opdracht van Oxxio informatie kwam verstrekken over de energielevering door genoemde firma waar hij werkzaam was. Ik heb hem toen nog uitdrukkelijk gevraagd of het hier wérkelijk slechts om het verstrekken van infomatie ging waarop hij duidelijk bevestigend antwoordde. Toen hij mij vroeg om mijn handtekenig te zetten op het formulier waar hij mijn mening op geschreven had, heb ik dit in mijn dommigheid gedaan; ik had immers beter moeten weten; in een geval waarbij slechts informatie gegeven wordt, zal zelden of nooit om een handtekening gevraagd worden! Enkele dagen later kreeg ik de gegevens betreffende de overeenkomst (o.a. een map van Oxxio met toebehoen) thuisgestuurd. Alsnog getracht, navraag te doen bij Oxxio. Er zou niets aan de hand zijn.

Op dinsdag 19 december werd ik om 10:40 a.m. gebeld door mevr. Grotebroer van het call-center van Oxxio. Die vroeg mij hoe het gesprek tussen mij en Hutterveld verlopen was. Daarop heb ik meegedeeld dat het niet bepaald netjes was, niewe clienten d.m.v. misleidende praktijken te werven. Waarop zij op haar beurt weer zei dat wanneer ik om welke reden dan ook, niet tevreden was met Oxxio, ik weer in de oude situatie (was voorheen afnemer bij Eneco) zou worden gezet. Dit kan echter pas na drie maanden. Tot nu toe heeft het een en ander wat ik ondernomen heb, weinig uitgehaald. Mijn levenskracht zakte me vooral in de schoenen nadat ik enige tijd het bekende consumentenprogramma "Kassa!" bekeken had waarin voornoemde wanpraktijken door verschillende energie-leveranciers (waaronder Oxxio) scherp aan de kaak werd gesteld. Enige tijd later kreeg ik van Eneco een brief waarin men zei dat zij het wel erg jammer vonden dat ik van energie-leverancier veranderd was. Maar er was nog hoop; middels bijgevoegde aanmeldingskaart kon ik weer terug naar Eneco. Aangezien mij de misleidende wervingspraktijken door dhr. Hutterveld mij nog goed bijgebleven zijn, heb ik die kaart dan ook ingevuld en wel onverwijld naar Eneco teruggestuurd. Waarna ik enige tijd later weer bericht kreeg dat ik pas over drie maanden weer bij Eneco terecht kon. En nu ... nu is het afwachten geblazen. Nu ik enigszins bekend ben met de ronselaars van Oxxio, vraag ik mij af of er nog meer verrassingen te wachten staan.

Maar goed, zélf ben ik wel héél erg dom geweest; zoals gezegd, zal er nooit om een handtekening gevraagd worden in gevallen waarin slechts informatie verstrekt word. En die heb ik wél gegeven.

En ... dan nog dít: enkele dagen geleden kwam in het nieuws dat er in een Oost-Europees land (de naam ben ik vergeten) wel op een heel bijzondere wijze het geld voor energie geïnd wordt. Een energiebedrijf heeft er een soort van opgeleide interne politiemacht opgericht waarmee waarmee de afnemers op het (op tijd) betalen van de energie-rekening gewezen worden. En de wijze waaróp dit gebeurt, schijnt niet zozeer plezierig alswél gewelddadig te zijn. Zou ons hier misschien in de (al of niet verre toekomst hetzelfde te wachten staan? Ja, je weet maar nooit.

Met vriendelijke groet (en met de toekenning van "De Koperen Eikel" aan s'lands beste en meest geraffineerde ronselaar Oxxio:)

Rifath.

OXXIO

een oplichters bende bij oxxio geld innen voor een nieuwe aansluiting maar de oude niet opzeggen diverse malen contact gezocht echter geen reactie een adminastratieve bende zo snel mogelijk opzeggen

OXXIO

Wil je oxxio bellen?

bel dan 035-6265800

Stukje goedkoper ;-)

OXXIO

wil geen gebruik van oxxio meer maken

OXXIO

Hallo Oxxio.
mijn moeder kan helaas niet meer thuis verblijven
en is inmiddels opgenomen in een verpleegtehuis.
zodoende opzegging van de stroomvoorziening.
sleutel is ingelevert bij woningstichting.en wel op:18-12-2009.meterstand: 47265. groetjes.

OXXIO

Ondanks de brief die ik binnen de bedenkttijd aan OXXIO verzonden had om het door colportage opgedrongen "contract" niet tot stand te laten komen, moet ik tot mij verbijstering constateren dat OXXIO van mij rekening EUR 10,71 op onrechtmatige wijze heeft afgeboekt.
Ik verzoek het Nr. 104669440 te laten verwijderen uit uw systeem en mij het door u afgeboekte bedrag (inclusief de wettelijk verschuldigde rente) per direct terug te storten op mijn rekening. Ik verbied u verder nog enige automatische incasso van mijn rekening te verrichten.

OXXIO

Eerst de papieren te laat opsturen zodat je je niet aan kan melden voor de 300 euro teruggave.

Ten tweede een meter willen installeren terwijl ik dat niet wilde. (is ook niet gebeurd)

Ten derde mij geen facturen sturen voor de zogenaamd geplaatste meter maar daarna wel een incasso buro inschakelen om het bedrag voor de meter bij mij te incasseren.

Het incasso buro facturen geven die betaald zijn (maandbedrag) en daarna tegen het incasso buro zeggen dat die facturen wel betaald zijn maar het om andere rekeningen gaat, die ze dus blijkbaar gewoon niet hebben.

Dat het incasso buro mij op mijn prive telefoon opbeldt terwijl volgens mij Oxxio mijn nummer niet mag geven. (privacywet)

Ik ga Oxxio morgen bellen, zal wel een leuk gesprek worden :p

Als gesprekken niet normaal verlopen ga ik even langs om bij de bedrijfsleider verhaal halen.

Degene die net zo opgelicht zijn als ik en vinden het ook leuk om even langs te gaan kunnen mij mailen: ikbenhetmaar@live.com
Uiteraard gaan we dit dan eerst proberen op te lossen op normale wijze.
Lukt dat niet gaan we op een andere manier over.
Hiermee bedoel ik dus niet met een groep hooligans het gebouw binnenstormen voor een gratis verbouwing....

OXXIO

Ten eerste ik was opgelicht,zo ben ik bij jullie terecht gekomen.Iemand kwam bij de deur en zei dat hij de meterkast moest bekijken.Daarvoor moest ik een handtekening geven.Zo zat ik bij Oxxio. Om daar te bellen is te duur dus ik had de energie niet meer om te veranderen. Nu moet ik 500 euro terug betalen omdat ze uit mijn rekening alleen 10 euro per maand uitgeschreven hadden. Ik had gebeld om in plaats van 170 euro per maand naar 120 euro voorschoot te veranderen. Ze hadden toesteming om elke mand geld uit mijn rekening te halen. Maar ze hadden alleen 10 euro per maand.Nu ben ik die ene die terug moet betalen.Ik vind een slecht bedrijf.

OXXIO

Goedemiddag,

Eigenlijk heb ik geen reden om op te zeggen omdat ik nog geen (tijdelijk)contract oftewel welkomstpakket heb ontvangen voor de levering van gas.
Wacht hier nu al bijna 3 weken op.
Jammer ik had dit graag met mijn partner willen bespreken en bekijken of de tarieven van Oxxio gunstiger voor ons zijn.
Om te voorkomen dat ik straks toch aan een contract vastzit wil ik bij deze graag opzeggen.

Overigens zijn we zeer tevreden over Oxxio als energie leverancier en zullen dit contract dan ook zeker verlengen.

Met vriendelijke groeten

Voor OXXIO zijn in totaal 120 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.OXXIO opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken OXXIO
Meer OXXIO statistieken

OXXIO opzeggen

Binnen 2 minuten OXXIO opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord