Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 873 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Ik heb ze net gebeld om op te zeggen. 0900-0202. Toch sneller dan brief opsturen.

Lotto

Wegens bezuinigheden en te weinig rendement stoppen we er mee

Lotto

ik zeg mijn abonnement op om dat ik wienig kans zie om te winnen

Lotto

Kan totaal niet uit om hier lid van te zijn.

Lotto

Opzeggen is op zich makkelijk, bel ze op, noteer de naam van degene waarmee u heeft gesproken en stuur een aangetekende brief waarin gerefereerd wordt naar het gesprek, met de naam en het tijdstip van het gesprek. Vraag ook een bevestiging binnen tien werkdagen. Wordt het bedrag toch opneiuw afgeschreven dan kunt U altijd de automatische betaling laten blokkeren door uw bank. Succes!

Lotto

Ik lees hier de reacties van hele domme en onderontwikkelde mensen!,denken dat ze met een loterij meteen de jackpot winnen terwijl als je verstand gebruikt je weet dat het maar een hele kleine kans is natuurlijk.
Ik heb zelf (helaas)bijna een keer de jackpot gewonnen van 1,3 miljoen.
Had 1 cijfer fout,15 ipv 14.
Zulke dingen gebeuren nu eenmaal.
Je moet gewoon niks verwachtten.
Heel simpel.
Doe anders gewoon niet mee.

Lotto

we hebben even de bezem gehaald door ons loterijbestand.

Lotto

Dankzij deze site in contact gekomen met het ministerie van sanctie's en prevetie beleid. Deze hebben de lotto aangeschreven en prompt 2 maanden later een keurige brief dat ik mijn deelname geld terug krijg! ik denk dat ik zonder deze hulp had kunnen fluiten naar mijn centen. Nogmaals, dank jullie wel!

Lotto

Al jaren lid.
Nog nooit wat gewonnen!

Lotto

lotto, staatsloterij, wat dan ook aan loterijen word geregeld vanuit de regering, daar gaat je goede geld naartoe, en wat je ook doet, maar een enkeling wint daadwerkelijk, de rest mag hopen en betalen, de bijnaam voor dit soort loterijen is niet voor niets "Poor Man's Tax".
Ik had me de laaste oud en nieuw voorgenomen te stoppen met al die loterijen en de laatste, de LOTTO!!! zal pas in september stoppen met mijn account, zolang duurde het voor ik eindelijk van die oplichters af ben... flessetrekkers zijn het, geen andere benaming voor te verzinnen.

Voor Lotto zijn in totaal 873 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord