Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 878 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Hallo,

Het is allemaal een sprookje, het wordt op de t.v zo mooi gebracht met al die euro tekens. En voor veel mensen veel te verleidend:(.

mzzl,

Lotto

Ik vind de winkans zo miniem. u laat zien bij 2 cijfers 1,50 bij 3 cijfers 4,50 zelfs dat heb ik misschien een of twee keer gehad in al die jaren. De Lotto suggereert dat de winkans groot is maar naar mijn mening is dat zéér gering!

Lotto

Speel al geruime tijd mee en wilde en wilde telefonisch opzeggen. Tot twee maal toe in het menu over gekomen dat verbonden zou worden met een persoon die deelname zou afboeken. Echter niet aan de lijn gekomen en na enige tijd bericht(automatisch) "bedankt en tot een volgende keer".
Dit heeft mede de beslissing beinvloed.

Lotto

nooit wat gewonnen.

Lotto

beeindigen per 31.08.2010.

Lotto

Ik heb ze net gebeld om op te zeggen. 0900-0202. Toch sneller dan brief opsturen.

Lotto

Wegens bezuinigheden en te weinig rendement stoppen we er mee

Lotto

ik zeg mijn abonnement op om dat ik wienig kans zie om te winnen

Lotto

Kan totaal niet uit om hier lid van te zijn.

Lotto

Opzeggen is op zich makkelijk, bel ze op, noteer de naam van degene waarmee u heeft gesproken en stuur een aangetekende brief waarin gerefereerd wordt naar het gesprek, met de naam en het tijdstip van het gesprek. Vraag ook een bevestiging binnen tien werkdagen. Wordt het bedrag toch opneiuw afgeschreven dan kunt U altijd de automatische betaling laten blokkeren door uw bank. Succes!

Voor Lotto zijn in totaal 878 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Lotto opzeggen

Binnen 2 minuten Lotto opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord