Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 615 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

Wat een stank ná de reiniging! We doen ons afval altijd in afgesloten zakken in de container. Dus daar komt de stank niet vandaan. WE zijn er beter af als we zelf gaan reinigen en het is nog veel goedkoper ook!!

Cleanprofs

Ik heb telefonisch getracht te melden dat de groene container al keer niet is gereinigd. De telefoon is continue in gesprek en een e-mail aan info@bdrduobak.nl wordt geweigerd.

Cleanprofs

We gaan het zelf gewoon doen, al het geld wat we besparen is in deze tijd mee genomen.

Cleanprofs

Schrijven te snel en te veel van de rekening af. Hebben dit jaar al 5 x het kwartaalbedrag afgeschreven.

Cleanprofs

betaald je 1 maand niet omdat je denk dat het is opgezegd en zij het niet automatisch kunnen aftrekken, krijgt je een rekening van 1 jaar lang. bepalen ze ook nog 1 jaar vast te zitten aan een abo die je helemaal niet wil.
wil je het in termijnen betalen doen ze niet en mag het niet.. dan maar zo,,
wat een bedrijf is dat,,

Cleanprofs

SCHOONMAKEN NIET GOED GENOEG IN VERHOUDING KOSTEN

Cleanprofs

ik vind echt niks aan de containerreining mij container is steds vies gelukig ga ik verhuizen dus ik hoef ze niet meer en de telefoniste moet goede manier leren!!!

Cleanprofs

ze maken onregelmaatig me bak schoon dus ga het zelf doen

Cleanprofs

ze schrijven op de gekste tijden maar geld van je rekeningen . en ook nogmeer als afgesproken .

Cleanprofs

Wat een ellende, die BDR containerreiniging! Ze schrijven wel geld van je rekening af, maar je container reinigen doen ze niet. Ik heb de automatische afschrijving laten blokkeren, nadat ik een aantal keren telefonisch en via mail een klacht heb ingediend. Nu kreeg ik een brief van BDR dat ze geen geld van mijn rekening meer knden afschrijven. Vanmorgen heb ik weer gebeld met de "klantenservice". Dat ze dat nog zo durven noemen! De telefoniste liet me niet uitpraten, praatte gewoon door me heen en legde uiteindeelijk, midden in het "gesprek"de telefoon neer. Ben erg benieuwd hoe dit afloopt, of ze me werkelijk een deurwaarder sturen.... Laat maar komen hoor.

Voor Cleanprofs zijn in totaal 615 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 28 reviews geschreven.Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord