ProAssist reviews

  • Totaal aantal reviews van ProAssist: 634 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ProAssist:
    9.0

Deel jouw ProAssist review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ProAssist abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ProAssist

Nog nooit hebben wij zo genoten van het feit dat mensen denken hun verzekering te hebben opgezegd via het plaatsen van een opmerking!
Het moet verder toch ook wel duidelijk zijn dat je verzekering niet gelijk loopt met je mobiele abonnement, tenzij dit anders is aangegeven door de winkel waar je je mobiele abonnement hebt afgesloten.
Dit soort contracten horen schriftelijk te worden beeindigd.

Veel plezier nog met het plaatsen van Opmerkingen :D

ProAssist

OPMERKING IS NIET OPZEGGEN !

ProAssist

Nederland
ProAssist Nederland BV

t.a.v. Opzeggen
Achterweg 44

4181 AE
Waardenburg

Datum: 27-12-2006


Hierbij zegt ondergetekende,

Naam: Ralph den Broeder
Adres: Jan Vermeerstraat 35
Postcode en woonplaats: 6717 SL Ede

overeenkomstig de overeengekomen voorwaarden of op grond van een wijziging van premie en/of voorwaarden de 'ProAssist' op, die is aangegaan met:

Onder polis- of inschrijvingsnummer: 119277

Deze verzekering eindigt per direct

Mocht deze datum niet juist zijn, dan geldt deze opzegging in alle gevallen tegen de werkelijk eerst mogelijke beëindigingsdatum. U wordt verzocht hiervan een bevestiging aan mij te zenden.


Met vriendelijke groeten,

Ralph den Broeder

ProAssist

Graag wil ik de verzekering opzeggen.
Het enige betalingskenmerk dat ik heb is V14 62138598
Verder heb ik geen gegevens.

Ik zou graag een reactie willen ontvangen op mijn email.

BVD!

ProAssist

Graag wil ik mijn verzekering voor mijn mobiele telefoon (die ik al 4 jaar niet meer heb) beëindigen. De enige gegevens die ik heb staan op mijn afschriften dit is V11 60137466
Kunt u mij bevestigen dat deze incasso per direct wordt stopgezet!

ProAssist

Graag wil ik mijn aabonnement per direct opzeggen, dit abbonnement heb ik al heel lang niet meer. mijn nummer is V14 62088727 ik ben verhuisd dus heb de papieren niet meer. Graag wil ik per mail een bevestiging hebben.

ProAssist

stelletje smerige uitzuigers loop naar de hel!

ProAssist

ik heb al jaren een abbonement lopen. in al die jaren heb ik nooit een brief gehad. ik heb ooit een scahde kunnen declareren, dit verliep toen heel goed. maar nu ik mijn abbo ga opzeggen omdat ik een nieuwe telefoon heb, merk ik ineens dat ik helemaal geen gegevens heb van proassist. bij deze zeg ik dus mijn abonnement op. Graag bevestiging van mijn opzegging!

sc de bruin

ProAssist

graag wil ik mijn verzekering opzeggen. V1160141130. Ik heb mijn verzekering 4 jaar geleden al opgezegd per brief. En mijn telefoon heb ik al jaren niet. Ik gebruik mijn rekening pas weer, onvoorstelbaar. Ik heb de kopie van mijn opzegging indertijd. Ik ga de bedragen storneren. dit is geen normale gang van zeken. Zeer a-sociaal. het is toch gebruikelijk dat er ten minste 1 brief gestuurd wordt. in 4 jaar geen 1 brief ontvangen en maar blijven trekken van mijn bank.

ProAssist

Bij deze zeg ik mijn waardeloze telefoonverzekering op het is van een toestel van 4jaar geleden. Een Samsung t100. op een adres in zaandam waar ik al jaren niet meer woon. Polisnummer en klantnummer weet ik niet want ik heb daar geen papieren meer van alleen nog een nota van 18-12-02.
Maar aangezien jullie geld van me rekening blijven trekken 17,50 pm (ook veel te hoog) kunnen jullie dat nu ook vast wel eens stoppen.
Ik hoop dat ik daar ook een bevestiging van krijg

Bvd

Voor ProAssist zijn in totaal 634 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ProAssist opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ProAssist
Meer ProAssist statistieken

ProAssist opzeggen

Binnen 2 minuten ProAssist opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord