KPN en Tele2 geven abonnees gratis mobiele data in december

Zowel KPN als Tele2 geven hun klanten in december gratis extra mobiele data. Abonnees van KPN krijgen 2 GB extra, terwijl Tele2 1 GB uitdeelt aan alle klanten.

Klanten van KPN kunnen hun extra databundel al vinden in de Mijn KPN-app, zo ontdekte GSM Helpdesk. Klanten hebben tot en met 31 december de tijd om de bundel te gebruiken, meldt de provider.

De upgrade geldt voor iedereen, ongeacht de grootte van de bundel die normaal wordt afgenomen. Ook klanten die normaal alleen sms'en en bellen via de provider krijgen de 4G-internetbundel.

Klanten van Tele2 krijgen hun extra internetbundel bij de start van hun nieuwe factuurperiode op 1, 9, 16 of 23 december. In een sms-bericht ontvangen klanten bericht over de extra bundel.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

FietsActief

Leuke fietsroute adviezen. Helaas geen tijd genoeg ervoor

Ziggo internet

telefonisch nooit bereikbaar!!!

Caravannen!

Fijn blad

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord