ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Net voor verlof gebeld door dame die supervriendelijk was om mij welkomspakket à 2.5€ aan te smeren. Op mijn vraag hoe het met de verplichtingen zit bij einde abonnement, zeiden ze 3 maand op voorhand aangetekend versturen. Heb ik ook gedaan. Over de 2 jaar geenszins gesproken. Voor zover ik mij herinner heb ik ook geen overeenkomst gezien - want hou zulke zaken goed bij. Recent via email mijn opzeg gedaan. Heb brief gekregen dat ik er pas in juli 2009 vanaf ben! gewoon belachelijk en smerig. Dat ze dan verdorie hun assortiment een beetje aandikken of interessant maken! En als ik dan hoor van mensen die al jaren (>20j) lid zijn ook gelijk behandeld worden, kan ik er nie snel genoeg van af zijn!

ECI - Bookspot

reden van opzegging: veel te duur, vooral als je de verzendkosten erbij rekent. Daarnaast hebben ze nooit de films of boeken die ik wil.

ECI - Bookspot

Reden opzegging: Te duur, weining aabod, en erg irritant die verplichte aankopingen die je moet doen.

ECI - Bookspot

Net ook mijn abonnement opgezegd via het telefoon nummer, erg makkelijk.

Het abonnement word pas beeindigd de maand nadat je lid bent geworden, voor mij komt dat neer op dat ik in april 2008 er pas vanaf ben.

Je hoeft overigens geen 3 maanden van tevoren meer op te zeggen, maar 1 maand.

Reden: Te duur, en zo belangrijk vind ik het niet direct de nieuwste titels te hebben, half jaar later kun je het al veel goedkoper in andere winkels krijgen. En teveel verplichting.

ECI - Bookspot

mijn echtgenoot is ook in eci en daarom wil ik er uit stappen ik vind het onozel dat wij alebei nog lid zijn daarom vind ik het beter dat er maar een persoon van ons nog lid is

ECI - Bookspot

Heb het ook net opgezegd. Ook via het nummer dat Wendy zei. Inderdaad binnen een minuut geregeld. Scheelt weer een aangetekende brief verzenden :)

Reden opzegging: het aanbod is ernstig achteruit gegaan. Plus dat ik via andere wegen boeken en cd's veel goedkoper kan krijgen.

ECI - Bookspot

Net opgezegd via de telefoon, stond ook hieronder (tel.nr. 0347-36 11 32). Echt super, binnen 1 minuut geregeld.

Reden opzegging: ik probeer nooit langer dan 1 jaar lid te blijven. Verzendkosten zijn redelijk hoog, 2.95 en bij Bol.com is dit 1.95.

ECI - Bookspot

Ben al langer dan 25 jaar lid en vind een boekenclub met kwartaalverplichting niets meer van deze tijd.

ECI - Bookspot

reden opzegging :
terugkerende verkoop, tegenvallende productenassortiment en feit dat boeken maar amper goedkoper zijn dan in de winkel, aangezien je wel telkens verzendkosten moet betalen.

ECI - Bookspot

met de verzendkosten ben ik nog duurder uit dan in de winkel

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord