KPN internet reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN internet: 270 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN internet:
    8.8

Deel jouw KPN internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Planet Internet ADSL Comfort

Ze zijn gewoon echt te duur voor deze tijd. En het opzeggen is een ramp probeer ernu al een 1.5 jaar vanaf te komen...

KPN internet

Ik wil de kabel proberen

Het Net ADSL Instap Surfen

D.M.V. SAMENWONEN HEEFT HET GEEN ZIN OM TWEE KEER EEN ADSL ABONNEMENT TE HEBBEN.

12move ADSL Super Plus via KPN

kpn is waardeloos. Door een fout van de bank was onze automatische incasso geblokkeerd. Ik wilde in het vervolg mijn abonnement opzeggen waardoor jullie medewerker ineens wist hoe het zat en me vertelde dat wanneer ik toch niet wilde betalen ik ook niet op hoefde te zeggen want dan werden we toch wel automatisch afgesloten. Belachelijk!

Planet Internet ADSL Comfort

Het call centre waar de abonnementen van planet opgezegd moeten worden (zie de site) nemen de boodschap aan en doen vervolgens niets, weken later weer gebeld, de haak na 10 minuten erop. Nu via de mail opgezegd, bevestiging gekregen. Echter de administratie geeft aan dat het abonnement doodgewoon verlengd is tot 2008
Schandalige service

Planet Internet ADSL Comfort

Het opzeggen is een absolute soap.
Begin nooit aan planet!!!!!!!!!!!!

Het Net ADSL Surfen

geachte heer/mevrouw,

Hierbij verzoek ik u om opheldering van het weg schrijven bedrag 14,95 van mijn bankrekkening nummer. Waar is dit goed voor! Graag zou ik dan de 6 maanden weg geschreven bedragen terug gestort willen zien. Bij het bellen naar het Net werd gezegt dat dit pakket inderdaad verkeerd is verstuurt, aangezien we geen huistelefoon aansluiting hebben!! De beloofde brief waarin op zou staan hoe ik het pakket terug moest sturen is nooit aangekomen. Ik ben verder niet van plan om meer telefoonkosten hieraan te verspillen, de fout ligt niet bij mij!

Bedankt voor uw spoedige response.

Mvg,

Hassan

KPN internet

geachte heer/mevrouw,

hierbij verzoek ik u graag voor uitleg waarom u maandelijks 24,95 euro van mijn bankrekkening afschrijft. Waar is deze breedband aan gerelateerd?

Dank u voor uw spoedige reactie.

Mvg,

Hassan

Planet Internet ADSL Standard

Planet als internet uitstekend alleen te duur.

Planet Internet ADSL Comfort

Wegens verhuizing. Heb in het nieuwe huis al een tijdje Tiscali. Planet is voor mij een prima provider geweest, alleen een tikkeltje duur tegenwoordig. Verder nooit problemen gehad.

Voor KPN internet zijn in totaal 270 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN internet
Meer KPN internet statistieken

KPN internet opzeggen

Binnen 2 minuten KPN internet opzeggen


Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook internet aanbieden

12-04-2016

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wordt ook actief als internetprovider. Het bedrijf gaat alles-in-één-pakketten met internet, televisie en telefonie verkopen via het netwerk van KPN. Dat heeft de energieleverancier vorige week bekendgemaakt.

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord