NRC Handelsblad reviews

  • Totaal aantal reviews van NRC Handelsblad: 86 reviews
  • Gemiddelde beoordeling NRC Handelsblad:
    9.2

Deel jouw NRC Handelsblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun NRC Handelsblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

NRC Handelsblad

We hebben 3 kranten, die we in het weekend lang niet allemaal uit kunnen lezen. Omdat dit, zeker in deze barre tijden, zonde van het geld is, moet het weekendabonnement van NRC Handelsblad helaas sneuvelen.

Met vriendelijke groet,

Ineke Westbroek

NRC Handelsblad

Ik zeg mijn weekend abonnement op omdat ik het te duur vind. ik moet concessies doen omdat alles duurder wordt.

NRC Handelsblad

Jammer maar helaas. Het kan niet altijd kaviaar zijn.
Groet,
Aukje van Erkelens

NRC Handelsblad

abonnement wordt mij te duur

NRC Handelsblad

Jammer om de krant op te moeten zeggen (ik was ooit redacteur bij het Algemeen Handelsblad), maar het is idioot om in een 'wisselcolumn' het woord te geven aan de PVV; mijn ouders zouden destijds ook geen genoegen hebben genomen met een column van Anton Mussert in de Nieuwe Rotterdamsche Courant.
Ik zeg óók m'n abonnement op omdat ik de snobistische 'wijnclub' spuugzat ben, nét zoals de advertentiebijlagen voor horloges van €13.000 en andere peperdure waanzin. Als de afdeling aquisitie van mening is dat alle abonnees van NRC-Handelsblad dit soort dingen kunnen waarderen, betalen of begeren, dan hebben ze het mis en wekken alleen maar ergernis. Richt daarvoor een speciale Gooi- en Wassenaarbijlage op!

NRC Handelsblad

Geachte lezer,

Sinds 17 december geen krant meer ontvangen, ook vandaag 21 december niet. Voortdurend geklaagd, maar zonder resultaat. Geen nabezorging of andere hulp om alsnog een krant te bemachtigen. Ons geduld is op,
we willen ons geld terug en stoppen met het abonnement.We hebben niet echt het idee dat we een klant zijn,waarvoor een inspanning geleverd moet worden om hem tevreden te houden. Met vriendelijke groeten,

O.W.Krommenhoek

NRC Handelsblad

Ik heb eem weekendabonnement van de NRC.Afgelopen weken 2 x geen magazine gehad. Deze zomer enkele weken geen vrijdag en/of zaterdageditie ontvangen. Zeer veel tijd besteed aan doorgeven en vragen om nabezorging via telefooncomputer (waartoe dient dit vermaledijde ding?) en bezorgklachtensite.
Geen enkel resultaat.
Ook niet toen ik deze zomer EINDELIJK een echte meneer aan de telefoon had, die van alles beloofde (nabezorging cq. restitutie...)
Al met al moet ik veel te veel tijd besteden aan het verzoeken tot nabezorgen met als resultaat enkel frustatie,edoch geen krant..
Jammer,na enkele decennia abonnee van de NRC te zijn geweest. Het zij zo....
gerda Kuiper

NRC Handelsblad

Vanaf heden ga ik digitaal en koop ik in het weekend lekker ouderwets mijn krantje bij de kiosk!

NRC Handelsblad

Kan het niet meer bijhouden. Lees de krant nooit meer helemaal en dat geeft een berg papier.

NRC Handelsblad

Ik krijg teveel te lezen, kan het niet meer bijhouden.

Voor NRC Handelsblad zijn in totaal 86 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.NRC Handelsblad opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken NRC Handelsblad
Meer NRC Handelsblad statistieken

NRC Handelsblad opzeggen

Binnen 2 minuten NRC Handelsblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord