Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 876 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Dankzij deze site in contact gekomen met het ministerie van sanctie's en prevetie beleid. Deze hebben de lotto aangeschreven en prompt 2 maanden later een keurige brief dat ik mijn deelname geld terug krijg! ik denk dat ik zonder deze hulp had kunnen fluiten naar mijn centen. Nogmaals, dank jullie wel!

Lotto

Al jaren lid.
Nog nooit wat gewonnen!

Lotto

lotto, staatsloterij, wat dan ook aan loterijen word geregeld vanuit de regering, daar gaat je goede geld naartoe, en wat je ook doet, maar een enkeling wint daadwerkelijk, de rest mag hopen en betalen, de bijnaam voor dit soort loterijen is niet voor niets "Poor Man's Tax".
Ik had me de laaste oud en nieuw voorgenomen te stoppen met al die loterijen en de laatste, de LOTTO!!! zal pas in september stoppen met mijn account, zolang duurde het voor ik eindelijk van die oplichters af ben... flessetrekkers zijn het, geen andere benaming voor te verzinnen.

Lotto

tot mijn grote spijt zeg ik de lotto op
het is me allemaal te duur aan het worden
ja en af en toe win je een euro
als ik iedere maad dat geld in een spaarpot doe dan heb ik naar paar jaar ook een leuke cent
maar heb maar een wao ut kereing dus heb geen keus meer
en het zijn allemaal maar die kleine bedragen waar je mee aan doet
maar als je alles bij elkaar gaat op tellen dan spaar ik iedere maand honderd euro uit
groetjes

Lotto

ik wil nu stoppen!!!!

Lotto

Dit zijn idnerdaad oplichters, het is bijna onmogelijk om van ze af te komen. Stelletje irritante mutsen aan de telefoon ook trouwens. Erg arrogant en totaal nie twillen meewerken.
U doet al mee sinds 1991, dat is toch zonde om nu te stoppen? DUH!!!!!!!!!!! Heb 200,- euro in al die jaren 'gewonnen' .

laaienlichters zijn het!

Lotto

toch te duur gewrden allemaal

Lotto

toch te duur geworden allemaal

Lotto

wat een azijn zeikers allemaal hier. Is en blijf een gok, 99,99% zal zeker nooit een grotere prijs winnen, maar owee als 1 van bovenstaande net een week na dat ze hebben opgezegd alle 6 goed hebben en de jackpot aan hun neus voorbij zien gaan, dan zie je krokodillen tranen. Ik speel al 20 jaar mee met 2 rijtjes, de aanhouder wint!

Lotto

ik zeg lotto op nooit iets gewonnen

Voor Lotto zijn in totaal 876 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Lotto opzeggen

Binnen 2 minuten Lotto opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord