ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Jullie hebben mij besodemieterd. De verkoper heeft rechtstreeks in mijn gezicht gelogen en gezegd dat ik maar 1 ding hoefde te bestellen en daarna nooit meer. Leuk als je zo je quota kan halen ja. Nu krijg ik een deurwaarder voor dingen die ik nooit heb ontvangen . Wat een stelletje rotzakken zijn jullie!!

ECI - Bookspot

het wordt een beetje te duur voor de arme student tegenwoordig

ECI - Bookspot

Ik heb hier 2 grote stapels boeken liggen allemaal in plastic omdat ik nooit een boek besteld had.

ECI - Bookspot

Ik kan het niet meer betalen

ECI - Bookspot

Geen interesse meer.

ECI - Bookspot

eci,vind ik niet meer goed en ze verplichten een boek te koprn dat vind ik niet goed daarom ga ik stoppen met betalen.

ECI - Bookspot

Wegens betalingsproblemen zeg ik al mijn abonnementen op.

ECI - Bookspot

ik zegt mijn abonnement op,omdat ik vindt dat er teweinig keuze is.van wat ik zoek.en te duur.kan netzo goed naar de winkel gaan.en daarbij komen nog de verzendkosten die je moet betalen

ECI - Bookspot

Dag mensen,
Ik, als oud 'vertegenwoordiger', snap u frustaties heel goed. ECI is een bedrijf dat op een rare manier zaken doet. 40 jaar geleden is het ECI begonnen met direct sales. oftewel 'op straat staan'. dit was toen-der-tijd een goede formule omdat ECI toen het enige bedrijf was die haar -toen voornamelijke boeken en platen- goedkoper kon verkopen! dit was door de regering bepaalt!

Tegenwoordig is het verboden de enige ten zijn in een product aanbieden. kijk naar de meerdere post-order bedrijven. eerder was er alleen de oude PTT en nu bijv. ook Sandd. hetzelfde geld voor televisie aansluiting.

Boeken kan je tegenwoordig goedkoper krijgen zonder verplichtingen en contracten bij bijvoorbeeld de V&D!!

daarbij komt dat ECI helemaal niet goed verdiend en er een rare sfeer hangt binnen het bedrijf. er wordt een slechte verkoopopleiding gegeven. en zodra je even een dip hebt in het mensen lid maken word je ge-demotiveerd inplaats van gemotiveerd!

tegenwoordig een top-baan als flex coördinator in een wel gezond bedrijf. en tijdens mijn sollicitatie herhaaldelijk uit moeten leggen waarom ik bij het ECI heb gewerkt!

vriendelijke groet een oud 'vertegenwoordiger'

ECI - Bookspot

Ik heb gewoon weinig geld en vind het steeds moeilijker om iets te vinden wat ik leuk vind en ook nog eens goedkoop.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord