T-Mobile mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van T-Mobile mobiel: 474 reviews
  • Gemiddelde beoordeling T-Mobile mobiel:
    8.9

Deel jouw T-Mobile mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun T-Mobile mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Orange 22,50

He verdomme, ik was vergeten wanneer mijn abonnement zou aflopen. omdat het een 2 jarig abonnement was keek ik uit naar deze datum. Maar idd 3 maanden opzeg termijn en daarna helemaal vrij..!!! eindelijk niet meer de te dure rekeningen (haha of ligt dat aan mij?) maar goed ik heb weinig problemen gehad met mijn verbinding. nouja.. thuis moet ik wel bij mijn raam zitten en op mijn werk kan ik het schudden.
gelukkig is dit over 3 maanden helemaal verleden tijd.

Orange 32,50

Abonnement met telefoon is ZO duur.. ik heb nu sim only abonnement! Veel beter!

Orange 15

Ik zeg mijn abonnement op, maar wil graag mijn nummer behouden en laten overzetten naar Orange pre-paid.

T mobile relax 150

heb gehoord dat je voortijdig van je tweejarig contract af kan komen, t is veel te duur voor mij en kom enorm in financiele problemen , heb al schulden bij T-mobile dus, help me .

Orange 32,50

Ik heb momenteel vol bereik, maar als ik een sms wil versturen is het opeens weg. Heel raar. Tevens vind ik orange in vergelijking met andere aanbieders erg duur. Daarom heb ik ook vandaag maar de brief op de bus gedaan.

Orange free 40

Omdat er op mijn huisadres niet/nauwelijks/geen bereik is, wil ik mijn contract ontbinden. Bij het aangaan van dit contract is mij niet meegedeeld dat er vanaf mijn huisadres geen/slechte verbinding zou zijn. Orange biedt mij dus niet de dienst waar ik elke maand voor betaal.

T mobile Flex 15

ik zeg mijn abonnement mobile nr 0641656751 op omdat ik overstap op prepay

Orange 22,50

Ook ik probeer om van mijn waardeloze abonnement af te komen, omdat ook ik geen bereik in en ver om ons huis heb. Helaas na vele telefoontjes, e-mails en zelfs aangetekende brieven geen bevestiging van opzegging gehad, ik ga nu ook proberen mn bundel naar het allerlaagste bedrag per maand te veranderen, schijnt te kunnen. Alles om het hen net zo moeilijk te maken als zij bij mij doen. Waardeloos!!!!!

Orange 22,50

Als je je abonnement op wilt zeggen voor de 2jaar om
is ben je stervens duur uit. Vet lullig als je geen bereik hebt. Als ze netjes zijn sluiten ze dit netjes af.

Orange 22,50

ik heb mijn abbonnement opgezegt omdat ik heel slecht berijk heb en als ik in de winkel vraag hoe dat kan hebben ze altijd wel weer een smoesje klaar.ik ben het gezeik zat en ik heb nu een andere abbonement bij kpn en ik heb nu overal berijk.

Voor T-Mobile mobiel zijn in totaal 474 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.T-Mobile mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken T-Mobile mobiel
Meer T-Mobile mobiel statistieken

T-Mobile mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten T-Mobile mobiel opzeggen


T-Mobile laat klanten beperkt uit eigen databundel roamen

15-04-2016

T-Mobile gaat zijn Nederlandse klanten beperkt zonder extra kosten laten internetten in andere EU-landen. 

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord