KPN en Tele2 geven abonnees gratis mobiele data in december

Zowel KPN als Tele2 geven hun klanten in december gratis extra mobiele data. Abonnees van KPN krijgen 2 GB extra, terwijl Tele2 1 GB uitdeelt aan alle klanten.

Klanten van KPN kunnen hun extra databundel al vinden in de Mijn KPN-app, zo ontdekte GSM Helpdesk. Klanten hebben tot en met 31 december de tijd om de bundel te gebruiken, meldt de provider.

De upgrade geldt voor iedereen, ongeacht de grootte van de bundel die normaal wordt afgenomen. Ook klanten die normaal alleen sms'en en bellen via de provider krijgen de 4G-internetbundel.

Klanten van Tele2 krijgen hun extra internetbundel bij de start van hun nieuwe factuurperiode op 1, 9, 16 of 23 december. In een sms-bericht ontvangen klanten bericht over de extra bundel.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Vriendenloterij

Ik ben er weer ingetrapt, wil geen loten

De Telegraaf

De Telegraaf is een zeer informatieve krant teveel voor mij te lezen

Plus Magazine

Prima blad met veel informatie. Ga nu een periode een ander blad lezen

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord