Staatsloterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 937 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:
    9.0

Deel jouw Staatsloterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Staatsloterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Dayzers

gewoon beeindigen.

Staatsloterij

Aangezien ik mijn inkomen niet kan verhogen, zoals de overheid wel kan èn lasten opleg, heb ik besloten om mijn eigen bezuiniging ter hand te nemen, waardoor ik mijn deelname aan de Nederlandse Staatsloterij per direct wens op te zeggen.
Door deze èn mijn bezuiniging hoop ik mijn eigen risico van ziektekosten te kunnen gaan betalen c.q. te bekostigen, welke de overheid wens te verhogen naar € 400,00.
Het is nog niet definitief wat deze verhoging van het eigen risico van de ziektekosten betreft, maar dit zal ongetwijfeld doorgang vinden, want bezuinigen op uitgaven – dus snijden in
overheidsUITGAVEN – is in ons land altijd een heikel punt.
Bovendien wordt volgend jaar mijn pensioen met 7% gekort, dus ik ga alvast bezuinigen op mijn uitgaven zoals diverse loterijen en goede doelenacties.
Ik hoop, dat uw Overheids-organisatie daar begrip kan opbrengen, dat ik als burger alvast begin met ECHT bezuinigen in mijn UITGAVEN en mijn deelname aan uw loterij per direct opzeg.
H.C. Versteeg.

Staatsloterij

Wint nooit wat en het is te duur

Staatsloterij

Op 12 mei ga ik na telefonische verkoop door uw bedrijf meespelen met Miljoenenspel en heb daarbij besloten de andere loterijen te beëindigen.

Staatsloterij

Je kunt je geld beter in de Maas gooien, dan is het ook weg

Dayzers

ik heb er genoeg van
ik win altijd maar 2.50 meer niet

Dayzers

wegens geen werk meer.

Dayzers

meer AF dan BIJ!

Staatsloterij

Gewoon naar de bank gaan, automatische incasso laten stopzetten, dan kunnen ze ook niet meer incasseren en ben je er automatisch vanaf

Staatsloterij

Al meer dan 40 jaar heb ik deelgenomen aan de staatsloterij, zonder ooit een noemenswaardige prijs te winnen.
Dit in acht genomen en gezien mijn toekomstige financiële situatie, zie ik mij genoodzaakt mijn deelname per 1 mei te beëindigen.

Voor Staatsloterij zijn in totaal 937 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Staatsloterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Staatsloterij
Meer Staatsloterij statistieken

Staatsloterij opzeggen

Binnen 2 minuten Staatsloterij opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord