ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

oninteressante boeken! beperkte keuze! verplichting!!!!

ECI - Bookspot

Ik ben meer dan 30 jaar lid en heb daardoor mijn huis vol boeken. Ik ben al die tijd met plezier lid geweest, maar kan het me nu financieel niet meer veroorloven nog langer lid te zijn.

ECI - Bookspot

meerdere boeken zijn niet leverbaar en kwartaalboeken zijn totaal oninteressant

ECI - Bookspot

Dit is geen bedrijf meer van deze tijd. Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden.

ECI - Bookspot

Rede opzegging:terug kerende verplichting. Waar ik niet tegen kan is dat mensen zeggen dat het oplichters zijn. ben al 7 jaar lid en nooit geen problemen.Als je de voorwaarden niet leest voor je er aan begint is het je eigenschuld. Eerst lezen dan tekenen.

ECI - Bookspot

ben nu 2 jaar lid ongeveer maar zie er het voordeel niet van, lees weineg tot geen boeken en er is tegen mij verteld dat het aanbod van dvd's ook erg groot zou zijn. vind het aanbod erg mager en veel te duur Free is goedkoper.

ik voem me er een beetje ingeluist door de verkopers op straat zij vertellen dingen die helemaal niet waar zijn voor de mensen die dit lezen en nog geen lid zijn, trap er niet in!!

ECI - Bookspot

Ben al 15 jaar lid, maar zie nog weinig voordeel. Moet verzend kosten betalen, als de boeken al goedkoper zijn worden ze daardoor weer duurder dan in de reguliere boekenwinkel.

ECI - Bookspot

20 jaar lid geweest en toch altijd het gevoel gehad teveel betaald te hebben. Vaak moeite met kiezen. Maar het ergste was : ingeschreven voor een serie boeken en de laatste was niet meer leverbaar, terwijl n.b. deze serie nog steeds aangeboden werd !! Belachelijk gewoon !!!

ECI - Bookspot

Verplichting tot koop

ECI - Bookspot

Ben een grote muziekliefhebber en er werd mij door een medewerker verteld dat ze een groot assoirtiment zouden hebben. niet dus... gladde praatjes bij het aansmeren van lidmaatschap waar ik ben ingetrapt, en dan ook nog eens die verplichting tot aankoop. voor mij zit er niks tussen, ben ik verplicht wat te bestellen dat ik eigenlijk niet wil en als je daar niet optijd mee bent krijg je nog een kwartaalsessie thuisgestuurd waar je al helemaal niet op zit te wachten.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord