Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 609 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

Pardon??? reiniger???
Ik weet niet waar U mee bezig bent? Maar ik denk dat U nog iets kunt leren! Blijkbaar van het zelfde allooi als U bazen zoals ik inmiddels op diverse forums heb kunnen lezen!
Mensen van BDR/KCR, leer eens van jullie fouten en kijk eens wat verder. Jullie zijn een schande voor de bedrijfstak. Er zijn gelukkig bedrijven die wel een goed produkt leveren. Ik ben blij dat ik bij zo'n bedrijf zit en niet bij jullie!!

Cleanprofs

dus blis jij wilt een 2 weken route inhalen ik wens je veel succes hoe je t wilt hebben ik weet t niet maar hier hebben we zeer grote routes

Cleanprofs

Hallo,
Kwam toevallig hier terecht.
Zelf ben ik al heel lang klant van Blis Containerreiniging. Toen ik 11 jaar geleden in mijn huidige huis kwam wonen stond daar een hele vieze container. Blis kreeg deze echt helemaal schoon. Ik heb netjes iedere 4 weken een echt schone container. Misschien kan deze chauffeur eens bij Blis gaan kijken zodat hij ziet dat het ook echt schoon kan?!

Cleanprofs

heeey blis wil je mensen de ww inhelpen beetje klanten stelen en wat jij op je site zet kun je niet waarmaken zo blinkend schoon kun jij ze niet krijgen ten eerste zwart aangekoekte laag krijg je er niet uit die container die daar staat is gewoon een oude en een nieuwe container makkelijk fototrics groetjes bdr reiniger

Cleanprofs

De container was niet goed gereinigd en stonk.Ook onregelmatige tijden.2X een bedrag afgeschreven rekening geen antwoord op kantoor niet vriendelijk.De datums van de brieven kloppen niet ook vaak staat de container op een andere plaats?ik kijk het nog 4 weken aan en anders opzeggen abonnement

Cleanprofs

Sinds kort biedt BLIS Containerschoonmaak de klanten van KCR / BDR Containerreiniging de mogelijkheid om gemakkelijk en kosteloos over te stappen.

Voordelen:

U hoeft niks op voorhand te betalen. Betaal achteraf per wasbeurt slechts € 3,50. Bespaar tot € 30,- per jaar op uw huidige abonnement!

Bij slecht weer (vorst, ijzel, sneeuw) kan er niet worden gewassen. Uit veiligheidsoogpunt voor de chauffeur en het overige verkeer is dit logisch. Minder logisch is het dat bij KCR / BDR Containerreiniging deze wasbeurt compleet komt te vervallen. U heeft wel voor deze beurt betaald maar krijgt deze niet vergoedt.

Bij BLIS Containerschoonmaak schuift deze wasbeurt gewoon door. Wel zo logisch toch? U heeft er immers voor betaald.
wasbeurt gewoon door. Wel zo logisch toch?
KCR / BDR Containerreiniging houden een zomerstop. BLIS Containerschoonmaak blijft uw container wassen, juist tijdens deze warme zomermaanden is het belangrijk om uw container goed schoon te houden.

BLIS Containerschoonmaak houdt zich sinds 1987 bezig met het professioneel wassen van huisafvalcontainers (kliko’s).

Kijk voor meer informatie op WWW.BLIS.NL/OVERSTAPPEN

Cleanprofs

Wat een stank ná de reiniging! We doen ons afval altijd in afgesloten zakken in de container. Dus daar komt de stank niet vandaan. WE zijn er beter af als we zelf gaan reinigen en het is nog veel goedkoper ook!!

Cleanprofs

Ik heb telefonisch getracht te melden dat de groene container al keer niet is gereinigd. De telefoon is continue in gesprek en een e-mail aan info@bdrduobak.nl wordt geweigerd.

Cleanprofs

We gaan het zelf gewoon doen, al het geld wat we besparen is in deze tijd mee genomen.

Cleanprofs

Schrijven te snel en te veel van de rekening af. Hebben dit jaar al 5 x het kwartaalbedrag afgeschreven.

Voor Cleanprofs zijn in totaal 609 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 39 reviews geschreven.Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord