Staatsloterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 933 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:
    9.0

Deel jouw Staatsloterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Staatsloterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Staatsloterij

Ik speel al 10e jaren mee met de staatsloterij en heb alleen nog maar kleine bedragen gewonnen. Verdeel die grote prijzen zodat meer mensen kans maken op een grootere prijs dan 10€.

Staatsloterij

per direct opzeggen

Dayzers

Dayzers zou al maanden geleden afgelopen zijn.Reden: abonnement milioenen loterij.
Gaat nog lekker door, allemaal leugens.

Staatsloterij

Ben gebeld voor n staatslot ben accoord gegaan en zou n lot gratis ontvangen nu zijn er voor twee loten geld van mijn rek gehaald daar ben ik het niet mee eens

Dayzers

Graag per onmiddellijke ingang mijn deelname stopzetten

Staatsloterij

opzeggen staatsloterij

Dayzers

gewoon beeindigen.

Staatsloterij

Aangezien ik mijn inkomen niet kan verhogen, zoals de overheid wel kan èn lasten opleg, heb ik besloten om mijn eigen bezuiniging ter hand te nemen, waardoor ik mijn deelname aan de Nederlandse Staatsloterij per direct wens op te zeggen.
Door deze èn mijn bezuiniging hoop ik mijn eigen risico van ziektekosten te kunnen gaan betalen c.q. te bekostigen, welke de overheid wens te verhogen naar € 400,00.
Het is nog niet definitief wat deze verhoging van het eigen risico van de ziektekosten betreft, maar dit zal ongetwijfeld doorgang vinden, want bezuinigen op uitgaven – dus snijden in
overheidsUITGAVEN – is in ons land altijd een heikel punt.
Bovendien wordt volgend jaar mijn pensioen met 7% gekort, dus ik ga alvast bezuinigen op mijn uitgaven zoals diverse loterijen en goede doelenacties.
Ik hoop, dat uw Overheids-organisatie daar begrip kan opbrengen, dat ik als burger alvast begin met ECHT bezuinigen in mijn UITGAVEN en mijn deelname aan uw loterij per direct opzeg.
H.C. Versteeg.

Staatsloterij

Wint nooit wat en het is te duur

Staatsloterij

Op 12 mei ga ik na telefonische verkoop door uw bedrijf meespelen met Miljoenenspel en heb daarbij besloten de andere loterijen te beëindigen.

Voor Staatsloterij zijn in totaal 933 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Staatsloterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Staatsloterij
Meer Staatsloterij statistieken

Staatsloterij opzeggen

Binnen 2 minuten Staatsloterij opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord