Algemeen Dagblad reviews

  • Totaal aantal reviews van Algemeen Dagblad: 443 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Algemeen Dagblad:
    9.3

Deel jouw Algemeen Dagblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Algemeen Dagblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Algemeen Dagblad

Van 23 mei t/m 5 juni a.s. ga ik met vakantie.
Bezorging van het AD in deze periode gaarne
stopzetten.

Algemeen Dagblad

Ik ga verhuizen,en financieel erop achteruit zodat ik het AD moet opzeggen.

Algemeen Dagblad

Ik vond en vind AD nog steeds een goede en fijne krant om te lezen. Ik heb nooit problemen met de bezorging gehad. Één keer niet bezorgd bij wisseling bezorger, maar na dit gemeld te hebben, kreeg ik alsnog de krant dezelfde dag bezorgd.

Helaas kan ik de krant nu niet betalen omdat ik weer studeer en nu moet bezuinigen.

Algemeen Dagblad

Wat een drama die bezorging zeg!Niets negatiefs over de inhoud van de krant maar service en bezorging is een irritatie ten top.Beloftes worden gemaakt en niet nagekomen.Na-levering krijg ik niet,en dagen achter elkaar geen bezorging.Al met al een klare rede om per direkt op te zeggen!

Algemeen Dagblad

doodziek van de bezorging,en de belofte,s die ze doen.waar niets van terecht komt,als ik mij in de maling,laat nemen is het niet door het algemeen dagblad

Algemeen Dagblad

We hebben het AD altijd graag gelezen echter er zijn in 2008 in ons gezin zoveel bijkomende kosten dat er te weinig financiële ruimte over blijft voor het aanhouden van krant.Bedankt voor de service.

Algemeen Dagblad

met regelmaat te laat vandaag bv (17-01-08)helemaal niet ontvangen. Wij zijn om 08.00 thuis weg en om 17.00 de krant nog te lezen hebben we geen trek meer in.

Algemeen Dagblad

Bespaard geld. Lees vaak on-line de krant.

Algemeen Dagblad

zie bericht hieronder

Algemeen Dagblad

Krant komt vaak te laat, bovendien heb ik weinig tijd meer om te lezen door vervelende omstandigheden en haal ik m'n nieuws van internet.

Voor Algemeen Dagblad zijn in totaal 443 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 40% van de opzeggingen voor Algemeen Dagblad reviews geschreven, dit zijn er in totaal 2. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 28 reviews geschreven.Algemeen Dagblad opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Algemeen Dagblad
Meer Algemeen Dagblad statistieken

Algemeen Dagblad opzeggen

Binnen 2 minuten Algemeen Dagblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord