Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 873 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Wat een zooitje bij de lotto. Ik heb schriftelijk opgezegd. Krijg na enkele weken een telefoontje waarom ik stop, zeg gewoon "win toch niets, alleen bij 2 goed 1x gratis spelen."Nou dat zet toch geen zoden aan de dijk want er is toch al vooraf betaald. Na dit telefoongesprek (en maar aanhouden) krijg ik dan tenslotte te horen dat ik over 2 a 3 weken krijg te horen wanneer mijn deelname stopt. Even opzeggen duurt dus ongeveer 5 a 6 weken. Nou voor mij hoeft het nietmeer. Lotto, BEDANKT.

Lotto

wat een tijdrekkers daar.... nog even dit nakijken, nog even dit bevestigen... en ondertussen lekker dat dure o900 nr bellen..
dan ook nog de verbinding verbreken zodat ik weer terug bellen kon..

nooit meer doe ik hier aan mee

Lotto

nooit wast gewonnen

Lotto

Zeg de Lotto op omdat ik er nooit naar kijk ,maar ook nooit wat win

Lotto

Ik heb net de Lotto telefonisch opgezegd.
Ging uiterst gemakkelijk.
Ach was leuk zo een spelletje maar voor 15.00 per maand X 4 jaar is het niet echt waard om er aan mee te doen.

Lotto

Hallo,

Het is allemaal een sprookje, het wordt op de t.v zo mooi gebracht met al die euro tekens. En voor veel mensen veel te verleidend:(.

mzzl,

Lotto

Ik vind de winkans zo miniem. u laat zien bij 2 cijfers 1,50 bij 3 cijfers 4,50 zelfs dat heb ik misschien een of twee keer gehad in al die jaren. De Lotto suggereert dat de winkans groot is maar naar mijn mening is dat zéér gering!

Lotto

Speel al geruime tijd mee en wilde en wilde telefonisch opzeggen. Tot twee maal toe in het menu over gekomen dat verbonden zou worden met een persoon die deelname zou afboeken. Echter niet aan de lijn gekomen en na enige tijd bericht(automatisch) "bedankt en tot een volgende keer".
Dit heeft mede de beslissing beinvloed.

Lotto

nooit wat gewonnen.

Lotto

beeindigen per 31.08.2010.

Voor Lotto zijn in totaal 873 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord