De Volkskrant reviews

  • Totaal aantal reviews van De Volkskrant: 303 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Volkskrant:
    9.5

Deel jouw De Volkskrant review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Volkskrant abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Volkskrant

Fijne krant, ga hem los kopen

De Volkskrant

afspraak contract € 16,0 p.betaalperiode, is per 02.04.2019 verhoogd naar € 16,45, en per 22.05.2020 (zonder overleg) verhoogd naar € 26,95. Welke rechten heeft de Volkskrant ondanks de afspraken deze verhogingen door te voeren ?

De Volkskrant

we stopen er mee het kost voor ons te veel

De Volkskrant

Sinds verleden week slechts een krant ontvangen (van de zeven). En dit ondanks herhaald rappel zowel geautomatiseerd als per telefoon !Dat is belachelijk ! > dus opzeggen bij deze !

De Volkskrant

De volkskrant voegt niets toe aan hetgeen al bekend is.

De Volkskrant

Te duur

De Volkskrant

Goede krant, maar voor mij niet meer leesbaar

De Volkskrant

Fijne krant maar geen tijd om te lezen

De Volkskrant

Onderzoeksjournalistiek moet verbeterd worden. RIVM achterna lopen met "de neuzen dezelfde richting uit" is walgelijk. Praat niet voor de medeburger. Ik maak zelf wel uit wat ik geloof. Ik onderzoek heel breed en stel kritische vragen. 'Complotdenkers' zijn mensen die andere bronnen tot zich nemen en weten dat er meer speelt dan een tunnelvisie( agenda VN-EU, WHO, Gates, vaccinatie) van onze staats-terreur- regering. Haramban moet zijn mond spoelen als hij praat over "mensen die nog niet hun plek hebben gevonden". Wat een valse arrogantie van die man. En wat een draaikont die Blok tijdens dat Zoom gesprek verleden week.Als er niet de corona maatregelen waren genomen dan was beslist 100% besmet geraakt? HCQ werkt! Een minister die een bewezen behandeling(en zo zijn er meerder onderzoeken wereldwijd waaruit blijkt dat deze behandeling preventief kan genomen worden en ook als genezend middel)verbiedt heeft bloed aan zijn handen, Luister naar het verhaal van dr Rob Elens(Cafe Weltschmerz, CommonSense tv, Blue Tiger, Ongehoord Nederland,etc) over zijn HCQ met zink behandeling(. Dit is feit!! Een minister die dit verbiedt heeft een andere agenda, da's duidelijk. Durf daar eens over te schrijven! Zijn jullie bang? Worden jullie dan niet meer gesponsord? Oh ja, jullie worden gecensureerd. Dus die duivel van een de Jonge en zijn companen moeten berecht worden want het is dood door schuld. Vaccins zijn niet veilig! Schrijf expliciet over Gates, zijn duivelse depopulation-plannen, de Rockefellers-Foundation die al in 2010 schrijft over hun plannen waar wij nu in beland zijn. Over de achtergrond van de WHO voorzitter met zijn China vriendjes. Durf mensen wakker te maken! SUCCES!

De Volkskrant

andere hoofdredacteur

Voor De Volkskrant zijn in totaal 303 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 20% van de opzeggingen voor De Volkskrant reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 22 reviews geschreven.De Volkskrant opzeggen

Binnen 2 minuten De Volkskrant opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord