Tele2 mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van Tele2 mobiel: 66 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Tele2 mobiel:
    9.2

Deel jouw Tele2 mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Tele2 mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Abonnement 10 tele2

Ik wil graag over stappen op prepaid

Abonnement 10 tele2

Bij deze wil ik mijn abonnement opzeggen, en verder wil ik gebruik maken van jullie prepaid diensten met nummer behoud.

Abonnement 10 tele2

Bij deze zeg ik mijn eenjarig abonnement per
08/14/07 OP.

Abonnement 10 tele2

Hierbij zeg ik mijn eenjarige mobiele per15-08-2007op

Abonnement 10 tele2

ik herken dit probleem dus heele maal niet he
ik heb op het moment ook tele2 en heb juiste een beter berijk dan met andere providers ik weet biet in wat voor gat jij wooont om dat je geen ontvangst hebt maar ik kan tele2 aan raden aan iedereen is beter dan andre providers en oook stukje goed koper reden dat ik er mee nol is ok dan ik geen abo meer wil:)
Laterz

Abonnement 5 tele2

Ik wil mijn abonnement graag opzeggen, omdat ik bijna niet meer met mijn vaste telefoon bel. Deze ga ik dus binnenkort ook opzeggen.

Abonnement 10 tele2

wij moeten naar buiten gaan om een beetje te kunnen praten, in huis hebben wij helemaal geen ontvangst,voordat wij de telefoon opnemen moet ik al naar buiten lopen DIT IS TOCH TE GEK VOOR WOORDEN, ik klaag hier al anderhalf jaar over omdat ik het mobieltje nodig heb, wij hebben 2 zieke in de fam waarvan een van mijn kinderen en hebben daarom het mobieltje aangeschafd,ik heb gevraagd of ik het contrakt op kon zeggen,ja dat kon wel maar moet dan wel 70 euro betalen voor het mobieltje te gek voor woorden, ik heb wel voor 700 euro elend van TELE 2 wel betalen maar helemaal geen gesprek kunnen voeren, dit is toch niet meer normaal, maar in mei loopt het kontrakt af en dan wil ik niets meer met TELE 2 te maken hebben, en ik advizeer ook een ieder die naar TELE 2 wil overstappen dit niet te doen,ik vind het schandalig dat je zo behandeld wordt,en TELE 2 hoeft geen reclame te maken,doen zij dit wel dan moeten ze er wel bij zeggen dat de ontvangst niet overal zo goed is dat je een normaal gesprek kunt voeren,SCHANDE SCHANDE,,,,,,, MAAR NOG EEN PAAR MAANDJES EN DAN DONDER IK TELE 2 ER METEEN UIT.....

Abonnement 10 tele2

Bij deze wil ik mijn abonnement opzeggen, en verder wil ik gebruik maken van jullie prepaid diensten met nummer behoud.

Abonnement 10 tele2

De ontvangst van Tele2 mobiel is bij mij niet optimaal.Moet steeds in een bepaalde hoek van de kamer zitten om goede ontvangst te hebben. Dus mobiel is bij mij zitten en niet bewegen en vooral niet lopen.Daarbij worden gesprekken zomaar verbroken wegens zgn technische storingen. Moet je weer opnieuw bellen wat weer extra geld kost. Ik ga alleen nog,naast mijn vaste telefoon,verder met mijn prepaid telefoon.

Abonnement 10 tele2

We hebben een abonnement aangevraagd bij tele2 in mei 2006 betreft t.v. internet, telefonie, maar we hebben telefonie nooit gekregen. We hebben 7 weken geen telefoon gehad en toch kregen we een rekening voor de gesprekken die we nooit hebben kunnen doen. Na hele vele mobiele telefoontjes ,want via de mail kregen we geen bericht en dat zijn er heel veel geweest, kregen we ook nog te horen dat we niet op kunnen zeggen. We moeten 2 jaar blijven betalen voor iets wat we niet hebben. Zeer slechte service geeft tele2 als je al klant bent.

Voor Tele2 mobiel zijn in totaal 66 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Tele2 mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Tele2 mobiel
Meer Tele2 mobiel statistieken

Tele2 mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten Tele2 mobiel opzeggen


KPN en Tele2 geven abonnees gratis mobiele data in december

15-12-2015

Zowel KPN als Tele2 geven hun klanten in december gratis extra mobiele data. Abonnees van KPN krijgen 2 GB extra, terwijl Tele2 1 GB uitdeelt aan alle klanten.

Lees verder

Tele2 breidt dekkingsgebied 4G fors uit


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord