EW - Elsevier Weekblad opzeggen

9.5 (163 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw EW - Elsevier Weekblad opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 252 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

EW - Elsevier Weekblad

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
EW - Elsevier Weekblad opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het EW - Elsevier Weekblad abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

EW - Elsevier Weekblad opzegbrief

Roularta Media Nederland
Klantenservice

Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam – Duivendrecht

Plaats, 18 april 2024

Betreft: opzeggen 'EW - Elsevier Weekblad'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Roularta Media Nederland
Klantenservice

Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam – Duivendrecht


Plaats, 18 april 2024

Betreft: opzeggen 'EW - Elsevier Weekblad'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'EW - Elsevier Weekblad' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij EW - Elsevier Weekblad, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang EW - Elsevier Weekblad de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
53% te duur
Jaren lid
6.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
69% zegt nee
Aanbevelen
63% zegt nee

EW - Elsevier Weekblad adres

Roularta Media Nederland
Klantenservice
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam – Duivendrecht


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van EW - Elsevier Weekblad is 1 maand.


Voorwaarden

1. U moet een abonnee zijn om toegang te krijgen tot de inhoud van Elsevier Weekblad.

2. U mag de inhoud van Elsevier Weekblad niet verveelvoudigen, verspreiden of publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

3. U mag geen gebruik maken van de inhoud van Elsevier Weekblad voor commerciële doeleinden.

4. U bent verantwoordelijk voor het naleven van alle wetten en regels die van toepassing zijn op het gebruik van de inhoud van Elsevier Weekblad.

5. U bent verantwoordelijk voor het naleven van alle auteursrechtelijke bepalingen die betrekking hebben op het gebruik van de inhoud van Elsevier Weekblad.


extra informatie

EW - Elsevier Weekblad kan opgezegd worden door een brief te sturen naar het volgende adres:
Elsevier Weekblad, Postbus 85400, 3508 AJ Utrecht. Vergeet niet om je abonnementsnummer en je naam te vermelden in de brief.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor EW - Elsevier Weekblad en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

EW - Elsevier Weekblad opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van een abonnee van Elsevier Weekblad kan het abonnement kosteloos worden opgezegd. Hiervoor is een kopie van de overlijdensakte vereist. Deze dient te worden verzonden naar:

Elsevier Weekblad, Postbus 874, 1000 AW Amsterdam.
EW - Elsevier Weekblad tijdelijk opzeggen
Ja, het is mogelijk om EW - Elsevier Weekblad tijdelijk op te zeggen. U kunt dit doen door contact op te nemen met de klantenservice van Elsevier Weekblad. Zij kunnen u verder helpen met het opzeggen van uw abonnement.

EW - Elsevier Weekblad reviews

Lees de 163 reviews van bezoekers die een opzegging van EW - Elsevier Weekblad hebben gedaan.


voor deze opzegservice

EW - Elsevier Weekblad

Een interessant blad

EW - Elsevier Weekblad

Voldoet niet, heb toch blijkbaar een andere politieke voorkeur

EW - Elsevier Weekblad

Gewoon het uitvoeren van wat van onafhankelijke journalistiek mag worden verwacht. Daar was de laatste 4 jaar geen sprake van en dat gaat ook niet veranderen met de huidige eigendomsverhoudingen in medialand wereldwijd.

EW - Elsevier Weekblad

prima blad

EW - Elsevier Weekblad

Op 14 november jl. heb ik een digitaal abonnement afgesloten bij EW Magazine, deze kon ik direct na het afsluiten in gebruik nemen. Op 17 november jl. werd er door EW Magazine vervolgens een bedrag ad. € 28,20 van mijn rekening afgeschreven voor de periode van drie maanden.

Ik heb tot gisteren dan ook optimaal gebruik kunnen maken van uw dienstverlening, echter tot mijn stomme verbazing kon ik deze ochtend niet meer inloggen. Ik heb daarom direct contact gezocht met uw technische afdeling en gevraagd of zij het probleem konden verhelpen. Echter dat konden zij niet omdat, zoals zij beweerden, uw organisatie mij op 18 november jl. een mail zou hebben gestuurd met de mededeling dat mijn contract zou zijn verlopen?! Ik kan u melden dat ik absoluut geen mail heb ontvangen (ook niet in mijn spambox). De persoon in kwestie deelde mij ook nog eens mij niet te kunnen meedelen wat de reden was van deze eenzijdige opzegging, ik moest dan maar een mail sturen naar de klantenservice, met als klap op de vuurpijl dat de eerder betaalde abonnementskosten met enkele weken zou worden teruggestort op mijn rekening.

Voor dit voorval ging mijn eerdere aanvraag (13-11-2023) voor een digitaal abonnement via Apple Store ook al mis, maar dat was volgens EW Magazine allemaal de schuld van Apple. Ik dacht dit probleem te pareren door rechtstreeks een abonnement af te sluiten bij EW Magazine, maar daarmee blijkt het probleem niet getackeld te zijn hoe krankzinnig ook.

EW Magazine lijkt geen interesse te hebben in nieuwe cliënten, ik zal daarom mijn heil zoeken bij alternatieve media.

Meer reviews

EW - Elsevier Weekblad opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken EW - Elsevier Weekblad
Meer EW - Elsevier Weekblad statistieken

Afgelopen maand hebben 9 personen de EW - Elsevier Weekblad opzegbrief gedownload.

Personen die EW - Elsevier Weekblad opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van EW - Elsevier Weekblad worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 98 personen een voorbeeldbrief gedownload. Dinsdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor EW - Elsevier Weekblad worden verzonden, voor de hele categorie Tijdschriften is dit de woensdag.

Ook hebben er 59 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 26 maart de drukste dag. De meest populaire maand om EW - Elsevier Weekblad op te zeggen is februari.

In de categorie Tijdschriften zijn onlangs ook Transporama truck bus Magazine en SiS opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord