De Volkskrant reviews

  • Totaal aantal reviews van De Volkskrant: 185 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Volkskrant:
    9.3

Deel jouw De Volkskrant review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Volkskrant abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Volkskrant

klachtenbureau is niet rechtstreeks bereikbaar, maar zou terugbellen op aangeven Klantenservice. Klachtenbureau belt echter niet terug. Kortom VK is niet toegankelijk in geval van klachten. Structurele bezorgklachten worden hierdoor niet adequaat op gelost.

De Volkskrant

Ik heb de Volkskrant drie jaar met veel plezier gelezen. Doordat mijn werksituatie veranderde had ik geen tijd meer om de krant te lezen en deze heb ik toen opgezegd. Toen ik dit echter vertelde aan de klantenservice stelde ze me voor om een weekendabonnement te proberen. Toen ik mijn twijfels hierover uitsprak, vertelde de heer aan de telefoon dat ik het gewoon een maand van te voren kon opzeggen. Aangezien ik het toch wel jammer vond, heb ik dit voorstel aangenomen. Toen ik na drie maanden toch wilde opzeggen merkte ik dat mijn weekend abonnement door de klantenservice, zonder mijn medeweten, in twee jaar was omgezet, Diverse telefoontjes werkten niet. De belofte om mijn telefoonbandje af te luisteren en om me terug te bellen hierover hebben ze nooit waargemaakt. Na een half jaar vergeefs bellen en proberen heb ik het maar opgegeven. De klantenservice en de ledenwerving van de Volkskrant krijgen daarom van mij daarom een dikke onvoldoende. Ik ben niet van plan om ooit nog een abonnement te nemen bij deze krant.

De Volkskrant

zie elders

De Volkskrant

Het is dramatisch na zoveel jaren, maar met mijn dagelijkse praktijk kom ik in conflict. Twee kranten is teveel. Ben in Sluis zeer actief op cultureel gebied. Artistiek leider o.a. poëzie, exposities. Ga door met de PZC.

De Volkskrant

Goede krant; wil nu eens iets anders.

De Volkskrant

het is een proef abonnement, maar jullie stoppen niet nu het half jaar voorbij is jammer hou je aan de afspraken.

De Volkskrant

Prachtige krant, die ik met leedwezen opzeg'.

In ieder geval dank aan Bert, Sheila en Sigmund

De Volkskrant

De volkskrant vind ik een hele goede krant en kan deze dan ook iedereen aanbevelen!

De Volkskrant

Makkelijk en het juiste adres voor alle opzeggingen

De Volkskrant

Prettige fijne krant met plezier gelezen.
Geregeld lees ik de krant niet vanwege werkzaamheden.

Voor De Volkskrant zijn in totaal 185 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.De Volkskrant opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken De Volkskrant
Meer De Volkskrant statistieken

De Volkskrant opzeggen

Binnen 2 minuten De Volkskrant opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord