De Volkskrant reviews

  • Totaal aantal reviews van De Volkskrant: 185 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Volkskrant:
    9.3

Deel jouw De Volkskrant review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Volkskrant abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Volkskrant

De Volkskrant is een prettige krant, maar ik ben tegelijkertijd ook geabonneerd op De Telegraaf, de Gooi en Eemlander en de weekend NRC. Dat blijkt in de praktijk voor mij teveel en relatief te veel geld. Ik zal zeker zo nu en dan losse nummers kopen, zoals ik hiervoor ook al deed.

De Volkskrant

Een hele fijne krant. Helaas, vertrek ik naar het buitenland.

De Volkskrant

gewoon opzeggen zonder kosten.

De Volkskrant

Jan Roos zonder enig argument afficheren als lui was dee druppel, ben geen geenstijl adept, maar dat was echt stijlloos!

De Volkskrant

Ik heb met veel plezier een jaar lang de volkskrant gelezen tegen een reductie. Het volledige abonnement kan ik niet betalen.

De Volkskrant

Omdat mijn financiele situatie is verandert ben ik helaas verplicht hier toe.

De Volkskrant

Hierbij wil ik mijn lidmaatschap van de Volkskrant opzeggen. De reden dat ik overstap naar een andere krant is dat ik een andere krant wil uitproberen en wil profiteren van de aanbiedingen (in dit geval een tablet) die je als nieuwe abonnee ontvangt.

De Volkskrant

ondanks de hoge kwaliteit van de Volkskrant ben ik om financiële redenen verplicht mijn abonnement zo spoedig mogelijk te beëindigen.

De Volkskrant

Volkskrant opzeggen en ben nieuwsgierig naar de NRC

De Volkskrant

Fijne krant, abonnement overbodig geworden.

Voor De Volkskrant zijn in totaal 185 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.De Volkskrant opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken De Volkskrant
Meer De Volkskrant statistieken

De Volkskrant opzeggen

Binnen 2 minuten De Volkskrant opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord