Algemeen Dagblad reviews

  • Totaal aantal reviews van Algemeen Dagblad: 589 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Algemeen Dagblad:
    9.5

Deel jouw Algemeen Dagblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Algemeen Dagblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Algemeen Dagblad

heb al 10 keer gevraagt mijn abonnement stop te zetten en het is nog steeds lopende. Contact nemen gaat niet als je aanduid dat het voor stopzetting van abonnement is.
Wanneer je aangeeft nieuw abonnement heb je direct iemand aan de lijn ...begin je te praten over stopzetten ...uiteraard antwoord ...daarvoor moet je hier niet zijn ...en ja zoals gewoonlijk ander nummer nooit iemand te contacteren ...alle dagen de ganse dag bezet ....hoe geraak je van die mobistar vanaf !!!!!!!!!!!!!!!kan me iemand helpen want ik stop met 5 abonnementen en ga naar PROXIMUS !!!!!!!!!!!

Algemeen Dagblad

Wordt te duur voor mij.

Algemeen Dagblad

wederom niet bezorgd. Ben dit zat!

Algemeen Dagblad

Te weinig tijd om twee kranten te lezen en 1 moest er weg. We hebben gekozen het AD weg te doen omdat de voor pagina van deze krant op de telegraaf gaat lijken.

Algemeen Dagblad

Ik heb er geen tijd meer voor om de krant te lezen

Algemeen Dagblad

Tot 0101-2010 AM Fokke, daarna S.L. Fokke-Duin
Ik wil de krant opzeggen.
Onder welke naam weet ik niet.
Eerder krant gratis. Vorig jaar voor halve prijs.
Kan de krant niet elke dag meer lezen.
Binnenhoff, Hc en AD ziujn altijd fijne kranten geweeat.

Algemeen Dagblad

De ochtendkrant wordt regelmatig niet bezorgd .
De ochtendkrant is nooit voor 7.45 in de bus. de zaterdagedeitie pas om 8.30, DEit irriteerd mij mateloos. Ikzeg daarom mijn lidmaatschap op

Algemeen Dagblad

DAMES EN HEREN!

Hier zeggen dat je wil opzeggen is natuurlijk niet voldoende! De medewerkers van AD gaan natuurlijk niet op elke website kijken of jullie er iets hebben neergezet! Gewoon een brief sturen, en KLAAR!

SUCCES!

Algemeen Dagblad

Opzegging abonnement per 1 augustus 2010. Inmiddels ben ik bijna 2 maanden bezig om het abonnement van het AD op te zeggen. Diverse mails versturd, niet of nauwelijks reactie. Meerdere keren gebeld maar dan mag betreffende medewerker het niet opzeggen en ga je teruggebeld worden door klachten medewerker. Gebeurt ook niet. Maar wel gewoon abonnement incasseren voor het 4e kwartaal. Direct laten terugstorten. Het schijnt op de 1 of andere manier niet te lukken )of mogen) dat je als KLANT je abonnement wilt opzeggen. Ben inmiddels ten einde raad!! Via de site is geen enkele optie aanwezig om het daar te melden, savonds en in het weekend kun je ze telefonisch hiervoor niet bellen.
Hoop dat medewerkers van het AD dit wel lezen. klantnr 12396828

Algemeen Dagblad

ik wilde eens een andere krant proberen. misschien kom ik terug!

Voor Algemeen Dagblad zijn in totaal 589 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 33% van de opzeggingen voor Algemeen Dagblad reviews geschreven, dit zijn er in totaal 2. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 30 reviews geschreven.Algemeen Dagblad opzeggen

Binnen 2 minuten Algemeen Dagblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord