ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Vandaag ECI opgezegd na jarenlang lidmaatschap.
Op zich weinig tot geen problemen ondervonden gedurende de periode van het lidmaatschap, maar het iedere keer bestellen van boeken, cd's dvd's etc. begin ik steeds meer als een verplihting te zien waardoor het ook steeds lastiger wordt om nog iets te bestellen wat ik leuk vind.
De "lol" is er dus gewoon vanaf.
J.

ECI - Bookspot

de reden van de opzegging is dat ik maandelijks financieek niet rond kan komen , en ik heb ook mijn baan kwijt geraakt.

ECI - Bookspot

Reden opzegging: Ben in zee gegaan met ECI omdat ze (volgens hun) een groot aanbod hadden en deze ook nog zeer goedkoop konden leveren. Ten eerste valt het aanbod mij zeer tegen en ten tweede is het niet goedkoper dan andere aanbieders van dezelfde producten.

ECI - Bookspot

ik wel gewoon stoppen en verder geen comentaar
dank u

ECI - Bookspot

Nou ik begrijp wel waarom het aanbod van ECI zo achteruit is gegaan.. de medewerkers kunnen zelf ook geen letter lezen! Gezien de reacties van de zgn. medewerkers hier, vol spelfouten etc.
Maargoed, een ieder die nog onder ECI uitkan binnen de 8-dagen termijn: DOEN! Het is echt je geld niet waard, ze zijn niet goedkoper dan bv. bol.com en het aanbod is ook bagger.. geen studieboeken enzo.
Misschien kan de ombudsman hier wat aan doen, of degenen die echt aanmaningen onterecht hebben ontvangen moeten zeker een brief sturen naar Radar of Opgelicht!!

ECI - Bookspot

Wat een oplichters daar bij ECI zeg! Selectie aan boeken stelt niks voor, dvd's en cd's nog minder! En goedkoop? Absoluut niet!
Ik zit hier nu een jaar aan vast, zwaar kut dus.. ik zou niet weten wat ik er moest bestellen. Zelfs als je een literatuurfanaat bent heeft dit geen zin, vooral titels in de categorie; "Zuster Betty zoekt het geluk" en dus geen echte up-to-date literatuur.

Een absolute afrader dus om hier lid van te worden, of lid te blijven! Vergeet dus niet op te zeggen.. anders ben je weer tientallen euro's kwijt!

ECI - Bookspot

Leuk Meneer Veen
dat u gereageert heeft en u bent goed op de hoogte er is indderdaad veel veranderd bij de Eci en wat u schreef klopt En tegen woordig kun je een maand van te voren tel op zeggen fijn dat er mensen zijn die ook nog zien dat de eci het ook leuk voor de klnt wilt maken Wand bij de Eci is klant nog steeds koning hoor alleen dat u vind dat er te weinig keus is jammer dat maensen dan niet even een berichtje achter laten wat ze graag bij ons in de winkel zouden willen vinden laat eens ens een lijstje achter ik weet dat ze hier van het kantoor lezen dus wie weet wat ze kunnen doen . Ik wens u allen een fijne werk week en wie weet komen we elkaar tegen .
ACM.

ECI - Bookspot

Ik heb de opmerking van de ECI medewerker gelezen, waarbij ik wil opmerken dat mijn leeftijd de 25 jaar al een tijdje heeft overstegen.
Ook ik heb het lidmaatschap van ECI opgezegd, nadat ik een aantal jaren lid ben geweest. Vorig jaar was ik volgens ECI 5 dagen te laat met opzeggen. Schetst mijn verbazing, dat ik niet per direct of desnoods na drie maanden van mijn lidmaatschap af was (ik was tenslotte al jaren lid) maar nog tot dit jaar 29 februari lid moet blijven. Dit vind ik dus een slechte zaak.
Volgens mij weet ECI dit zelf ook wel, want ik las laatst ergens dat het ondertussen veranderd is, het is nu zo, dat je als je minimaal 4 maal hebt besteld, er gelijk van af kunt.
Dit lijkt me stukken fairder en zal ECI misschien weer meer klanten opleveren, want net als vorige sprekers, vind ook ik, dat het assortiment er niet beter op is geworden

ECI - Bookspot

Beste klanten

Ik ben zelf al 3 jaar werkzamm bij eci met veel plezier als ik hier de reacties lees schrik ik een beetje jammer van al die negatiefe reacties met enkele positiefe .
Laat het duidelijk zijn dat , dat allen mensen ouder dan 18 jaar lid mogen worden , dat je niet verplicht bent om lid te worden .als je dat niet wilt doe dan niet mee met de aktie ,
En dat de verplichting is om 4 maal in het jaar een aankoop te doen of via de winkel of internet of het magazine .Ja dat is de verplichting die je aangaat De vertegenwoordiger op straat of aan de deur nemen ook een controle rapportje met u door waar in duidelijk staat dat u 4 keer per jaar een aankoop moet doen voor het bedrag van 7,50 alleen de uitverkoop artikelen tellen daar niet in mee Mocht u verkeerd voor gelicht zijn staat er altijd een naam op het inschrijf (gele copy krijgt u altijd mee )formulier laat dan weten wie u verkeerd heeft voor gelicht dit lijkt me dan net zo eerlijk tegen over de eci .Zelf denk ik dat ze de leeftijds grens moeten verhogen van 18 naar 21 jaar denk dat ook de mensen die hier hun ongenoegen uitspreken onder de 25 zijn
Als het goed is weet je ook dat je nooit zomaar iets moet tekenen maar eerst de spel regels moet door nemen , De regels zijn eenvoudig
1) 4 maal per jaar een aan koop doen minimaal 7.50
2) het lidmaatschap is voor 2 jaar dus 1 x in de 3 maanden een aankoop te doen ( winkel magezine, of internet.
3) Dat als u uw lidmaatschap op wil zeggen dit tegenwoordig 1 maand van te voren is dat kan zowel schriftelijk als via tel mogelijk
4) dat de verzend kosten 2,95 zijn ( niet als u een aankoop doet via de winkel )
5) Dat als u geen aankoop doet dat u eerst een herinderings kaartje krijgt waarneer u helemaal niet besteld een kroonkeuze krijgt mocht u die niet willen hebben kunt u die terug brengen naar de winkel en daar een andere aankoop doen of eerst een andere bestelling doen en dan de kroon keuze terug sturen anders kruist het elkaar .
Ben van mening dat iedere vertegenwoordiger dat ook zo verteld tegen de klant .
En mocht dat niet zo wezen laat het dan weten zo simpel is het toch .En het probleem ligt niet altijd aan de vertegenwoordiger mensen moeten zelf ook luisteren wat er gezegt wordt.
Wij zijn nu eenmaal gewoon de goedkoopste met boeken tegen woordig is er zelfs een nieuwe regeling dat als de klant het boek elder in de winkel goedkoper vind met het zelfde isb nummer kan hij of zij voor 50 euro winkelen kijk maar eens naar de voorwaarde .
Verbeter de eci maar begin bij u zelf
LEZEN, KIJEK , en ACTIEF LUISTEREN en niet allen horen dat u een kado krijgt of voor 50 euro GRATIS mag winkelen . Namens mij collega's die hun werk wel naar behoren doen en mensen een goede uitleg geven wensen wij u heel veel lees plezier en staan we u weer graag te woord waar we ook zijn Met vriendelijke groet een Vertegenwoordiger van eci

ps Mocht je nog een leuke baan zoeken ben je van Harte welkom

ECI - Bookspot

Ben er nu 20 jaar er bij....maar ik vindt niks meer naar mijn zin
groetjes Pieters

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord