ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Geen interesse meer.

ECI - Bookspot

eci,vind ik niet meer goed en ze verplichten een boek te koprn dat vind ik niet goed daarom ga ik stoppen met betalen.

ECI - Bookspot

Wegens betalingsproblemen zeg ik al mijn abonnementen op.

ECI - Bookspot

ik zegt mijn abonnement op,omdat ik vindt dat er teweinig keuze is.van wat ik zoek.en te duur.kan netzo goed naar de winkel gaan.en daarbij komen nog de verzendkosten die je moet betalen

ECI - Bookspot

Dag mensen,
Ik, als oud 'vertegenwoordiger', snap u frustaties heel goed. ECI is een bedrijf dat op een rare manier zaken doet. 40 jaar geleden is het ECI begonnen met direct sales. oftewel 'op straat staan'. dit was toen-der-tijd een goede formule omdat ECI toen het enige bedrijf was die haar -toen voornamelijke boeken en platen- goedkoper kon verkopen! dit was door de regering bepaalt!

Tegenwoordig is het verboden de enige ten zijn in een product aanbieden. kijk naar de meerdere post-order bedrijven. eerder was er alleen de oude PTT en nu bijv. ook Sandd. hetzelfde geld voor televisie aansluiting.

Boeken kan je tegenwoordig goedkoper krijgen zonder verplichtingen en contracten bij bijvoorbeeld de V&D!!

daarbij komt dat ECI helemaal niet goed verdiend en er een rare sfeer hangt binnen het bedrijf. er wordt een slechte verkoopopleiding gegeven. en zodra je even een dip hebt in het mensen lid maken word je ge-demotiveerd inplaats van gemotiveerd!

tegenwoordig een top-baan als flex coördinator in een wel gezond bedrijf. en tijdens mijn sollicitatie herhaaldelijk uit moeten leggen waarom ik bij het ECI heb gewerkt!

vriendelijke groet een oud 'vertegenwoordiger'

ECI - Bookspot

Ik heb gewoon weinig geld en vind het steeds moeilijker om iets te vinden wat ik leuk vind en ook nog eens goedkoop.

ECI - Bookspot

Vandaag ECI opgezegd na jarenlang lidmaatschap.
Op zich weinig tot geen problemen ondervonden gedurende de periode van het lidmaatschap, maar het iedere keer bestellen van boeken, cd's dvd's etc. begin ik steeds meer als een verplihting te zien waardoor het ook steeds lastiger wordt om nog iets te bestellen wat ik leuk vind.
De "lol" is er dus gewoon vanaf.
J.

ECI - Bookspot

de reden van de opzegging is dat ik maandelijks financieek niet rond kan komen , en ik heb ook mijn baan kwijt geraakt.

ECI - Bookspot

Reden opzegging: Ben in zee gegaan met ECI omdat ze (volgens hun) een groot aanbod hadden en deze ook nog zeer goedkoop konden leveren. Ten eerste valt het aanbod mij zeer tegen en ten tweede is het niet goedkoper dan andere aanbieders van dezelfde producten.

ECI - Bookspot

ik wel gewoon stoppen en verder geen comentaar
dank u

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord