NRC Handelsblad reviews

  • Totaal aantal reviews van NRC Handelsblad: 86 reviews
  • Gemiddelde beoordeling NRC Handelsblad:
    9.2

Deel jouw NRC Handelsblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun NRC Handelsblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

NRC Handelsblad

Het bieden van een podium aan de PVV is echt te veel. Na jaren neem ik afscheid van jullie krant.

NRC Handelsblad

Reden opzegging: opdringerige iPad-campagne. Ik wil zo'n ding helemaal niet, toch word ik lekker gemaakt, trap er bijna in. Voorts: geef fris, jong cartoontalent een kans en laat Kamagurka met pensioen gaan. Die flauwe zelfmoordman etc.etc. Vreselijk. En dan wil je van het NRC af, dát is nog een hele klus! Zoiets pleit niet voor welke krant dan ook.

NRC Handelsblad

Graag opzeggen per 1-2-2011Zou prettig zijn dat er niet zoveel moeten ingevuld en telefonisch contact mogelijk was. Bel later nog eens, zeer klantvriendelijk

NRC Handelsblad

Dag dames en heren,
Op 19 november 2010 heb ik via het email adres van Uw nieuwe hoofdredakteur mijn abonnement met ingang van de kortst mogelijke termijn opgezegd.
Ik heb duidelijk gemaakt dat ik in elk geval op woensdag 24/11-2010 de krant niet wil ontvangen, omdat een podium wordt geboden aan een PVV'er.
Dat verfoei ik.Ik heb voorgesteld om tot het moment van beëindiging dan maar NRC Next te sturen, tenzij ook daar de PVV een podium krijgt.
Op mijn email van 19 november heb ik geen enkele reactie mogen ontvangen.Ook geen NRC Next. U raadt het al, wel de "gewone"NRC, die meteen dikker en spannend, maar ongelezen op de oud papier stapel is beland.
Kennelijk is Uw nieuwe hoofdredacteur niet capabel
om adequate maatregelen te nemen en is zelfs het sturen van reactie, al was het maar een ontvangstbericht, hem te machtig.
Ik wens dat U onmiddellijk stopt met de bezorging van de NRC en U mij voor het reeds betaalde abonnementsgeld ( deels)schadeloos stelt.
Met vriendelijke groet,
B.W.de Geus

NRC Handelsblad

Jammer dat een kwaliteitskrant als het NRC Handelsblad zijn infrastructuur zo slecht op orde heeft. De krant van vrijdag 5 november werd bij mij niet bezorgd. Ik heb geprobeerd om de bezorgklacht via de site te melden. Toen dat niet lukte, heb ik twee keer telefonisch mijn klacht gemeld en aangegeven dat ik de krant alsnog in mijn brievenbus verwachtte. Al wat er gebeurde, geen krant. Dinsdag 9 november is het mij gelukt een levende stem aan de telefoon te krijgen. Deze meneer vertelde mij doodleuk dat het niet meer mogelijk was de niet bezorgde krant in mijn brievenbus te krijgen. Wel was op de een of andere manier restitutie mogelijk. Enkele maanden geleden overkwam mij dit ook al een keer. Nu is het genoeg geweest. 'Het gaat slecht met de traditionele kranten', je hoort het vaak en het is jammer dat het zo is. Maar als men zo met klanten omgaat, is het niet gek dat het nog slechter gaat. Ik denk dat ik maar een abonnement neem op de Volkskrant of Trouw. Misschien gaan die beter met hun klanten om. Met vriendelijke groet: Koos Tolboom, Assen.

NRC Handelsblad

opzegging NRC per einde abonnementperiode,dus per 22-3-2011

NRC Handelsblad

Opzegging NRC op naam en rekening van Escura Apotheek Musis (Centrum Apotheek Oranje BV) per einde huidige abonnementstermijn te beeindigen!
Bezorgadres: Hogenkampseweg 90, 6871 JS te Renkum

NRC Handelsblad

Wilt U mijn weekendabonement op het NRC handelsblad onderbreken tussen 1 juli en 6 augustus 2010.
B.C. FIlet,
Marquette 23,
1081 AE Amsterdam.

NRC Handelsblad

Wilt U mijn weekendabonement op het NRC handelsblad onderbreken tussen 1 juli en 6 augustus 2010.

NRC Handelsblad

Ik kom er in de praktijk nauwelijks aan toe de krant te lezen.

Voor NRC Handelsblad zijn in totaal 86 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.NRC Handelsblad opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken NRC Handelsblad
Meer NRC Handelsblad statistieken

NRC Handelsblad opzeggen

Binnen 2 minuten NRC Handelsblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord