ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Ik ben ongeveer 20 jaar lid geweest. De laatste vijf jaar is het aanbod zo ontzetten verslechterd dat ik gewoon niet meer weet wat ik moet kopen. Dan maar dit en dan maar dat, terwijl ik die boeken normaal gesproken nooit zou hebben gekocht. ECI had vroeger tenminsten nog goede literatuur. Dit is nu wel heel anders. Allemaal commerciële boeken. Ik heb telefonisch opgezegd.

ECI - Bookspot

het wordt mij te duur...

ECI - Bookspot

gewoon omdat we te weinig te besteden hebben in 2008

ECI - Bookspot

Te duur, te weinig (actueel) aanbod en we zijn het gewoon beu elke keer verplicht te moeten bestellen!
De DVD's zijn al duurder als in de winkel en dan moet je er ook nog eens verzendkosten over betalen. We blijven niet gek natuurlijk!

ECI - Bookspot

Ik zeg mijn abonnement op omdat ik soms moet betalen terwijl ik niets gevraagd heb en het is te duur!
Sorry!

ECI - Bookspot

ik zeg het op omdat ik gewoon belazerd ben toen ik te horen kreeg dat ik een gratis film of boek kon krijgen en dat ik nergens aan vast zat en het is gewoon raar dat ik nu boeken toe gestuurd krijg die ik helemaal niet wil

ECI - Bookspot

Tegenvallend assortiment.
En ik krijg meestal een verkeerd product toegestuurd, bijvoorbeeld de cd in plaats van de bestelde dvd. Een kapotte cd of ik krijg helemaal niks toegestuurd, maar uiteindelijk wel een kwartaalselectie waar ik niet op zit te wachten.

ECI - Bookspot

Heel kort, GKB.

ECI - Bookspot

het assortiment wordt steeds beperkter, bovendien wordt het lezen steeds moeilijker ivm achteruitgaan van mijn gezichtsvermogen en na veertig jaar vindt ik ook wel voldoende

ECI - Bookspot

een kennis van mij had ook zo'n contract gekregen. Uiteraard ook op grond van verkeerde informatie (niks verteld over een contract van 2 jaar, of elk kwartaal moeten bestellen en zoniet een belachelijk boek krijgen).

Net vandaag een brief geschreven om het contract te vernietigen op grond van dwaling. Geen idee of het gaat werken, maar dat zien we snel genoeg.

Het is toch belachelijk hoe zo'n bedrijf te werk gaat, ze hebben het bij mij ook vaak genoeg geprobeerd. Werkelijk waar belachelijk.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 24 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord