NRC Handelsblad reviews

  • Totaal aantal reviews van NRC Handelsblad: 86 reviews
  • Gemiddelde beoordeling NRC Handelsblad:
    9.2

Deel jouw NRC Handelsblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun NRC Handelsblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

NRC Handelsblad

ooit heb ik mij geaboneerd op de NRC omdat dit zo'n lekkere dunne krant was. Bijna uitsluitend informatie. Nu moet ik me door enorme bijlagen worstelen, vol met enorme advertenties waarin ik me helemaal niet herken. Ook de reusachtige koppen en de grote foto's veronderstellen dat de lezers van de NRC nogal kippig zijn.
Ik vermoed dat ik hieraan niets kan doen, mijn enige mogelijkheid is mijn abonnement opzeggen wat ik bij deze doe.

NRC Handelsblad

LS, Hierbij zeg ik mijn WE abonnement op de NRC op. Het koste me teveel tijd om de kranten door te lezen; ik wil graag mijn tijd anders besteden (boeken e.d.). Dank voor de service/ aan de kwaliteit vd krant ligt het niet! m vr gr Hans Dekker

NRC Handelsblad

Ooit heb ik mij geabonneerd op de NRC omdat het een lekkere dunne krant was, bijna uitsluitend informatie. Nu worstel ik me week in week uit door een enorme hoeveelheid reclame voor het type mens waarin ik me helemaal niet herken. Ook de grote koppen en de reusachtige foto's doen vermoeden dat het lezerspubliek van de NRC nogal kippig is.
ik vermoed dat ik hier niet veel aan kan doen, dus zeg ik bij deze mijn abonnement op, hoezeer het me ook spijt.

NRC Handelsblad

Teleurgesteld in de slechte bezorging en uw reakties daarop

NRC Handelsblad

De reden is mijn interesse nu in het ontvangen van een ander dagblad.

NRC Handelsblad

Zeer slechte bezorging, te vaak geen krant of een AD of ander waardeloos alternatief. Melden heeft weinig effect, nabezorging gebeurt niet.

NRC Handelsblad

Kunt u wat aandoen met de waardeloze verzorging??
Vanavond hebben we weer niet ontvangen.
Ieder dag is niet zeker of het bezorgd wordt.

NRC Handelsblad

Geachte mevrouw/ meneer,

Onlangs heb ik na een aantal jaren mijn abonnement opgezegd. Hierbij wil ik u niet van een inhoudelijke terugkoppeling onthouden, temeer omdat het hier om een mijns inziens ernstige zaak gaat.

Het NRC Handelsblad pretendeert een krant van nuance te zijn en zal dat in vergelijking met vele andere periodieken in Nederland ook zijn. Mijn inziens schiet de krant te kort in de nuance en neigt het zelfs naar tendentieuze berichtgeving.

U moet weten dat uw lezerspubliek ook uit hoogopgeleide moslims bestaat. Ik ben er daar één van. Behept met de kennis van de islam en wat er speelt in de Nederlandse moslimgemeenschap en in zogenoemde islamitische landen lees ik uw artikelen en verslagen. Hierbij ervaar ik uw woordkeuze vaak als insinuerend, alsof het werkelijk zo is de moslims niet goed nadenken en vijandig staan ten opzichte van waarden als vrijheid en democratie.

Treffend is dat u deze vooringenomenheid hebt geïllustreerd met de prille berichtgeving rond het drama in Oslo die de plank volledig heeft misgeslagen. Hiermee heeft u mij wederom bevestigd in de keuze om afscheid te nemen van een abonnement op uw krant.

Als lezer vraag je je af dat als de nuance op dit moslim-dossier zo zeer ontbreekt, hoe het dan gesteld is met alle andere dossiers waarvan ik minder kennis heb?
In alle bescheidenheid zou ik wensen dat dit schrijven enigszins bijdraagt aan het verbeteren van uw schrijfstijl.

Ik hoop dat u zich eens te meer realiseert dat de journalistiek niet neutraal kan zijn, dat het daarmee een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft en de werkelijkheid mede en menigmaal zelfs in sterke mate kan beïnvloeden, ten goede en ten slechte. Wat is eigenlijk de gemene deler van uw achterliggende ideële visies? Wat voor een maatschappij streeft u na?

Ik wens u veel succes en ik zal uw krant sporadisch blijven volgen middels de losse verkoop.

Met vriendelijke groeten,

ND
Rijnmond

NRC Handelsblad

Ik krijg mijn krant niet maar moet wel betalen, wat is dit voor een KUT service van deze krant. Als ik nog een keer mijn krant niet krijg zeg ik op.

NRC Handelsblad

Wij hebben reeds 2 kranten. Het is teveel.

Voor NRC Handelsblad zijn in totaal 86 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.NRC Handelsblad opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken NRC Handelsblad
Meer NRC Handelsblad statistieken

NRC Handelsblad opzeggen

Binnen 2 minuten NRC Handelsblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord