Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 878 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Ik geloof er helemaal niks meer in, het is gewoon een grote oplichterij. Ooit iemand gezien die wat heeft gewonnen behalve van € 1,- naar € 1,50 gaan. Doe al jaren mee, nooit wat gewonnen, geluk moet je hebben maar als je niet eerlijk ben, krijg je helemaal niks.

Lotto

ik zeg de lotto op omdat ik nog nooit iets heb gewonnen

Lotto

volgens mij als je maximaal in het rood staat mogen ze geen geld van je rekening afhalen. waarom mogen zij dit wel?
doet de regering hier niets aan? gewoon oplichterij van de eerst orde.
ben.

Lotto

Wil ik mijn abonnementen opzeggen
omdat ik heb geen werk meer dus kan ik niet meer
betalen.


George

Lotto

TIP !!!!! : Voor de mensen die een kansje willen wagen om mee te spelen met bv. de Lotto,Staatslotterij,Lucky Day etc... koop gewoon in de winkel een lot. en ga NOOIT een abonnement of meld automatisch aan.

Lotto

deze 2 personen: manke en Annette die praten als een kip zonder kop.het overgrotedeels van dit lijstje met mensen hebben allemaal probleem met de Lotto,en gelijk hebben ze.de Lotto smeert mensen aan op een een goedkope handelswijze en via een verkooptruc.en zodra de mensen erin trappen komen ze er moeilijk vanaf.Het blijft wel een gokspel met zeer minimale kansen en minimale prijzen ten op zichte van wat ze van je rekening afschrijven per maand.de bank toestemming geven om telefonich te laten blokkeren,dat doen zij niet.want de bank wil een schriftelijk toestemming met jouw gegevens en handtekening.En ja,de Lotto kan misschien via 12 andere rekeningen van hun zelf toch geld afschrijven van jouw rekening.en dat is denk ik onbegonnen werk.voor de mensen die echt van willen en niet vanaf komen.neem kontakt op met ministerie sanctie en preventie beleid.

Lotto

wordt te duur voor mij

Lotto

per direct mee stoppen dit is allemaal onzin

Lotto

ik vind het mooi geweest
kost veel te veel geld.

Lotto

geen belangstelling meer.

Voor Lotto zijn in totaal 878 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Lotto opzeggen

Binnen 2 minuten Lotto opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord