Algemeen Dagblad reviews

  • Totaal aantal reviews van Algemeen Dagblad: 592 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Algemeen Dagblad:
    9.5

Deel jouw Algemeen Dagblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Algemeen Dagblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Algemeen Dagblad

ik wil per 01-05-2012 mijn abonnement opzeggen ivm het stoppen met werken en het verminderen van mijn inkomen

Algemeen Dagblad

Helaas lezen wij het dagblad te weinig. Vaak wordt deze 's middags uit de brievenbus gehaald en gelijk bij het oud papier gelegd... zonde van het geld. En met twee jonge kinderen kunnen we elke cent goed gebruiken.

Algemeen Dagblad

Ondanks dat de bezorging altijd heel goed is maar de krant inhoud me te oppervlakkig is en de laatste email stunt van jullie ik schandalig vond om met 2 muis klikken op een zogenaamd spel een halfjaar langer lid ben voordat ik er erg in had. Schandalig.

Algemeen Dagblad

Het AD is helaas een krant geworden zonder enige inhoud. De Belgische eigenaren hebben voor de strategie gekozen van 'Hart van Nederland':leuke berichten die weinig tijd kosten van de redactie. Dieptepunt was 6 pagina's over de Elfstedentocht terwijl deze niet eens doorging.

Kwaliteit heeft verloren van winstmotieven.

Algemeen Dagblad

Al een maand bezig met bellen en mailen. De hele maand januari 2012 praktisch geen krant ontvangen. Ondanks beloften ook geen na bestelling.Iedere dag klachtenlijn gebeld.

jwvandieren,31-01-2012

Algemeen Dagblad

De krant wordt nauwelijks meer gelezen.

Algemeen Dagblad

Ikles de krant op de Ipad tegenwoordig.

Algemeen Dagblad

ik lees hem nu meer via mijn kabelabonnement

Algemeen Dagblad

omdat ik hem teweinig lees

Algemeen Dagblad

wordt te duur

Voor Algemeen Dagblad zijn in totaal 592 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 20% van de opzeggingen voor Algemeen Dagblad reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 12 reviews geschreven.Algemeen Dagblad opzeggen

Binnen 2 minuten Algemeen Dagblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord