OXXIO reviews

  • Totaal aantal reviews van OXXIO: 120 reviews
  • Gemiddelde beoordeling OXXIO:
    9.2

Deel jouw OXXIO review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun OXXIO abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

OXXIO

had ook een contract bij oxxio omdat ze veel beter waren zijden ze ik was bij enco was geen probleem bleef twee rekeningen krijgen van eneco en oxxio blijk oxxio een tusen station te zijn dus je blijft bij twee bedrijfen nu na zes mnd een brief van incaso burea geen rekeningen thuis gehad en nu op een eens een rekening van 2814 euro gebeld en nagevraagd kan geen regeling worden getroven en een eindafrekening van 1400 euro beetje veel voor een contract van zeven mnd die al opgezegd was en voor iemand die fulltime werk en weinig thuis is dus neem nooit oxxio wat een kloote bedrijf is dat ben ook niet verplan om dit te gaan betalen voor zoiets onzinnigs

OXXIO

niet tevreden met u gas en licht aansluiting?

we zijn nieuwe,we hlpen mensen die niet te vreden zijn met hun aansluiting ..voor tel ..mobile en energie

ons bedrijf heeft euphony en je kan overstappen waneer je wil je hebt heel veel voordeel je klachten worden per direct behandelt en voor vragen kan je altijd bij ons terecht

aarzel niet en bel naar dit nummer 0616677321

zoek niet verder

met vriendelijke groet

OXXIO

per 19 november beeindigen i.v.m. verhuizing

OXXIO

Beste Oxxio met dit schrijven laat ik u even weten dat mijn abonnement een hele tijd geleden is opgezegt, dus met andere woorden wil u laten weten laat mij met rust met jullie Oxxio.
de groeten,

OXXIO

Waarom heb ik nooit eerder gezocht naar klachten over Oxxio - het stikt er van!!!!!!! Ik heb een hele goeie: Mijn vader is nu bijna 5 jaar geleden overleden. Ik ben daarvan 4 jaar bezig geweest om hem uberhaupt bij Oxxio overleden te krijgen. Een jaar lang dubbele afschrijving van de gas terwijl mijn moeder gewoon netjes betaalde....Maar ja, mijn vader stond er ook nog in met zijn klantnummer voor de gas - typisch want met de electra konden ze hem wel uit hun systeem krijgen??? Uiteindelijk na een paar jaar denken dat het duidelijk en gelukt is, overal begrijpende meewerkende medewerkers dacht ik, maar nee hoor; Eind van ieder jaar ontvangt mijn moeder doodleuk met de Kerst een eindafrekening van dat jaar van ruim 800 euro op naam van mijn vader. Erg leuk voor haar; lekker schrikken van en mijn vaders naam en zo'n groot bedrag. Februari 2010 is het eindelijk gelukt op mijn vaders naam te laten veranderen in de Erven van....erg fijn maar klantnummer en verkeerde facturen blijven gewoon van kracht. Bellen heeft geen zin; er wordt een verontschuldiging aangeboden en er zal een onderzoek worden ingesteld waarvan ik binnen 6 weken het resultaat te horen krijg....nou mooi niks. En tja dan gaat mijn moeder begeleid wonen omdat het psychisch slechgt met haar gaat en worden de contracten stopgezet; Hey er wordt iemand wakker bij Oxxio want nu wordt er ineens wel gereageerd op mijn brief.. Fijn, ik ga gewoon meer brieven schrijven...zo van april tot 2 weken terug, van gewoon tot aangetekend. Geen reactie. Inmiddels heeft mijn moeder op haar eigen naam netjes de eindafrekening van dit jaar en vorig jaar betaald - overigens ook hierover mijn twijfels want flinke bijbetaling hoewel ze het hele jaar opgenomen is geweest??? Krijg ik weer een herinnering van die 845 euro van december vorig jaar op naam van de Erven van mijn vader. Ja hoor, dus weer aangetekende brief verstuurd - iets minder beleefd - met kopie facturen van de eindafrekening van mijn moeder zodat ze kunnen zien dat het gaat om de levering van gas over dezelfde periode op hetzelfde adres. EN WAT KRIJGEN WE NOU: Een brief van Interum Justitia dat mijn moeder 1000euro binnen een week aan Oxxio moet betalen??? Stelletje boeven zijn het!! Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen want ik ga het niet betalen!!!!!

OXXIO

Mijn ervaringen (meervoud!) met Oxxio zal ik u besparen: het is vergelijkbaar met de verhalen hierboven.
Maar wees echt gewaarschuwd: ga niet met Oxxio in zee. Liever betrouwbaar en misschien ietsje duurder dan onbetrouwbaar en zogenaamd goedkoper. Want van dat laatste heb ik weinig gemerkt. Bedenk trouwens ook eens goed hoeveel tijd je kwijt bent met het opzeggen en dingen regelen bij Oxxio. Als je dat allemaal om zou rekenen naar geld, ben je zeker goedkoper uit met een andere energiemaatschappij. Ik begrijp niet dat Oxxio nog bestaat met zoveel ontevreden klanten...!

OXXIO

ik ben ook klant geweest van oxxio.
door middel van een handtekening zetten in het wel bekende verhaal van ja dat moeten we hebben voor de info. 2 weken later jahoor ik zit aan ze vast.
leuk verhaaldje van goh als u klant wordt krijgt u bij ons de slimme meter kost 350 euro die krijgt u van ons en de overstap kosten die betalen wij.
erg intresant dacht ik van goh iedere energy maatschappij gaat dat doen maar moet je zelf betalen.
na een vakantie van 2 weken ligt er een brief de dag er op komen ze de slimme meter instaleren.
denk goh das snel binnen een maand overgestapt en een nieuwe meter.
ding geinstaleerd monteur weg wel veel lol gehad met die beste man.
week later krijg ik de rekening van de eerste maand dus kijk schrik me wezeloos 550 euro stuur een brief nooit meer wat van gehoord.

nu ben ik weer in een andere woon situatie en wie staan er aan de deur oxxio ja wij zijn de goedkoopste ik zeg nou dan liever nog de nederlandse energy maatschapij dan krijg ik gratis stroom als nederland kampioen wordt vondt die beste jongen niet erg leuk.
hij bleef maar zeiken over oxxio ik zeg als je nou niet heel snel je spullen pakt en opzout uit de straat bel ik de politie dat er hier oplichters zijn dan moet je wel ff bij je baas vertellen dat je voorlopig niet komt werken omdat je vast zit.
ik doe de deur dicht en ga op me balkon staan. zie de jongen naar zijn colega lopen van goh we moeten hier weg wezen anders hebben we zo gezeur dat zei die hoorde hem duidelijk praten en zie de 2 jongens in snel looppas naar de auto toelopen en vliegensvlug weg rijden.
als je niet weet wat je moet doen dreigen met advocaat of politie en de zaak aanpakken neem de klachten van andere mee en je wil niet weten hoesnel ze zijn.

OXXIO

Hallo,
Ik werk als maatschappelijk werker. Voor een klant van mij ben ik bezig geweest met zijn onrechtmatige (lees niet zelf geregelde) overstap naar Oxio. Ook hij is aangemeld zonder dat hij dat wilde en weggehaald bij Nuon.
Gelukkig nu wel weer terug. Een medewerkster van Nuon gaf mij het telefoonnummer van de Geschillencommissie Energie en Water. Ik ga hen bellen of zij de zaak willen aanvechten. Wellicht voor meer mensen een idee? 070-3303330.

OXXIO

Na veel toestanden met Oxxio over verkeerde meterstanden en lang wachten op afrekeningen weer overgestapt naar Nuon. Perfecte afhandeling van Nuon, maar niet van Oxxio.

OXXIO

Hallo,

Ik ben vorige week aan de deur benaderd door een jongeman die mij een verhaal vertelde, dat ik veel kon bezuinigen als ik bij hun zou komen.
Hij vertelde mij dat ik alleen informatie thuis zou krijgen.
Ik vroeg hem ook nog nadrukkelijk waarom hij mijn rek.nr. wilde hebben.
Hij zei toen, dat hun dat nodig hadden om naam en adresgegevens te controleren.
2 dagen later krijg ik gelijk een welkomstpakket, met bevestiging thuis gestuurd.
Ook ik heb mn handtekening gezet, omdat hij zei dat hun dat nodig hadden om te kunnen laten zien dat ze bij mij aan de deur waren geweest.

Ik ga morgen gelijk bellen, om dit alles ongedaan te laten maken.

Petra

Voor OXXIO zijn in totaal 120 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.OXXIO opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken OXXIO
Meer OXXIO statistieken

OXXIO opzeggen

Binnen 2 minuten OXXIO opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord