ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Ik zeg mijn abonnement op omdat ik soms moet betalen terwijl ik niets gevraagd heb en het is te duur!
Sorry!

ECI - Bookspot

ik zeg het op omdat ik gewoon belazerd ben toen ik te horen kreeg dat ik een gratis film of boek kon krijgen en dat ik nergens aan vast zat en het is gewoon raar dat ik nu boeken toe gestuurd krijg die ik helemaal niet wil

ECI - Bookspot

Tegenvallend assortiment.
En ik krijg meestal een verkeerd product toegestuurd, bijvoorbeeld de cd in plaats van de bestelde dvd. Een kapotte cd of ik krijg helemaal niks toegestuurd, maar uiteindelijk wel een kwartaalselectie waar ik niet op zit te wachten.

ECI - Bookspot

Heel kort, GKB.

ECI - Bookspot

het assortiment wordt steeds beperkter, bovendien wordt het lezen steeds moeilijker ivm achteruitgaan van mijn gezichtsvermogen en na veertig jaar vindt ik ook wel voldoende

ECI - Bookspot

een kennis van mij had ook zo'n contract gekregen. Uiteraard ook op grond van verkeerde informatie (niks verteld over een contract van 2 jaar, of elk kwartaal moeten bestellen en zoniet een belachelijk boek krijgen).

Net vandaag een brief geschreven om het contract te vernietigen op grond van dwaling. Geen idee of het gaat werken, maar dat zien we snel genoeg.

Het is toch belachelijk hoe zo'n bedrijf te werk gaat, ze hebben het bij mij ook vaak genoeg geprobeerd. Werkelijk waar belachelijk.

ECI - Bookspot

Net voor verlof gebeld door dame die supervriendelijk was om mij welkomspakket à 2.5€ aan te smeren. Op mijn vraag hoe het met de verplichtingen zit bij einde abonnement, zeiden ze 3 maand op voorhand aangetekend versturen. Heb ik ook gedaan. Over de 2 jaar geenszins gesproken. Voor zover ik mij herinner heb ik ook geen overeenkomst gezien - want hou zulke zaken goed bij. Recent via email mijn opzeg gedaan. Heb brief gekregen dat ik er pas in juli 2009 vanaf ben! gewoon belachelijk en smerig. Dat ze dan verdorie hun assortiment een beetje aandikken of interessant maken! En als ik dan hoor van mensen die al jaren (>20j) lid zijn ook gelijk behandeld worden, kan ik er nie snel genoeg van af zijn!

ECI - Bookspot

reden van opzegging: veel te duur, vooral als je de verzendkosten erbij rekent. Daarnaast hebben ze nooit de films of boeken die ik wil.

ECI - Bookspot

Reden opzegging: Te duur, weining aabod, en erg irritant die verplichte aankopingen die je moet doen.

ECI - Bookspot

Net ook mijn abonnement opgezegd via het telefoon nummer, erg makkelijk.

Het abonnement word pas beeindigd de maand nadat je lid bent geworden, voor mij komt dat neer op dat ik in april 2008 er pas vanaf ben.

Je hoeft overigens geen 3 maanden van tevoren meer op te zeggen, maar 1 maand.

Reden: Te duur, en zo belangrijk vind ik het niet direct de nieuwste titels te hebben, half jaar later kun je het al veel goedkoper in andere winkels krijgen. En teveel verplichting.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 22 reviews geschreven.



ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord